Hej på er,

Sitter i köket och dricker kaffe samt försöker få kontroll på min iPhone-laddare. Har fått lägga telefonen mellan mina knän för att äntligen få laddaren att fungera!! Så typisk att alla mina laddare går sönder. haha
Igår kväll spenderades på gymmet och hade bara ett sånt jäkla skönt träningspass. Älskar de dagarna.
Silvano ligger dock uppe på vårt rum och är lite sjuk, så vi får se vad vi hittar på idag. Jag kanske går ner till stranden en stund för mig själv om inte Sillen orkar.

Ciao!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon allihopa,

Ni får ursäkta mitt dåliga uppdaterande här de senaste veckorna. Så är det ibland!
Har så mycket bilder att posta så jag vet inte vart jag ska börja, uppdaterar alltid min Instagram med bilder för de som vill kika mer.
I vilket fall! Jag & sillen har det så skönt och tiden går så fort, så insåg här om dagen att snart är det dags för hemfärd(??!!), två veckor ungefär tills vi sitter på flyget igen. Sverige för mig och Schweiz för honom.. I tre veckor- sedan flyger jag till Zürich för att vi sedan bilar till Italien, San Piero. Kunde ju varit värre. Hehe
Som det ser ut just nu flyttar jag även med honom till Schweiz i ett halvår från & med augusti/september. Kommer att bli så bra.

Nu ska jag ut på stranden! Kram

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Jag vaknade precis och har tyvärr blivit like sjuk. Helt kasst. Kunde inte ta mig till gymmet igår heller för den delen på grund av dålig hals. Men men, ingen feber i alla fall!
Igår tog vi tåget till Palermo för lite shopping. Så mysig och skön dag. Handlade lite nytt bl.a. Ny bikini.
Nu ska jag käka frukost och ta mig en kopp kaffe.

Likes

Comments

Hej på er,
Har haft en väldigt lång frukost med Silvano och alldeles strax ska vi gå upp för berget som jag pratade om igår. Det är sjukt varmt idag men nästan ingen sol, så tänkte att stranden får vänta idag!
Uppdaterar er senare.

Likes

Comments

Hej på er!
Nu har jag precis kommit hem från världens skönaste löprunda. Sprang längst med havet och det är verkligen så fint.
Vi har legat på stranden idag och bara glassat samt handlat lite, snart kommer Silvano hem från gymmet så då ska vi göra lite middag!
A presto

Likes

Comments

Godmorgon!
Vi sitter i köket just nu och äter frukost då vi vaknade för en stund sedan. Inget bergsklättrande idag, vi får börja gå upp tidigare. Vi ska alldeles strax ta oss ut på stranden.

Detta är hur jag vaknar varje morgon! Kunde inte varit bättre för mig.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har vi legat på stranden, tagit oss till gymmet samt ätit en väldigt god middag(bestående av focaccia, mozzarella, prosciutto & en massa olivolja).
Imorgon ska vi troligtvis gå upp för berget som ligger över staden, för att sedan ta oss till en strand som är superfin samt inget folk!!

Men, ligger just nu bredvid Silvano då jag precis kom ur duschen, ska troligtvis kika på en film innan vi somnar. Buonanotte!

Likes

Comments

La ut vår senaste vlog på min Facebook för någon dag sedan men tänkte att jag även delar den här för de som inte har mig på Facebook. De är vår resa från Florens till Palermo. Enjoy!

Likes

Comments

Buongiorno ragazzi,
nu sitter jag och dricker kaffe i vår nya lägenhet i Cefalu. Vi kom hit igår eftermiddag och vi har redan haft det hur bra som helst. Vi tränade på stranden, handlade lite mat(kaffe) samt gick ut och åt på världens mysigaste restaurang som ligger precis vid havet!
Nu väntar jag på att Silvano ska vakna så att vi kan äta frulle ihop. Vi hörs senare.

Likes

Comments

  • Travel

Likes

Comments

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM@emiliasoprani