Header

Hej på er!

Jag vill först och främst be om ursäkt för ett uselt bloggande. Men ibland blir det bara så att man inte hinner med allt och då får bloggandet tyvärr bara bli och vänta. Just nu har jag hundra miljoner saker att göra i skolan och hemma. Det är fråga om projektarbeten, massor med läxor och provvecka som närmar sig.

Men det har hänt mycket roligt också! Gamlas dans var i februari och det var en så härlig dag! Så fint att se alla uppklädda med fina frisyrer och klänningar. Det var faktiskt en oförglömlig dag! Snart börjar också bilskolan vara slut och jag får äntligen körkort!! Jag hoppas bara att allt går som planerat och då borde kortet vara i handen om några veckor. Såklart har jag också träffat mina ljuvliga kompisar och chillat med dom ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

holaa på er!

Idag har jag spenderat dagen i helsingfors. Vi hade bestämt med flickorna att vi skulle bara vara en kort stund men vips så går tiden och kom först på kvällen hem. Jag köpte några saker till gamlas dansen och borde ha nu allt fixat. Tiden har gått så fort och gamlas dans är redan på fredagen!!kan inte fatta hur snabbt tiden går!

Men min förra vecka gick ganska fort...hade det sista provet på onsdagen och efter det har det varit ganska lugnt. Den här veckan har jag ganska många dansövningar inför gamlas så kommer ha fullt upp igen. Kvällens planer är bara att mysa och se på någon film.

Ha det bra

-Emilia

Likes

Comments

hej!

igår hade jag beställt bord på zum biespiel och vi gick dit med flickorna och äta. Jag åt en god hamburgare som var ganska spicy men mycket god. Vi firade där min födelsedag i några timmar och fortsatte sedan därifrån till la fiesta på efterrätt. Det var en rolig kväll med mycket skratt och god mat. :)

Idag skall jag nog bara ta det lugnt...kanske träffa några vänner och läsa på prov (ofc...) XD


-Emilia

Likes

Comments

woop woop nu har jag fyllt 18år! Så roligt men också skrämmande. Nu måst man börja "ta ansvar", gå till banken och göra andra vuxen stuff. haha men det är nog riktigt roligt att fylla 18 år. Det som jag mest väntar på är körkortet. Jag har redan haft ganska många körlektioner och får säkert kortet om en kort tid. jaij!

På lördagen hade jag kalas hemma hos mej. De närmaste var där och firade mej. Senare mot kvällen åkte jag in till stan för att fortsätta fira. På fredagen skall vi gå ut och äta med några vänner och det blir säkert roligt.


nu har provveckan börjat igen men som tur har jag inte så många prov jämfört med förra provveckan. 😰

Likes

Comments

Igår hade vi med skolans friluftskurs en utflykt till Himos. För er som inte vet vad det är så är det en skidort i Finland.
Vi startade från skolan halvnio på morgonen och kom hem klockan nio på kvällen. Roligt var det trots att vädret inte var något bra...

Som ni ser såg man inte så värst mycket för det snöade så mycket men jag tycker det var endå en lyckad resa☺️

Likes

Comments

Veckorna går så fort och nu är det måndag igen. På veckoslutet gjorde jag lite skolarbeten och träffade några vänner. Jag var även på min gudmors 50-års kalas. Vi ordnade ett överrasknings party till henne och det lyckades! hon blev så överraskad när hon steg in i vardagsrummet och alla gäster ropade "suprise".

Idag hade jag då skola från 8-14:30 och efter det rusade jag till min piano lektion och ännu efter det på bilskola. Det är så roligt att få börja lära sig köra bil! Väntar såå tills jag får mitt körkort😊


Jag vill till slut visa några tb bilder från sommaren då vi var i Barcelona😍

Likes

Comments

Hejsan! Min vecka har gått rätt så bra! För det första har den här veckan gått super snabbt och annars bara varit bra. Jag har som vanligt haft ganska mycket skolarbeten men hunnit även göra andra saker. 

Snart är det dags för gamlas dans och jag har inte allting ännu fixat för det...borde ännu skaffa några saker till. Kommer nog skriva mer och visa bilder när det blir mer aktuellt.

Men imorgon skall jag nog bara ta det lugnt kanske träffa några vänner och på söndagen blir det kalas :)


så ljuvligt när det äntligen blivit vinter...

-Emilia

Likes

Comments

Heej! Det är ganska länge sen jag har skrivit här på bloggen men igen en gång har skolan tagit mycket tid av min fritid. Det känns som det kommer bara mer och mer skoluppgifter och de tar aldrig sluut.

Men något positivt finns det ändå...nämligen det har kommit lite snööö! Nu känns det verkligen som vinter där ute😍

Bilderna är tagna under jullovet. Jag har varit bland annat i slalombacken med Jennifer, följt med ishockey vm och suppeer lycklig när Finland vann!! men annars har jag inte gjort något speciellt...varit med vänner och annat skoj ;)

Likes

Comments

Likes

Comments