Idag blir det en skrittrur för att sträcka lite på musklerna för denna dam😃

Sedan på tisdag blir det hoppträning med henne👍🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Red henne lite lätt igår. Hon gick hårt dagen innan så lät henne få ta det lungare. Testade lite galoppombyten och sen olika tempon i gallopen. Försökte få henne i en lång form och inte tvinga hennes hals att vara alledes för böjd eftersom att hon inte har ryggmuskler och ska bygga dom.

Likes

Comments

Denna lilla tjej har nu flyttat. Anledningar jag inte skriver här.

Just nu rider jag en ny häst, Cs . I förrgår var första gången jag hoppade med henne och vi slutade på en oxer 1m. Vi tränade även att få in många gallopsprång mellan två små hinder och jag fick väldigt kort galopp👍🏻 Igår tränade vi på galoppombyten och det gick också jätte bra!

Likes

Comments

Idag är sista dagen här på Gotland. Vi har haft massor med sol och värme. Imorgon åker jag tillbaka och färjan går halv 12.Likes

Comments

Idag så är vi på stranden hela dagen. Ska fortsätta att försöka bli brunare 😜

Likes

Comments

Idag blir det dressyrträning med Melissa. Hade tänkt att träna mycket på galoppfattningar så att om inte rusar in i galoppen utan att hon blir uppmärksam för skänkeln.

I förr går så hoppade vi lite grann. Hon har lite svårt för att veta hur hon ska hoppa och när hon ska hoppa av. Men det är väldigt lätt att bestämma åt henne när hon ska hoppa av.

Igår så skrittade vi ut för att låta henne sträcka på musklerna.

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget hem efter en vecka på Rossö. Vi har haft fint väder hela veckan👍🏻 Här är några bilder från veckan!

Likes

Comments