Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad har vi här då? En ny häst kanske? Japp. En vit arab. Vet inte riktigt vad jag har för plan men blir kul att se vart detta leder. Ni kommer väll ihåg att jag hjälpte till och red en arab förut , Cosmos😄

Jag har haft så mycket att göra så jag inte hunnit uppdatera något. Jag har vart borta, varit hos kompisar, jobbat osv. Så är väldigt skönt att jag har en dag nu när jag bara kan vila och luta mig tillbaka och göra exakt vad jag vill.

Men nu ska jag försöka ta tag i bloggen igen, vilket jag jämt säger men aldrig riktigt håller....

Likes

Comments

Hur söta kattungar har inte Alex?

Likes

Comments

Emellan alla regnskurar så känns det ju iallafall som en fin sommarkväll ....

Likes

Comments

Älskar när de kommer paket från posten😀 Här har ni en blommig playsuit från Nelly som jag tror nästan alla kommer ha på sig i sommar haha. Go with the flow. Nejdå, men jag tyckte den va skitsnygg.

Notera att mina naglar matchar också 😉

Likes

Comments

Cs är såld ja. Min drömhäst .

Det är verkligen svårt att sälja en häst och nog något utav de jobbigaste som finns. Men jag stressade sönder mig själv. Att försöka göra sitt bästa i skolan och samtidigt försöka lägga ner fokus och energi på en häst och sedan vara med sina kompisar går inte.

Jag såg inte längre fram emot att åka till stallet utan jag tyckte det var så jobbigt. Jag älskar sporten, hästen men det går inte skulle jag fortsätta att lägga ner lika mycket tid som jag gjort så skulle jag inte orka fortsätta och jag skulle tappa intresset helt. Jag åkte förbi stallet nu efter att Cs flyttade och jag kände bara en sådan stress och ångest när jag åkte den vägen och när vi kom till stallet. Jag kände ingen saknad utan bara en jobbig känsla. Jag tror att jag skulle gå in i väggen om jag fortsatt.

Jag mår så mycket bättre nu och känner mig verkligen mindre stressad. Jag saknar henne som fan, men jag tror detta är rätt.

Just nu så kommer jag fortsätta på ridskolan , träna och hjälpa till med deras hästar och eventuellt tävla deras hästar beror helt på.

Men nu framöver så blir det mer fokus på mig själv.


Likes

Comments