Fantastisk dag med barnen och mina vänner idag då vi bakade lussebullar och ägnade dagen åt julmusik. Alla hade en trevlig dag och lussebullarna blev lyckade. Familjen tog även hem en julgran idag som vi pyntade. Nu avslutar vi dagen med pizza, öl och filmkväll.

Likes

Comments

Har saknat det svenska godiset och idag äntligen tog vi oss till IKEA för att köpa lite. Tack Tova för att du är du och för att du är så underbar, du är guld värld min vän!❤️

Likes

Comments

Både måndagen och tisdagen spenderade jag vid ett ställe som heter Pine Island Reserve med vänner då vädret var kanon och det var ungefär 26°. Pine Island är en badplats där man kan svinga sig i rep och hoppa från träd ner i vattnet. Det jag uppskattade med Pine Island är att det kändes så otroligt privat, det var liksom inte en hel strand med människor utan man kunde vara där ensam med sina vänner och bara njuta och ha det roligt.

Jag gjorde dessutom en så otroligt spontan sak i måndags... Jag och min fantastiska vän Tova började förra helgen att prata om att vi ville åka till Bali vilket ledde till att vi började kolla på hotell. Vi hittade en del fina och bra hotell så utan hennes vetskap beslutade jag mig för att boka ett av dessa hotell till oss. Träffade henne senare på kvällen samma dag som jag bokade och då berättade om min spontana handling. Båda brast ut i skratt och insåg att ”fan vi ska förmodligen till Bali”. Som tur var ledde min spontanitet inte till att hon blev sur utan bara lycklig och excited. Idag är det torsdag och vi bokade även flygbiljetterna till och från Bali vilket känns fantastiskt. Jag har alltså känt Tova i ungefär två månader och nu har vi bokat en resa till Bali. Tova betyder verkligen så otroligt mycket för mig och hon är så otroligt chill och trevlig. Tova är verkligen en av mina allra bästa vänner och som jag hoppas att jag kommer att få behålla resten av mitt liv. Hon är en så otroligt fin vän.

I onsdags kväll blev det en runda till Mount Ainslie då jag och mina vänner ville se på utsikten över Canberra när det var solnedgång. Det var så otroligt vackert och det var verkligen värt att ta sig upp dit. Efter utsikten från Mount Ainslie drog vi till en bar för att ta en öl och en cider, vilken var ett bra avslut på den dagen.

Innan jul och under julperioden kommer jag att befinna mig i Melbourne med mina fantastiska värdföräldrar vilket jag verkligen ser fram emot.

Efter julperioden flyger jag sedan vidare själv från Melbourne till Sydney för att spendera nyår på hotell där med mina vänner. Jag är verkligen så otroligt exalterad över att få fira nyår i Sydney och bara ha det fantastiskt med mina vänner.

Nu är klockan ganska mycket och eftersom att jag ska upp tidigt imorgon är det nog smartast om jag går och lägger mig nu. Hoppas att allt är bra hemma i kyliga Sverige.

Likes

Comments

Även den här helgen har varit fantastisk. Fredagen bestod egentligen bara av en chill filmkväll med mina otroligt fina vänner. Efter en del om och men på lördagen beslutade jag och mina vänner oss för att dra ut på stan för att festa. Tror faktiskt att det var en av de bästa utgångarna på riktigt länge och alla hade det så otroligt roligt. Framåt söndagseftermiddagen drog vi till poolen där det blev ett par öl och mycket snack. Ikväll blev det att förbereda lite matlådor för veckan vilken känns bra att det är fixat och klart.

Nu ska jag sova då jag ska upp tidigt imorgon och jobba.

Likes

Comments

Happy birthday Max! Idag fyllde Max 9 år. Dagen blev lyckad och han var nöjd med allt.

Likes

Comments

Okej, jag vet att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera men jag är som jag är. Haft en fantastisk vecka och helg. Men idag kom allt på en gång... har träffat så otroligt många fantastiska människor. Idag insåg jag att jag verkligen snart ska hem. Det 30 januari går flyget mot Sverige. Känns fantastisk bara att få komma hem och träffa nära och kära igen, men känns samtidigt för jävligt att lämna allt här i Australien. Som sagt idag kom allt på en gång då jag satt på trappan hos en kompis och lipade... älskar alla människor jag träffat här, ni betyder så otroligt mycket för mig!

Likes

Comments

Skydiving was the most incredible experience of my life. If there's even a slight chance at getting something that will make me happy it's definitely worth the risk. Remember that everything is possible if you just go for it.

#goldcoastskydive ✈️✅

Likes

Comments

Ikväll beslutade jag mig för att unna mig själv att äta på Hard Rock Cafe. Det var fullt ös och riktigt god mat. Nu tänkte jag ta ett dopp i poolen innan jag ska sova.
Imorgon ska jag upp tidigt då är det en speciell dag som jag verkligen ser fram emot, ni kommer att förstå varför när bilderna kommer ut.
Kram och godnatt!

Likes

Comments