Header

Ameen tjenare❤️
Har typ inte bloggat på flera år, Haha Duvet mig, kommer nog inte fortsätta blogga men endå. Är ingen kissie precis❤️❤️😂😂😂FREDAG IMORGON yey❤️
Haaaadeee


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Ucsh vad kallt det börjar bli!

Nu är det snart december eftersom att jag bor nere i Skåne så kommer inte snön fören i mitten av december. Sen är den enda till slutet av februari. Men innan snön kommer så är det regnigt & kallt. Det har sina fördelar & nackdelar att bo långt ner i Sverige 😒 Det är riktigt kallt och det blir mörkt fort, på morgonen är det runt 4-5 °c Jag slutar en dag kl 16.00 då är det redan mörkt..det är inte så mysigt och gå hem kl från bussen vid 16.30. Är hemma runt 16.45 då det är kolsvart.

Btw..

Vi har studiedag på fredag vilket betyder att vi är lediga, yey!


Likes

Comments

Ucsh, vad jag hatar mitt hår..

Mitt hår är fruktansvärt slitet & hemskt, har ner till axlarna, lite längre. jag har ombre. vill så gärna klippa det & göra något fint, men vill nt gå till frisören. Jag vill så gärna att mitt hår ska bli långt..Tänkte tona håret typ chocolate brown :) fast är osäker..Vad tycker ni? Har ni något tips som fungerar om man vill ha längre hår?


I skolan idag så hade vi inget speciellt för utom idrott, jag stod över för att jag skadade min nacke för en vecka sen, har inte kunnat bloggat eller gå i skolan, fick åka till akuten från skolan, lite komiskt var att skadan hände på idrotten. hahha Var hemma runt 16.00. gjorde lite läxor och kollade på youtube.


Här har ni en bild på mitt hår 👉

Blir så TACKSAM för tips!


Likes

Comments

Hej alla underbara fina läsare! 💗

Jag har hört & sett nicki minaj nya video Only. Jag blir faktist väldigt irriterad, den är hemsk & racistisk. Den utspelar sig på andra världskriget. Flera Miljoner dog? hur tänker hon. Jag tycker det är helt absurt. de sjunger " i never f*ck white they are chickens* jag ba wtf? I fall jag skulle mobba en mörkhyad människa för deras hudton är jag rasist, röstar jag på SD är jag rasist? Men det är helt okej att mobba en vit människa? Det bryr sig ingen om, de mörkhyade är absolut inte rasister om dem mobbar en vit för hudton, men om vi vita gör något som värkar kränkande mot en mörkhyad då är vi värsta nazisterna.

Dagens dubbelmoral asså wtf.

Jag har absolut INGET imot mörkhyade. Jag är ingen rasist.



Likes

Comments

sho!

Har inte bloggat på typ 2 v. Det har varit mycket i skolan..😁 Idag så slutade vi kl 16.00. Vi hade idrott, matte, spanska, klasstid, so. 😳 Min andra bff Ida är i Norge, så jag och min bästavän nora var typ "ensamma" idag. Det var bara hon & jag. det var hyfsat kul. Vi gjorde inget speciellt. Idag har jag också pluggat till ett stort kemi-prov som vi har imorgon, antecknade och lite sånt 😥 Inte taggad alls för det. Men känner mig ände ganska säker..tränar imorgon i skolan. 

Just nu väntar jag på att mina omdömen ska komma upp på vklass, hahaha säkert F iallt, nej men, pray for me.

Btw..Hur har ni haft det?

Kram. <3

 

Likes

Comments

👇

Yo!

Idag så har jag varit i skolan, som vanligt. Kom hem ganska sent pga, sen buss osv..Haft en allmänt tråkig dag! Just nu pluggar jag och skypar med en kompis. Idag så hade vi matte (tröök), spanska, No, idrott & läspass. seg dag. Igår så hade jag en stressig dag med läxor osv, vilket ledde till att jag missade PH. :( Kollar på play ikväll <3. Hur har ni haft det?🌟

Gina har släppt sina "orrebyxor". 249 kr. tycker dom e jätte fula, skulle aldrig köpa dem i mitt liv. Men ni som gillar dom.. Ni hittar dom här

Selfieee 👇 😝

Likes

Comments

Yo! 💗 här har ni naglarna. Kommer längre inlägg imorgon💗👌 puss ❤️


Likes

Comments

Yo! 

Välkommen till mig blogg, i denna blogg så kommer jag blogga om mitt liv (no shit) 😄 Så, hoppas att ni gillar min blogg helt enkelt, jag har haft andra bloggar innan, som har failat lite. 😂 Men jag hoppas att denna blogg får många läsare. klart som fan att man vill ha läsare. 

Idag har jag varit och badat med min familj på ett badhus, askul. Det är ju så dåligt väder! Det märks att hösten är här! Sen har jag inte gjort så mycket annat. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem så ska vi fixa mina naglar. (lösnaglar) Och Sen ska jag äta lite donken❤

btw, här har ni en bild på mig och min vän❤✨ 


Likes

Comments