Grymt lyckad kväll igår med massa härligt folk! Kom hem runt två-tiden och somnade direkt. Vaknade sent imorse och var tvungen att åka och fixa ny laddare då min gått sönder, igen. Resten av dan har jag legat i solen och kom nu nyss in från en hundpromenad. Mamma och pappa håller just nu på med maten grillat med pommes, ska bli så gott. Hörs senare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 

Så skönt väder ute så passar på att sola!

Likes

Comments

 
Bild från igår kväll & bild från imorse!
Hej! Hängde med Demi och Jessie igår kväll till ett-tiden sen gick jag hem och sov. Idag har jag varit ledig så var i Farsta och köpte student-present till Jessie och hälsade efter det på hos min farmor och farfar. Vid fem-tiden ska jag hem till Jessie och Kalle med folk på hennes student-mottagning, uppdateringen blir därför inte så bra. Så vi hörs imorgon! Och grattis igen bästa Jessie & Kalle till studenten! <3

Likes

Comments

.. tårta! Efter vi fått veta våra betyg i matten gick jag, Fredrika, Ronja, Johanna, Mathilda och Nadja till centrum och köpte oss en tårta för att fira att vi äntligen fått E efter ett helt läsår med F känns så skönt att slippa sommarskola och göra om kursen!

Likes

Comments

 
Bild från promenad med Demi i söndags & en från imorse!
Hej på er! Känns underbart att gått klart veckans sista skoldag, har nu en veckas ledighet och sen avslutning på onsdag, alltså sköönt. Har fått sommarjobb nästa vecka på min papis företag, men det bästa på hela dagen.. Jag har fått E i matte efter ett helt läsår med F känns så sjukt bra, är så glad! Så nu fram till avslutningen kan dagarna bara få gå. Idag, känns livet så bra00

Likes

Comments

Hej! Började 11.20 imorse så startade morgonen med en favoritfrukost. Var i skolan ungefär fem minuter sen fick jag sluta så åkte till Farsta och kollade lite, fick med mig en klänning hem som jag visar senare sen åkte jag in till stan. Har resten av kvällen enda fram tills nu hängt med bästa Demi och Jessie alltid så mys! Vi hörs imorgon bitti, kram!

Likes

Comments

Hej! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen under helgen men i fredags var jag med Felicia och på kvällen sov jag hos Demi sen igår var jag bara hemma och tog det lugnt i det tråkiga vädret. Idag har jag legat ute i det fina vädret och solat, tagit en promenad med min hund och syster till sjön och lite sånt. Puss!

Likes

Comments