Skydiving was the most incredible experience of my life. If there's even a slight chance at getting something that will make me happy it's definitely worth the risk. Remember that everything is possible if you just go for it.

#goldcoastskydive ✈️✅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväll beslutade jag mig för att unna mig själv att äta på Hard Rock Cafe. Det var fullt ös och riktigt god mat. Nu tänkte jag ta ett dopp i poolen innan jag ska sova.
Imorgon ska jag upp tidigt då är det en speciell dag som jag verkligen ser fram emot, ni kommer att förstå varför när bilderna kommer ut.
Kram och godnatt!

Likes

Comments

I'm so incredible happy here and I look forward to all the adventures that Gold Coast has to offer

Likes

Comments

Okej... sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft internet på en vecka och igår flög jag från Melbourne till Brisbane för att få en vecka semester. Innan jag åkte var jag dock lite rädd för att min väska skulle väga mer än vad som var tillåtet. Resväskan fick alltså väga max 22 kilo och min väskan visade sig väga 21,5 så jag kunde äntligen andas ut.

Resan gick kanon och imorgon åker jag vidare till Gold Coast och hotellet. Ser verkligen fram emot en vecka för mig själv.

Måste även tillägga att dagen idag har varit så otroligt bra. Jag har träffat Suzannes mamma Lesely och jag måste bara säga att det är en så otroligt fin och snäll människa. Jag känner verkligen att vi fungerar på samma sätt och det känns så skönt. Vi gick iväg till ett ställe där vi såg många olika djur vilket var en så otroligt bra upplevelse. Jag såg bland annat fladdermöss, känguru, ödlor och en stor fin påfågel.

Men nu måste jag tyvärr sluta skriva då jag ska upp tidigt imorgon för att åka till Gold Coast!

Likes

Comments

Nu är allt bokat och klart. Imorgon åker jag till Melbourne i en vecka med familjen i Australien. Efter det bär det av själv mot Brisbane och Gold Coast i mer än en vecka där jag störta tiden kommer bo på hotell. På Gold Coast har jag planerat en del galna saker som kommer komma ut senare på bloggen. Jag kan lova er alla att detta är en så sjuk sak att ingen av er vill missa varken bilderna, videorna eller mina åsikter kring detta. Tyvärr är det allt ni får veta för tillfället men håll utkik så kan jag lova er att ni inte kommer att ångra er! 😉

Likes

Comments

Vilken sjukt bra dag det har varit idag. Jag hade bokat in att träffade en annan svensk au pair idag, vilket jag verkligen såg fram emot. Jag säger bara gud vilken underbart snäll och härlig människa. Vi tog en runda till shoppingcentret då jag behövde klippa mig och handla lite kläder.

Alltså shit... det känns så otroligt skönt att jag äntligen har träffat en annan svensk au pair här. Dagen var verkligen så sjukt bra och bestod av otroligt mycket skratt.

Likes

Comments

Den här veckan har varit en av de jobbigaste veckorna hittills. Det började med att jag kände mig seg på handbollsträningen i tisdags. Dagen därpå vaknade jag upp och kände att jag kommer bli sjuk... och så blev det. Att vara sjuk eller att inte må bra och inte kunna vara nära sin familj är riktigt jobbigt. Föräldrarna i Australien var fantastiska och brydde verkligen sig om mig men självklart är det inte samma som mamma och pappa hemma i Sverige. Så veckan har varit jobbig och jag har egentligen bara sovit så mycket som jag kunnat på dagarna. På lördag morgon när jag vaknade upp kände jag mig på bättringsvägen och på söndagen kände jag mig som en ny människa igen. Känns så oroligt skönt att vara frisk igen.

Veckan och helgen avslutades med att jag bakade vanilj cupcakes vilket jag tycker att jag lyckades bra med.

Nu ska jag sova och jag ser verkligen fram emot veckan som kommer. Mycket saker kommer hända framöver.

Likes

Comments

Detta inlägget vill jag tillägna till världens bästa mormor och morfar som betyder mest av allt för mig. Relationen till dem är obeskrivlig och jag är verkligen så oerhört tacksam för att jag har dem i mitt liv. Både mormor och morfar har ett hjärta av guld och sätter i alla lägen familjen först och bryr sig alltid om att alla andra ska ha det bra. Jag känner verkligen att jag kan prata med dem om allt och jag vet att de alltid finns där och ställer upp om jag behöver det. Jag vill framförallt tacka er för allt ni har gjort för mig och för att ni alltid finns där för mig. Morfar är personen som alltid kört och hämtat mig när jag behövt skjuts och mormor är person som man alltid kan ringa om man behöver mat. Men det är inte skjutsen från morfar eller maten från mormor som jag är mest tacksam för utan det är bara vetskapen om att de alltid har funnits där med öppna armar. Mormor och morfar är de mest generösa och snällaste personerna jag känner och jag är så otroligt tacksam för att jag har de båda personerna i mitt liv.

Det jag var orolig över när jag flyttade till Australien var att saknaden till dem skulle bli stor och självklart saknar jag dem otroligt mycket. Jag skulle gärna bara åka hem och ge dem en puss och kram och säga att jag älskar dem och att de betyder allt för mig. Men det vet dem redan att jag tycker och med dagens teknik (FaceTime) så känns det okej att se och prata med dem där. Det känns så fantastiskt bra att kunna prata och se dem fast man är på andra sidan jorden.

När jag tog studenten den 9 juni 2017 fick jag en sak av min morfar som jag nog värdesätter mest av allt. Jag fick hans halsband med hans födelsebricka i och det har jag alltid på mig. Det känns fantastiskt bra att veta att man alltid ha morfar med sig vart man än går.

Mormor jag morfar… jag kan egentligen inte med ord beskriva hur mycket ni betyder för mig men tack för att ni är ni och för att ni alltid finns där för mig. Jag älskar er mest av allt ❤️

Likes

Comments

Ikväll pratade jag med med min kompis Ronja på FaceTime om ölkorv och jag tillslut säger att imorgon ska jag handla halloumi och ölkorv.
Sekunden senare säger jag:
- Vad heter egentligen ölkorv på engelska?....
Beer dog???
(Jag tänkte alltså på hotdog och översatte bara första delen i ölkorv)

Båda utbrister i skatt av min fullkomligt tröga kommentar, LOL!

Likes

Comments