Grym tjej idag. Vi började med lite rodeo när jag skulle värma upp henne på rundbanan så gick in i paddocken och red igenom henne ordentligt där. Sen när vi väl kom in i ridhuset var hon rena drömmen. Vi tränade på att komma i galopp emot travbommarna och en meter innan bryta av till trav och trava över och en meter efter fatta galopp . Lydnads träning och hon var jätte duktig😀👍🏻

Likes

Comments

Ryttare ena dagen och sedan nästa dag så är det satsning på skolan och tredje dagen vill man bara vara med kompisar..

Jag kan inte vara den enda som tycker att de är jobbigt att ha häst och iband önskar att man gått på en sport där man bara tar hand om sig själv och inte har massa jobb att göra. Menar absolut inte att göra allt jobb till hästen är jobbigt så och att jag bara vill rida utan det jag menar är att på vardagskvällar hinna med mer än att komma hem och stressa i sig mat för att sedan åka igen och komma hem sent på kvällen och gå och lägga sig direkt. Det gör att all motivation sugs ut ur kroppen. Men däremot på lov och helger då är det bästa som finns att få vara i stallet eftersom att då har man tid och man orkar.

När man vart i skolan sen 8 och kommer hem vid kvart över fem är man jätte hungrig samt jätte trött. Det är sånna dagar man gärna stannar kvar hemma i sängen. Right? Men vad ska man göra ? Man kan ju inte direkt överge hästen och sporten bara för att man inte orkar med vardagskvällar. Men tyvärr är det fler vardagskvällar än lov och helger. Något utöver detta som också är jobbigt är ju allt skolarbete som också läggs på detta. Sena kvällar blir senare för man sitter och pluggar hela nätterna för att sedan starta nästa dag tidigt .

Antingen är det bara såhär i en period , eller är jag så ovan från i nian när jag hade mindre skola + mer tid över än vad jag har idag.

Är det någon som känner igen sig? Vill ni också men orkar inte?

Likes

Comments

Red ut iag och lyckades få med mig Alex. Så han tog några bilder och så filmade han. Men eftersom att det var pisskallt ute så blev inte alla videosar med bästa kvalite men tror nog ni överlever 😉

Cs är ju brunstig så hon är väldigt tjurig när man ska ta henne i boxen och i hagen, tog ca 40 min innan jag fick in henne haha men vad ska man göra ? Här har ni iallafall en video från idag!


Likes

Comments