Hade ett myggbett på pekfingret igår och vaknade flera gånger inatt av att det kliade som satan. I morse hade det svullnat så mycket att jag knappt kunde böja fingret haha.. Man ser ju knappt knogen när jag knyter handen.

Nu har vi precis ätit frukost på skolan. Sitter i matsalen nu med datorn och ska titta på lite bröllopsgrejer online. Det är så lugnt här nu när barnen inte har skola idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår blev en lugn dag, vaknade på konstigt humör så fick inte mycket gjort. Men på eftermiddagen gick jag och tittade på King när han coachade sen gick vi och åt och köpte med oss kakor hem.

Idag har jag haft geografi lektion och tvättat några omgångar. King har blivit kill-sjuk, alltså förkyld.. så han har varit hemma och jobbat hela dagen och gnällt över hur synd det är om honom för att han är "såå sjuk" 😂.

Nu ska jag ta en dusch och gå till skolan och äta. Imorgon är det röd dag här precis som hemma men inte för Kristi himmelsfärd utan för att det är afrikanska unionens dag eller nåt, lite konstig holiday men vi är ju lediga iallafall.
Puss o kram!

Likes

Comments

Hade matlagning med mina ungar i fredags som vanligt också städade hemma. På kvällen tog jag ett fotbad i vår balja som vi använder till allt och filade fötterna. King kom hem sent, så när han kom tittade vi på ett avsnitt på en serie innan vi somnade.

I lördags morse hade jag lovat barnen i min klass att få komma hem till oss. De kom vid 9, så gjorde vi pannkakor och tittade på film fram till lunch.

Charlotte leker att hon pratar i telefon 😂

På eftermiddag blev det strömavbrott ett tag o världens oväder. Molnen sänkte sig som ett svart täcke över bergen.

På kvällen var det entertainment night när alla barn dansar och har tävlingar. Alltid lika underhållande. 💃🏾
Efteråt gick vi hem och tittade på Patriots day, en bra verklighetsbaserad film!

Började morgonen med att tvätta, så ringde king från skolan och sa att Danny ville prata med mig, så jag ringde upp och vi snackade ett tag ❤️

Vi gick till skolan och åt lunch och det var riktigt gott för en gångs skull. Ugnsbakad pasta, som lasagne.

Streamade en match som p15 från akademin spelade. Final mor Brasilien i en cup i Tyskland. De vann med 2-0!! 😄

Blev sjukt rastlös på eftermiddagen, men löning är nästa helg så vi hade inte mycket pengar att åka någonstans. Så sa till King att gå till kiosken o köpa två cider till mig och snacks, så satte vi oss i eftermiddagssolen och spelade kort.

Nu har jag precis kommit tillbaka från middag på skolan. King jobbar lite och jag ska sätta på någon serie.
Puss o kram!

Likes

Comments

Igår eftermiddag körde jag och King ett tabata träningspass ute på en av planerna. Gymmet va fullt. Har lite träningsvärk idag men det lär nog kännas ännu mer imorgon. När vi var klara stannade vi och tittade på tjejernas träning en stund. Kameragalna allihop!

Huset just nu. De har börjat förbereda för taket och gräva till avlopp utanför.

Sen är vi middag på skolan med dessa sötisar. Fick grön apelsin också. Vi tänkte varför ger dem oss omogna apelsiner den kommer ju va skitsur! Men det var en sort som skulle vara så, det var nog den sötaste och godaste apelsinen jag ätit här.

Likes

Comments

Bokade kyrkan för bröllopet i morse. Känns så nära nu fast ändå inte.. Nu ska vi bara spika gästlistan också, och börja förbereda save the date kort..

Likes

Comments

Kom på att jag glömt lägga upp bilder från när vi besökte brandstationen som terminsavslutning. De visade stationen som var som en gammal dammig lada. Brandmännen i Sverige hade nog fått en hjärtattack om någon sa till dem att de skulle jobba och bo som som hade det här.

Vi fick också en alldeles för lång genomgång av allt dom hade i sin brandbil. Barnen höll på att somna. Men när de sen skulle få ta på sig brandmännens kläder och spruta vatten blev dem snabbt pigga igen.

Efteråt blev det snacks, glass och mat på baren i byn.

Likes

Comments