Header
View tracker

Efter en fullspäckad dag i stallet med hoppning för Svante Johansson så ligger ja nu i sängen och ska vila upp mej inför i morgon. Ja har dock väldigt ont i knät.
Pioneer tyckte det va lite för kul idag och galopperade väldigt fort efter hindret då kom han fel på det sista och sen va han så nöjd så han bockade och ja som redan va i framåtläge hade inte en chans att få upp huvudet. Ja flög alltså av...

När ja landade satt ja kvar på marken o ja kände inte att det gjorde ont någonstans. Ja ställer mej upp och börjar gå lite till de som stod i mitten av ridhuset.
Ja kunde verkligen känna och se att mina ben skakade. Fy fan va obehagligt det va! Till slut känner ja bara hur mitt knä värker och bultar. Usch.. va ont de gjorde. Har i princip haltat runt hela dagen och känt att träningen för Svante va förstörd. Super tråkigt att det skulle bli så här. Ville verkligen träna klart och få alla tips som möjligt för att få stopp på honom.

Jag satte faktiskt inte håller upp igen... kanske lite dumt men ärligt talat tror ja inte att ja kommer bli rädd för honom. Men att hoppa är väl inte något ja ser fram emot riktig.
Denna veckan ska ja i alla fall inte rida mer. En hästfri vecka och sen får vi se nästa tisdag om ja ens kan rida. Antagligen inte..

Godnatt på er!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I morgon klockan 10:15 ska ja träna för Svante Johansson. Har hört att han ska vara stenhård och lite sträng. Men det är väl bara positivt antar jag. Ja tycker det ska bli väldigt kul att få ha en annan tränare än just Katarina. Tror det kommer bli jätte kul och så får ja hoppas att Pioneer sköter sig ;)

Likes

Comments

View tracker

Hej på er'

Fredag idag och det känns skit bra. Är hemma igen efter en intensiv vecka i Kungsbacka.
I helgen ska ja plugga lite och träffa en kompis.
Super mys helg bara innan ja ska tillbaka till Kungsbacka igen :)

Likes

Comments

Det jag tänker på när jag hör skitsnack är: tjejer, onödigt, äckligt beteende & korkat..

Ja har hört så mycket skitsnack i mitt liv. Sedan jag började skolan har jag umgåtts mest med tjejer. Mina bästa kompisar hemma är tjejer. I min första klass va vi fyra tjejer och ni kan ju tänka hur det va...?! Jag vet att det inte alltid är lätt att hålla dig i från skitsnack. Alla har sagt något "skit" någon gång och man hör det vart man än går.

På min nuvarande skola
Sveriges ridgymnasium så är vi mycket i stallet och vi rider jätte ofta. När man står på läktaren eller när man rider förbi så hör man så mycket skit, inte alltid men väldigt ofta.
De säger exempel att dom tycker att någon rider bättre och att någon häst är ful. Eller att ser du vilken billig sadel hon har.
Vem fan bryr sig??!

För att inte bry sig måste man försöka skaka av sig det och låta bli att tänka på det. Själv hade jag sagt att jag i alla fall är lycklig eller något, hahah!


Det är inte alltid kul att höra att man inte duger som man är eller att man inte har de kläderna som inte är inne. Att vara unik är inte att ha allt dom andra har kan många tycka. Men ja tycker man är unik vad man än har på sig eller hur man än rider. Klart att man inte ska sitta och dra hästen i munnen men det är oxå därför vi går på detta gymnasium för att lära oss.

Så skit nu i alla andra och kör DITT eget race. Ingen äger dej!!!
Var dig själv och ha DIN egen stil.

Likes

Comments

Mys i soffan med mamma. Sen frukost och ett tänt ljus på bordet. På tv:n går Så mycket bättre.
Senare ska ja och mamma hänga upp nya gardiner och stjärnor i fönstren.
Verkligen en mys dag ((:

Likes

Comments

Nu är snart denna veckan över och jag ska åka hem i morgon. Känslan att åka hem är grym!!

Idag ska jag rida Pioneer och sen kanske fjordingen Solero som står i stallet. Hon som äger den undrade om ja kunde ta den då hon är sjuk. Så det kommer nog gå bra :))

Likes

Comments

Godnatt på er och hoppas ni haft en lika bra helg som jag. I morgon börjar dagen med stalltjänst klockan 8:00.

Puusss på er!!

Likes

Comments