Hej du som läser förlåt för dålig uppdatering men jag känner att det är inte kul och blogga när man inte gjort något speciellt / något man är riktigt stolt över att man gjort. Jag känner liksom att jag vill satsa på bloggen med ordentliga bilder , intressanta och personliga inlägg , och jag känner att jag inte haft något riktigt " jag " inlägg alltså känner jag att jag får inte visa vem jag är och vad jag går för. Men nu blir det ändring på det för kolla här !
Jag fick nämligen fria händer med att göra om en vägg som var full med olika färger och storlekar på krukor . Den uppgiften tog jag på allvar nu fick jag visa vem jag är som person i stil , jag fick visa vad jag går för , mitt öga för inredning. Det var så kul! Och jag har nog aldrig varit så nöjd över något jag gjort tidigare, jag blev till och med imponerad utav mig själv helt sjukt bra gjort tycker jag. Hoppas på fler sånna här möjligheter framöver! Vad som hänt sen senast förutom den roligaste uppgiften jag någonsin fått i mitt liv så har jag tagit lite extra ansvar för hygien/ skönhets avdelningen vilket är jätte kul att få visa även där att jag är duktig ,att hitta bra lösningar för nya varor , var syns dom? , var ser det snyggast ut ? Osv och dom uppgifterna tycker jag att jag fått till på ett bra sätt. Jag har som vanligt också plockat varor , hjälpt kunder osv. Har lärt mig något nytt också det är att göra skyltar ! Så kul jag har blivit ganska bra på det har flyt ;) det var super kul att göra och så skönt att kunna för det underlättar ordentligt när man jobbar på den avdelningen med mest små skyltar.
Verkar även som jag fått sommarjobb så kul och så skönt nu ska jag bara prova på att sitta i kassan kan det mesta då jag av intresse frågat och tittat när någon annan suttit men nu ska det bli min tur att få den äran att sitta i kassan ska bli kul.
Tycker ni också att jag gjort ett bra jobb med väggen ? Helt själv gjorde jag det faktiskt och blev så extremt nöjd ! Hej så länge !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har en ny telefon och därför har jag just nu inte bilderna från förra veckans arbete, men dessa två senaste veckorna så har jag plockat upp varor , flyttat på varor då det kommit nya som behöver plats eller att vissa varor utgått. Har även städat iordning bland varor, hjälpt kunder osv. jag är väldigt sugen på att sitta i kassan så jag har gått och satt mig bakom personal i kassan när jag haft lite tid över, då har jag frågat om allt jag behöver veta för att själv kunna sitta i kassan utan problem. Jag längtar så mycket tills jag ska få träna på kassan! Nu ska jag ha påsklov så jag kommer tyvärr missa 2 veckors arbete :/ men vem vet kanske jag dyker upp endå ;) min mentor / Handelslärare kom förbi en sväng i veckan och kolla läget lite det var trevligt och skojigt att hon kom dit och kika lite och få se vad jag gör om dagarna det är skönt att känna att folk uppskattar det man gör och säger att man är duktig det stärker självförtroendet något enormt. Nu ska jag iallafall ta helg ikväll blir det tacos det ska bli gott sen tv kväll så får vi se när jag uppdaterar igen ha det gott så länge!

Likes

Comments

Hej kära läsare förra veckan så plocka jag upp varor , gjorde snyggt , flytta på varor , hjälpte kunder och roligast av allt satt jag med i kassan och kolla och fråga hur det fungerade längtar tills jag ska få va kassörska ser så himla roligt ut! Det var super kul att va på praktiken igen längtar alltid tillbaka när jag inte är där. Jag fick mina arbetsbyxor när jag kom på torsdag morgon också super kul känner mig som en i gänget nu.

När jag skulle gå och hämta en vagn med varor att plocka upp men det fanns inget att köra just då , så då såg jag hur rörigt det var bland dam underkläderna så jag börja plocka och det slutade med att jag färg sorterat alla dam underkläderna haha

Likes

Comments

Idag har vi fixat iordning på reseavdelningen vart super nöjd! Vi gjorde det så fint! Det var lätt dagens höjdpunkt!va super kul att få fixa iordning lite på en avdelning jag vanligtvis inte är vid eftersom jag är på skönhet och städ,Det är roligt med lite omväxling ibland. Annars har jag fyllt på lite varor och fixat och donat. Dagen har varit bra och jag har haft väldigt roligt ,mycket skratt har det varit! Jag passade faktiskt på att shoppa lite grann på jobbet idag eftersom man hittar så mycket fint när man går där om dagarna! Vill typ gifta mig med butiken ibland haha, kanske borde man önska sig presentkort på dollarstore? För shit vad snygga grejer det finns bara man kollar lite extra noga så hittar man de där perfekta snygga fynden, jag vet inte hur mycket jag köpt där genom åren mycket är det! Får aldrig nog av butiken kommer ju nya saker varje vecka! För mig som gillar inredning är denna butiken perfekt för att shoppa lite snyggt till hemmet. Jag är iallafall tok nöjd med dagen och lider verkligen då det är lov nu i veckan ,vill ju va på dollarstore för jag stor trivs där och skulle tillbringa varje dag där om det gick. Nu ska jag iallafall ta det lugnt i soffan och äta lite godis och bara njuta efter en så lyckad dag ! De var allt jag hade att dela med mig av för tillfället hej så länge!

Likes

Comments

Hej kära du som läser idag har jag varit på praktiken igen 8-16 men lilla jag kan ibland va lite dålig på att gå hem i tid eftersom jag ofta hittar något kul att fixa till.Dagen har varit bra har nu extremt ont i benen men så ska det va ! Man ska känna att man varit igång och jobbat!
Jag har som vanligt haft väldigt roligt och trivs väldigt bra på min arbetsplats får hoppas på en framtida anställning! Under dagen har jag plockat upp varor eftersom det är viktigt med en välfylld butik så får man se till att ständigt fylla på , för övrigt så har ja små plockat lite, gjort fint och såklart hjälpt övrig personal och kunder. Imorgon är det dax igen längtar redan.Nu ska jag äta och ladda upp för morgon dagen , ska bli kul och se vad som väntar då ,hej så länge! :)

Likes

Comments

Hej kära blogg läsare. Idag har jag varit i skolan till klockan 14 eftersom jag skulle dela ut kakor fick jag gå lite tidigare. Kakförsäljningen funkar bra och jag tycker att det är väldigt roligt att sälja kakor och hoppas på att få sälja igen nästa år. Idag var våran Handelsuppgift att starta en blogg där vi ska skriva om våran praktik på företagen vi är på och även lite utav vårt skolliv, Det ska bli roligt och spännande att blogga om vad jag gör under min utbildning och hoppas att det ska bli roligt att läsa för alla som läser. Nu ska jag iallafall gå och sova för natten har nämligen sovit på soffan ända sedan jag Kom hem så är extremt trött och sliten. Så nu säger jag godnatt för dagen.

Likes

Comments