Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Gjorda på studioamanda för 425:-

Likes

CommentsFina Hanna och hennes baldejt på balen i lördags.

Likes

CommentsHej på er, idag var det sista skoldagen för mig. Vi i klassen hade det bara allmänt roligt och hade massa leker och sånt, så det var inte riktigt en skoldag. Imorgon har alla nior avslutningslunch på skolan och sen på onsdag är det skolavslutning, känns både bra och dåligt på samma gång eftersom jag har haft världens bästa klass dessa 3 år på högstadiet, kommer sakna alla super mycket! Imorgon ska jag även göra naglar så det kommer upp bilder på bloggen på dom då.

Likes

Comments
Älskade kusinbarn

Likes

Comments


Har verkligen gått och förälskat mig i Babylips nu när dem har kommit till Sverige. Jag har köpt alla mina på H&M för 30:- men nu kostar dem 40:-. Jag tycker att dom återfuktar helt okej bra men att det finns bättre. Men dom är ju så söta så jag kan ändå inte säga att dom är dåliga vilket dom inte heller är. Vad tycker ni om Babylips?

Likes

CommentsBilder från i lördags

Hello, vill bara börja med att säga fy satan vad varmt det har varit den här helgen, kanske sommaren äntligen är på väg nu? Iallafall i fredags så gjorde jag absolut inget speciellt alls. I lördags så var jag med Carro och Calle och spelade minigolf i boulongersskogen, riktigt mysigt i fin vädret. Dock så kom jag sist men vad gör det? Efter vi hade spelat så gick vi in till stan för att köpa glass eftersom vi nästan dog av värmen. Vi träffade även på Hilda på stan, så då gick vi runt lite med henne. Sen gick jag hem och kollade på film och åt jordgubbar. Ja det var väll min helg lite kortfattat. Hoppas ni hade en toppen helg så hörs vi förmodligen imorgon.

Likes

Comments


Hej igen, förlåt för att jag varken bloggade i tisdags eller igår, men det är för att jag har haft så himla mycket i skolan och då har jag inte haft orken till att blogga tyvärr. I tisdags så gjorde jag inget alls efter skolan och inte igår heller. Men idag efter skolan så åkte jag ner på stan med Julia och Patrik och tog en fika. Var så länge sedan jag träffade min storebror så det var väldigt trevligt. Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, ska ta och plugga lite nu bara, får se om jag bloggar nå mer idag.

Likes

CommentsByxor-Gina / Tröja-Gina / Cardigan-Vila / Skor- Converse

Likes

Comments

Idag direkt efter skolan så tog jag Karro bussen ner på stan och gick till gamla Gävle för att fota, Så himla fint där. Efter det så gick vi till ett fik som heter Coffe hause by Geroge, stans bästa fika har dom. Sen gick vi bara runt och kollade lite. Nu är jag hemma och ska snart sätta mig i soffan och kolla på Talang Sverige. 

Likes

Comments