Header
View tracker

Hej allesammans och hoppas ni har fått en bättre start på veckan än jag. Jag började med att vara nära att försova mig, sen skyndade jag mig till skolan men blev bara kvar och gjorde det muntliga provet jag hade första lektionen. Sen fick jag alldeles för mycket problem med min mage, beror säkert på stressen jag känner nu, så jag sjukanmälde mig resten av dagen och gick hem. Så nu har jag varit hemma en stund och tittat på Teen Wolf, ska snart se om jag vågar stoppa i något i min mage. För er som inte vet det har jag en magsjukdom som kallas för IBS, kan förklara mer om det någon annan gång.

Nu ska jag iallafall lyssna på musik och kanske plugga något. Nu är det bara dessa få dagar kvar till sportlov och på fredag sticker jag iväg till Stockholm. Ska bli så mysigt att få träffa min kusin Emma igen och vi ska mysa och kanske dra en utgång. Vi får se helt enkelt, kommer bli en riktigt bra start på lovet iallafall. Men vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja, så för er som inte redan visste det så är det äntligen min tur att sätta på mig en vit mössa, klänning och ett riktigt bra humör och få springa ut från skolan för en allra sista gång. I år är det alltså min tur att ta studenten och jag börjar inse det mer och mer för varje dag, det är verkligen på riktigt och jag blir bara mer och mer taggad. Här över är lite bilder från olika studentfester (en tradition vi har varje månad här i Nyköping) vi haft och även från andra utgångar med bästa tjejerna.

Nej men alltså jag har alltså bara 4 månader kvar i skolan, det är sjuuuukt! Vad gör man sen liksom? Jag som föredrar skolan framför att jobba alla dagar i veckan. Nej men jag är bara så sjukt taggad på allt som hör till studenten, men sen är det ju lite ångest över det också såklart. Men den döljer vi tills vi kommer dit hehe, än så länge rullar livet på som vanligt! Men snaaaaart, snart, snart är det min tur. Äntligen!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla kärleksfulla och som jag, mindre kärleksfulla. Okej, om jag också hade en pojkvän att mysa med denna dag skulle jag väl också göra det, men nu har jag ju inte det, så då blir det helt enkelt inte så. Jag påstår inte att jag som singel är mer deprimerad just denna dag, men aja, det är ju till för oss singlar att vara deprimerade och ledsna denna dag, så varför inte?

För att skippa ha söndagsångest idag satte jag på Teen Wolf direkt när jag vaknade, sen gick jag upp och gjorde pannkakor till brunch, mysigt och gott. Åkte sen ut till hästen och hade dressyrträning vilket gick över förväntan. Min tränare har varit bortrest i nästan 3 veckor nu och hon var jätte nöjd över mitt arbete när hon varit borta, det är alltid kul att höra. Åkte sen hem och duschade så man slapp se ut som en alldeles för ful människa. Fräsch från duschen beställde sen jag, mamma och pappa lite hämtmat, jag tog kyckling/cashewnötter, mycket gott. Har sedan ätit choklad ur Merci-asken trots att jag ska vara nyttig, men äsch då, det är ju alla-hjärtans-dag.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka plugga till morgondagens två prov. Men vi höres hörni, ciao!

Likes

Comments