View tracker

Denna veckan har det varit mycket att göra.. I helgen skickade jag in 2 av 3 uppdrag av matten, varje dag denna veckan har jag filmat och planerat en video som jag och en annan lärare ska göra för två andra lärare som ska sluta efter denna terminen. Nu har vi äntligen gått igenom alla videos och bestämt vilka sekunder som ska va med och i helgen ska jag och King klippa ihop allt.

Igår åkte vi moppe a la Ghana style till fotbollsplanerna och tittade på match. ( och nej mamma du behöver inte oroa dig, vi åkte inte på stora vägen utan hjälmar, och vi körde sakta 😉 )

Efter det hade vi bjudit över en vän och hans dotter på pannkaksmiddag

Solnedgångarna här är så fina!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här är några bilder från när vi hade vår julmässa för två veckosedan. Lärare och föräldrarna kom och köpte pyssel som vi gjort, Bland annat julkulor, figurer att hänga i granen, dekorerade omslagspapper, kransar och fotoramar. Använde pengarna till att åka till leklandet vi var på förra veckan.

Likes

Comments

View tracker

En härlig dag helt ensamma på ett lek och badland var inte fel idag. Vart solsken hela dagen och varit i poolen i säkert 2 timmar. Kom en regnskur så parasoll flög omkring och tält gick sönder så då blev det lite panik haha.
Nu är jag hemma i soffan helt utslagen så här ska jag ligga resten av kvällen.

Likes

Comments

+ imorgon har vi terminsavslutning med förskolan på ett hotell med pool och pizza

- har extrem hemlängtan

+ det är bara 2 veckor och 5 dagar kvar tills jag kommer hem

- är extremt sugen på saker som inte finns här som får mig att längta hem ännu mer


+ kommit på att pressa citron i allt vatten ja dricker här får det att dölja plastpåse smaken

- Det har varit sinnessjukt varmt på sistone, alltså varmare än vanligt. En dag när jag kom utanför dörren kändes det som att andas inne i en bastu. Vill gå runt utan kläder eller bara ligga inne under Ac:n


+ Hittade fin färsk broccoli när vi handlade i helgen. Väldigt dyr dock men det sket jag i.


+ gåsmamman säsong 2 har kommit ut!!

En teckning som barnen från byn gjorde igår, som vi ska ge till Emma som ska flytta tillbaka till England.

Likes

Comments

Igår runt lunch åkte vi till Accra. Vilade och tvättade några maskiner tvätt innan jag började laga mat. Så skönt att laga mat i ett riktigt stort kök med ugn och allt istället för mina två kokplattor på akademin..

Lagade tacogratäng och tittade på en skit bra film. Colonia hette den, baserat på en sann historia om sjuka saker som hända i Chile för inte så länge sen faktiskt.

Idag har vi bara tagit det lugnt och tvättat tre maskiner tvätt till. Passar på när vi är i ett hus med tvättmaskin. Nu ropar King att vi ska äta lunch, rester från igår innan vi åker tillbaka till akademin. Puss o kram!

Likes

Comments

I måndags när vi hade after school club med barnen från byn fick de t shirts de målat på veckan innan med tygfärg och dem blev så glada. Många av dem kommer alltid med samma söndriga och smutsiga kläder så Emma, läraren jag är där med, hade köpt linnen som de fick dekorera och skriva på.

Denna veckan gjorde vi med samma färg dekorationer på tyg som vi ska sy till små påsar som de kan förvara sitt pyssel som vi gör varje vecka i. Dem vill aldrig ta hem sakerna för att de är rädda att deras syskon eller föräldrar ska ta eller förstöra det.

Likes

Comments