Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Nu äntligen har jag fått lånat en dator (bara för ikväll dock)... Så jag tänkte att jag ska passa på att skriva en massa utkast som jag sedan kan finslipa och sedan direkt lägga upp. Tyckte att det kändes simpelt och jag slipper sitta och skriva en massa inlägg på min telefon. Och det känns sepeciellt skön att ha några backup inlägg med tanke på att de två kommande veckorna kommer att vara ett pain inte the ass. Har så mycket saker för mig och jag förstår inte ens hur jag ska få ihop allt... Och om det inte vore för skrivtillfället så skulle det eka tomt på bloggen under den perioden, eftersom den ligger långt ner på min prioriteringslista. Men nu har jag all tid i världen att skriva några inlägg! Igentligen så slkulle jag vilja fråga er vad ni vill läsa, men eftersom jag bara har datorn ikväll så kan jag ju inte det... Men jag tänker ändå fråga, skulle ni vilja ha en tagvecka elr liknande? Hade det på min gamla blogg och det var väldigt uppskattat. Ökde ganska mycket med läsare under den perioden. Men tyvärr så tar det väldigt lån tid att göra inläggen och att hitta frågor som passar, så därför så vill jag fråga er först, är det värt det?

För er som inte förstår, detta inlägg skrevs igår men postades nu på morgon, det är därför som jag skrivit ikv även fast ni läser detta på morgonen:)

Likes

Comments

Hej på er! Hur har er dag varit? Min har varit toppen! Och allt tack vare min fantastiska ponny och min fantastiska storasyster <3 Jäklar va fin har var idag! Vi tränade mycket på att ställa honom, lite skänkelvikningar, galopp på volt och så började vi att prova på öppna lite smått. Vi har ju bara gjort basic saker hittills, nu ska vi fördjupa oss lite mer och förhoppningsvis utvecklas mer som ekipage. Jag tror verkligen på upplägget vi har just nu. Han har redan visat stor skillnad sen kan kom till mig i januari, och det blir bara bättre och bättre hela tiden, världens bästa ponny <33

Detta är en bild från en photoshoot som jag hade med jeanette i söndags! Bilderna blev så himla fina! Jag tänkte att jag skulle lägga upp några av bilderna i ett eget inlägg, är ni sugna på att se dom? :)

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag tillbaka igen med ännu ett mobilinlägg... alltså ni fattar inte vilka skrivcravings jag har för tillfället. Tänker på bloggen varje dag och vill bara komma igång ordentligt. Och det finns bara ett litet problem... jag har inte tillgång till någon dator... min är trasig och har varit det ett bra tag, men allt detta leder ju till att jag måste blogga från mobilen, vilket inte är så tokigt igentligen. Men jag kan inte skriva längre saker. Det tar så lång tid att skriva på telefonen och det blir inte bra och läsvärda inlägg. De som jag lägger upp nu som atm osv är ju bara för att hålla bloggen levande. Men det är ju inte roliga inlägg... jag tycker att det känns jättesvårt och jag hatar att inte få skriva av mig på det sättet som jag brukar göra... har ni några tips till mig? /mvh en trött och kluven tjej.

Min glädjespridare <3

Likes

Comments

Hej på er! Jäklar vad det har blivit kallt alltså... Överväger nästan om jag ska sätta på mig vinterjackan igen haha. Frös som tusan idag när jag trimmade lambi, och som ni ser i titeln så tömmkörde jag idag. Har aldrig gjort det med honom innan och gjorde det helt utan förhoppningar. Men jäklar va fin han var, mjuk och lugn och super känslig i munnen, och så himla kul och få se från marken hur han rör sig. Och jag hoppas att jag ska kunna göra det fler gånger! Lambi fick även en hagkompis idag, en supersnäll fjording flyttade in i Lambis hage och det funkade super, de tog inte lång tid alls innan dom stod bredvid varann och åt. Så roligt att han äntligen har sällskap och slipper stå själv.
Imorgon vet jag inte om det kommer upp nått, har inte alls mycket för mig och lambi ska stå, men är lite sugen på att skriva nått riktigt killerinlägg, nått speciellt ni skulle vilja läsa om?
Godnatt på er!

Likes

Comments

Hej på er! Längesen sist! Jag tänkte igentligen bara skriva detta för att jag vill kolla lite med er. Jag har denna bloggen mest för att ha det som en liten dagbok för mig och lambi. Allt som vi gör skriver jag ner i en bok numera för att kunna titta tillbaka sen. Men det gör bloggen ganska onödig. Och jag fotar knappt heller när jag är i stallet. Vilket ger mig bildbrist och det är därför jag vill kolla med er. Är ni intresserad av att följa våran utveckling? Ska jag publicera inlägg här för att ni vill följa våran utveckling på ett mer detaljerat sätt än vad ni får göra på instagram? Gilla eller kommentera gärna isf! :)

Min finafina kille <3

Likes

Comments

Hej, förlåt för att jag inte har bloggat och för att jag nu ligger i min säng och strax innan 23:00 publicerar ett inlägg bara för att. Jag vet inte vad som gav mig feelingen för att bara börja skriva, men nu är det så. Största anledningen till att det har varit lite dött här är för att min dator är trasig... och jag påminns ju gång på gång hur jobbigt det är att skriva långa texter på telefonen. Men jag biter ihop! Imorgon så får jag påsklov men det är inge chill för det, haha. Jag har fått ledigt imorgonbitti och ska åka och hoppa liten lamborghini vid 8:30 och därefter fixa stallet, åka hem jag ska dessutom cykla (!!!) till och hem från stallet för att äta, byta om och åka till skolan för att spela den årliga volleyboll turneringen (man kan ju inte svika laget liksom) och sedan hem i full fart, duscha och åka mot Funäsdalen, där vi ska fira påsk! Fullt schema men det är så det ska vara tycker jag! Ska blogga lite i bilen tänkte jag ifall jag orkar, jag vill inte känna att bloggen är en press, utan bara ett intresse. Så jag hoppas att ni kikar in nån gång ibland och inte glömmer bort mig helt! Ifall jag inte dyker upp något mer så vilja hälsa alla glad påsk också!
Natti!

En lerig lambi får stå för bilden, detta var efter ett 8km galopppass förra veckan. Så jäkla roligt och nyttigt för oss båda! Ska få in nått liknande åtminstone varannan vecka! <3

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det varit så otroligt fint väder, det har varit super varmt och solen har varit framme hela dan, så nu börjar förhoppningarna om att våren ska landa inom snar framtid, hahah ;) men iallafall så började jag dagen med att åka till stallet, fixade åt lambi samt träffade sofia och hanna. Sofia skulle träna sin ponny och jag och hanna hjälpte till från marken, superkul! Senare så tog hela familjen en skotertur och fikade, även det var väldigt mysigt! Nu ikväll så har jag pratat lite med hanna i telefon och kollat på the vampire diaries. Jag har bestämt mig för att se om hela serien nu när alla avsnitt är släppta. Och ja, ni läste rätt... det absolut sista avsnittet nånsin av tvd är nu släppt och jag har gråtit floder över det, 171 avsnitt, 8 säsonger, från 2009 till 2017, världens bästa serie, som jag kommer sakna den!

Likes

Comments

Hej på er, ni måste tro att jag dött, om ni ens är några kvar. Jag har inte ens i huvudtaget hunnit tänka på bloggen. Utan den har legat extremt långt bak i mitt huvud. Tills nu... förlåt hörni! Ska verkligen bättra mig! Sen vi sågs sist har det inte hänt mycket alls. Jag och lambi kämpar på och det börjar hända grejer! Igår hade vi vårt första "hopp" pass. Vi körde markarbete där jag hoppade på en 8, vi hade lite svårt att få ihop det i början då jag tappade rumpan i kurvorna och han stack på hindrerna, och sen när jag tog tillbaka så lyssnade han så bra att det tog stopp ;). Men på slutet fick vi till det riktigt bra och både jag och lambi tyckte att det var superroligt! Så nu ska vi göra liknande saker lite mer ofta och hoppas på att vi kommer igång mer ordentligt med hoppningen snart! Jag ska verkligen anstränga mig för flera inlägg i veckan, kanske inte varje dag. Men nästintill ;)

Vi klippte även manen på lillen igår <3

Likes

Comments

Hej på er! Detdär höll inte länge... jag är nu över på den fjärde februari eftersom att klockan nu är 01:23... och som ni kanske förstår så kommer jag inte orka skriva ett ordentligt inlägg nu, utan det kommer senare idag!
Godnatt på er!

Likes

Comments