Jag är tyvärr alldeles för trött för att beskriva hur fantastisk den här helgen har varit, men jag kan säga att den har varit över förväntan. Bara känslan av att kunna ta en selfie med en känguru är överväldigande. En rolig sak att nämna är även att jag har lärt mig att det finns två olika sorters cola enligt den här familjen. Det finns Coke och Cooooooke… Det första alternativet är vanlig cola och det andra alternativet är vanlig cola med vuxendricka i (alkohol). Nu ska jag sova, men om ni fortsätter bläddra ner i inlägget kommer ett antal bilder från helgen…

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det har varit en riktigt bra men även jobbig helg för mig. Fredagskvällen började med att jag lagade fisksoppa till familjen vilket var väldigt uppskattat. De sa att fisksoppan var jättegod och det vet jag att de verkligen tyckte då de fortsatte äta av den i tre hela dagar. Tyvärr när jag skulle böja mig ner under kvällen hände något med min rygg, det kändes som att det helt plötsligt kom en kniv genom ryggen... Senare efter kvällsmaten bestämde hela familjen sig för att vi skulle campa och sova vid framför tv:n. Det var verkligen så sjukt mysigt och trevligt. Vi kollade på filmen "Trolls" som jag aldrig hade tittat på innan. Filmen var så sjukt bra och hade verkligen ett bra budskap.

När jag vaknade upp på lördag morgon kunde jag knappt resa mig upp ur sängen för att ryggen gjorde så ont, men för er som känner mig så klagar jag nästan aldrig så jag sa inget. Det var när jag skulle resa mig upp från soffan som jag tydligen gjorde en grimas och det var då mamman (Suzie) märkte att det verkligen gjorde ont. Då reste hon sig upp och sa att jag verkligen måste kolla upp det. Så hon gick till datorn och började söka efter allt från massage till kiropraktor. Tillslut tog jag bilen och åkte till en massör. Eftermiddagen/kvällen tillbringade vi med vänner till familjen. Familjen var så mysig och deras tre dörrar var underbara.

Söndagen var en "lazy day" vilket jag verkligen uppskattade. Idag har jag för första gången ätit kängurukorv vilket jag gillade. Efter maten åt vi av den riktigt goda tårtan som pappan (Mo) hade gjort.

Nu ska jag snart sova men innan jag ska sova vill jag tillägga att världens bästa mormor fyller år idag. Grattis på födelsedagen världens bästa mormor, hoppas att din dag har varit riktigt bra. Puss och kram, jag älskar dig!

Likes

Comments

Idag har jag hängt med mamma Bec, hennes tvååriga son Ollie (Oliver) och hennes andra son Liam som är fem månader gammal. Hon hämtade upp mig tidigt på morgonen för att vi sedan skulle åka vidare till en playgroup. Det var riktigt mysigt och en rolig sak att nämna är att när Ollie skulle presentera mig för de andra som var där sa han: "This is Emilia, she is my best friend". Alltså så gullig och mysig Ollie är. Man blir verkligen så otroligt glad och värm i hjärtat när han säger så.

Eftermiddagen bestod av handbollsträning och där fick jag förfrågan om att spela en internationell cup med dem. Jag blev verkligen jätteglad, rörd och stolt över att de frågade om just jag ville vara med. Självklart tackade jag ja!

Likes

Comments

Jag har nu bestämt mig för att ta steget utanför min komfortzon här från Australien. Jag vill lära mig allt om egenföretagande samtidigt som jag jobbar som au pair. Jag vill växa som person och se vad jag går för, samtidigt som vill jag vara stolt över mig själv och det jag åstadkommer. Jag hoppas verkligen att detta är min möjlighet till att lyckas. Jag kommer alltså från och med idag att jobba som distributör för ett amerikanskt företag som inriktar sig på skönhet och hälsa parallellt med mitt fantastiska jobb som au pair. Har du några som helst frågor eller skulle behöva hjälp med någon produkt med inriktning på skönhet och hälsa så är det bara att höra av sig så ska jag försöka lösa det.

#socialmedia #networkmarketing #workfromanywhere 📱💻🌍

Likes

Comments

Idag har vi promenerat 5 kilometer runt "Lake Burley Griffin - Bridge to Bridge". En väldigt mysig men idag ganska blåsig runda. Det var skönt att få en dag med mycket frisk luft och och bara njuta av att vara i Australien.

Likes

Comments

För ungefär åtta månader sedan beslutade jag mig för att sluta med handbollen hemma i Sverige. Det var egentligen flera olika anledningar som gjorde att jag tog det beslutet jag tog, men den framförallt största anledningen berodde på skolan. Jag kände att jag ville satsa allt på skolan den sista terminen på ekonomilinjen med inrikting juridik. Det är skolan som formar ens framtid och utan bra betyg kommer man ingenstans.

Men nu åtta månader senare är jag tillbaka på planen i målet igen och det känns fantastiskt. Självklart känner man sig ringrostig och otränad men jag måste faktiskt själv säga att jag blev ganska imponerad över hur mycket jag faktiskt kom ihåg och hur bra det faktiskt gick. Fick en hel del beröm av flertalet spelare som blev överraskade över hur bra jag var, trots att jag är ganska liten. Tränarn bestämde sig för att jag skulle bli tilldelad ett lag tills nästa gång vi skulle ses, ett lag med alla spelare under 21 år eller max 21 år.

Men som på den gamla vanliga tiden när jag spelade handboll blev det en del bollar i huvudet. Efter en go träning med sammantaget tre bollar i huvudet tackade jag för mig och sa att vi skulle ses nästa vecka också.

Det var verkligen så otroligt kul att få träffa alla trevliga människorna och få vara med personer som tycker om att göra samma saker som jag tycker om.

Likes

Comments

​Vilken trevlig dag det har varit idag. Förmiddagen bestod av att en annan familj kom på besök för att äta brunch, vilket var riktigt gott och mysigt.

Efter lunch åkte hela familjen till en pub för att ta en öl och något lätt att äta samtidig som vi spenderade tid med vänner.

På eftermiddagen hade pojkarna simlektion. Pojkarna är 7 och 8 år gamla och jag måste verkligen säga att jag blev så sjuk imponerad när jag såg dom simma, så otroligt duktiga båda två!

Ikväll blir det tidigt i säng då man ska upp tidigt imorgon och köra pojkarna till skolan. Godnatt!

Likes

Comments

När man pratar med sin fina och underbara vän Ronja Fröberg och tillslut inser att man bott i Australien i två veckor...

Jag är fortfarande lika glad över familjen jag bor hos då de verkligen välkomnat mig på bästa sätt och behandlar mig som en vuxen i familjen.

Idag var det första kvällen som barnvakt då pappan (om jag har fattat det rätt) blivit befordrad och därför var föräldrarna ute och firade. Riktigt bra jobbat Mo, du är grym.

Imorgon är det lördag, vilken innebär att jag äntligen kan sova ut och det känns fantastiskt. Godnatt alla!

Likes

Comments

​Dagen började med att jag släppte av Sam och Max på skolan för att sedan åka vidare för att träffa en mamma och hennes två barn. Hängde med henne och pojkarna till en musikgrupp för barn vilket jag tyckte var mysigt. Pojkarna är så goa och gulliga. Efter det blev det en runda till deras hus för att ta en kaffe och leka med den ena sonen. Tack Bec for en fantastiskt bra dag!

Strax efter klockan ett åkte jag hem en snabb runda för att senare åka vidare för att hämta upp pojkarna på skolan. Eftermiddagen bestod av mycket mys med Sam och Max.

Godnatt!

Likes

Comments

OMG yeeeees, de har alltså på riktigt köpt en bil till mig! Familjen har två stora bilar men eftersom jag tycker det är svårt och ovant för mig att köra stora bilar har de nu köpt en lite mindre bil till mig. Vet inte vad jag ska säga, är så lycklig!

Bara för att förtydliga en sak... det är egentligen inte bilen som gör mig så glad utan det är bara känslan av att jag märker att de verkligen bryr sig om mig och vill mitt bästa.

Kram och godnatt!

Likes

Comments