Hejhej! Jo jag tänkte att mitt första blogginlägg ska handla om mig, om vem jag är liksom! Aa så att ni får lära känna mig lite grann!
Jag heter Emilia och är just nu 12 men blir tretton i April! Jag föddes i Göteborg 2005 och efter bara någon månad flyttade jag, mamma och pappa till Skåne, till den lilla men ändå stora staden Landskrona!

Jag har bott här hela mitt liv och är ganska nöjd men jag har alltid drömt om att flytta till olika ställen! Just nu är min plan att på något sätt gifta mig med Marcus (från Marcus o Martinus) flytta till Trofors där de bor o sen flytta med honom till Los Angeles eller New York! Men liksom ha kvar ett hus i Norge, så att vi kan besöka våra familjer. Aa jag vet att detta låter otroligt omöjligt men jag har i alla fall en plan!

På fritiden har jag många aktiviteter! Jag är bara ledig Onsdag, Lördag och Söndag... på måndagar går jag på något son heter Bandverkstad, vilket är att man spelar i band! Jag är sångerska, en av mina bästa vänner Leia är trummis, sen har vi Marcus (inte Marcus o Martinus killen!) som vi kallar Massus på keyboard och gitarr, han kan liksom spela allt... jaja sen har vi Viggo, aka Viggu som spelar keyboard o till sist Arman aka Gummiankan (han låter som en sån när han skrattar, Leias idé, sorry Arman om du ser detta!) vårt band heter ”No Focus eftersom att vi aldrig är fokuserade! ja.. det va det jag gör på Måndagar.
Tisdag: just nu tränar jag dans som ska visas upp på teatern i april! Anledningen till varför vi började träna så tidigt är att den uppvisnings saken ska vara med live musik. En av orkestrarna på kulturskolan ska spela bakom och det kommer vara sångerskor som går runt oss medans vi dansar. As-coolt blir det!
Torsdag: Jag går på Hip-Hop! När de flesta hör ordet Hip-Hop så tänker de att man snurrar på huvudet och sånt men det är det inte! Men det är jättebra dans så aa börja på det!
Fredag: Jag spelar Bas-Gitarr i en orkester vid namn Red Stamp. Jag ska sluta spela bas nu efter nyår. Jag känner att jag har alldeles för stor press på mig, bas och trummor är typ de viktigaste eftersom att de ska hålla takten. Kan jag inte spela en låt sen när det väl är konsert så är det inte alls bra! Men det har varit kul att spela de två senaste åren!

Ni kanske vill ha en liten bild av hur jag egentligen ser ut, ska försöka infoga den någonstans... är ny på sånt här, fattar typ 0...

Jaa, jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Men en sak är att jag kommer blogga när jag känner för det, förhoppningsvis varannan dag, eller t.o.m varje kanske? Om jag har tid!
Aja vi ses i nästa inlägg<33

Likes

Comments