Hej hej, åkte iväg till stranden nästan på en gång när vi vaknade så har varit där.

Nu ska jag fixa mig och sen ska jag åka iväg till Emelie och vi tänkte fixa en brunch 😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den 1a juni skrev jag detta.

Jackpot, eller Potten som han kallas.

Han är helt omusklad, noll ryggmuskler. Sen väl inne på muskler, han har inga verkligen inga . Gallop? Han kan bara vänster. Trav? Nja , den är helt ur takt.

Men en sak kan han faktiskt och det är att hoppa. Emilia lycklig😉

Men tanken är att jag ska rida till han så det blir häst av han. Lycka till😂

Han har blivit riden ute i skogen hur många år som helst, den här hästen har knappt blivit riden i paddock förut. Efter en kvart ungefär så fanns formen där. Ryggen började jobba och han började gå på tygel.

Gillar den här hästen väldigt mycket och det kan faktiskt bli något bra av han!

Nu är det ett är sedan Potten flyttade. En gammal travare, betoning på gammal. Jag minns verkligen hur stel han var, hur väldigt pigg han var att jag blev tvungen att ha tyglarna i nedersta bettringen på Pessoa bettet. Men inte kunde det stoppa mig?😉 Med nästan alla odds emot oss så gick det verkligen så bra. Med den hästens förutsättningar och vad han var när han kom så har han gjort sådan stor utveckling. Han såg inte ut som en travare, han var lika stissig som en unghäst och innan folket i stallet visste vem han var så trodde det att han var en unghäst. Men inte riktigt utan han var en gammal travare.

Men denna travare hoppade 1.30 , felrfria rundor på 80 o 90 samt placering. Sedan även startad 1m. På ett år. Jag hade verkligen önskat att han var 10 år yngre och utbildad ridhäst när jag red honom. Då hade han vart riktigt farlig ute på tävlingsbanorna😉

Hästen kunde hoppa helt utan tvekan och han älskade det.


Likes

Comments

Detta sommar väder , som jag längtat efter det! Nu blir jag verkligen sugen på sommarlov! Nu till sommaren så har jag inte så många bestämda planer. Jag ska åka med familjen till Gotland och sedan så kommer jag göra massa saker med kompisar.

Det är ju nu det suger att inte vara 18, då hade man kunna göra så mycket mer! Menar inte nu att jag vil sitta och supa på krogen utan att det är så mycket lättare att göra saker. Köra bil, boka hotell . Man blir liksom fri och behöver inte ha föräldrarna släpandes hack i häl 😉 Men jag ska väll ta vara på sista året som "barn" när jag inte behöver ta allt ansvar över mig själv haha.

Likes

Comments

Ikväll så blir det dressyr träning med Cs. Vi åker över med henne till Avesta Ridklubb. Jag hoppas verkligen att hon kan gå lika bra på andra ställen förtutom där hon känner sig hemma. Då får vi veta om hon verkligen blivit bättre eller bara känner sig tryggare och går bra därför. Så jag hoppas på en jätte fin häst idag. Jag tror även att det blir pelham bettet idag därför att hon går bäst på det bettet hittills och det känns bäst att ha det när man åker på ett ställe där hon inte är lika trygg och då så känns det att det blir bättre för oss båda.

Men träningen är ju ikväll så nu innan så tänkte jag väll passa på att sola litegrann , det är alltid ganska najs😉

Likes

Comments

Det finns alltid människor som vill förstöra. Men det får gå till en viss gräns.. Tänka vad man vill , ventilera sig till sina kompisar men man ska inte börja hålla på emot personen. Verkligen big NO. Det är fel att medvetet göra handlingar för att trycka ner en person eller bara förstöra.

Något jag inte förstår är hur man kan tycka det är kul att förstöra för någon. Vad tjänar andra människor på att förstöra för mig? Är det lyckan att det går dåligt för mig som de vill åt eller vad finns det för anledning till att vilja förstöra för en annan människa? Eller är det så att det själva mår dåligt och känner att det måste trycka ner någon som redan är stark och för att sedan kunna lyfta upp sig själva?

Visst har jag vart med om många människor oftast tjejer som sagt både ett och annat. Vissa ser man igenom på en gång att denna person har inte alls en bra självkänsla medans vissa tar det ett litet tag att se att de inte mår bra. Men jag mår inte heller alltid bra hela tiden, jag har väldigt mycket problem som jag inte pratar om och jag kastar verkligen inte skit på andra människor och försöker förstöra deras liv för att jag ska kunna känna mig bättre verkligen inte.

Det är inte rätt att bete sig hur som helst. Även om tanken är att man själv ska känna sig bättre när man trycker ner någon annan så måste man tänka vad man egentligen gör. Hur känner den här människan då som man nyss trycker ner?

Jag tror inte att det spelar någon roll hur stark man är , man kommer ändå alltid ta åt sig innerst inne. Bara för att man speglar ett bra självförtroende och att allt är bra så betyder det inte det. Det finns så mycket mer där bakom.

Men oftast tänker inte dessa människor som blir provocerade som lever på andras misstag på det. De tycker att de inte spelar någon roll med lite elaka kommentarer eftersom att den här personen redan har det så bra. Det värsta som finns är avundsjuka tjejgäng som går ihop och gör allt vad de kan för att förstöra en person bara för att de tycker att personen har det för bra. Usch.

Så jobba på er egen självkänsla och att ni kan känna er glada för den ni är, inte för att det går dåligt för någon annan. För att det är då livet kommer kännas mycket roligare att leva, när ni är nöjda med er själva och accepterar att ni är som ni är. För bara för att en annan människa redan har lyckats med det så ska vi inte trycka ner dem.

Jag har själv jobbat jätte mycket med att vara nöjd med mig själv och att jag duger som jag är. Men fake it until you make it 😉 Det var så jag gjorde, jag låtsades att jag var jätte snygg och att jag hade jätte bra självförtroende och att jag älskade min kropp. Varje morgon så tänkte jag på något positivt med mig själv. Sen efter några månader så kände jag mig nöjd med mig själv. Det tar tid.

Och jag tror att det är de som sticker i ögonen hos vissa människor när en människa är trygg i sig själv och inte bryr sig om vad de andra tycker.

Alla är bra som de är , men de visst ni väll redan 😃

Likes

Comments

Dagens outfit. Känns lite som att den kan bli en tros chock, men hoppas inte på det😂

Sista skoldagen för veckan och börjar 11.40 idag, skönt.

Likes

Comments

Gud vad jobbigt det var idag. Trött häst från igår och så var det hur varmt som helst. Träningsverk deluxe imon alltså. Red inte speciellt länge heller men kände att varken hon eller jag orkade mer så onödigt att pressa på för hårt.

Likes

Comments

Kom till skolan och hade en lektion i ca 10 min där läraren sa att det var den sista lektionen vi hade.
Så då gick vi och åt thai istället👅.

Ska till staller senare idag, skulle ladda upp en video igår från när jag red men hela sidan krascha så har inte kunnat göra det än. Hoppade igår så ska köra ett lite lugnare pass men mycket rörlighet sedan imon så skrittar jag ut och på torsdag så blir det dressyrträning👍🏻

Likes

Comments