Alltså 2015 var inte ett bra år alls, 2016 har jag tagit mig igenom de mesta jag är inte alls den personen jag var då de året började, jag var rädd, jag var osäker, jag kände mig helt iskall, kändes som att det var dött inombords så länge så jag undrade om jag skulle bli mig själv igen, Jag var så arg och ledsen och förtvivlad , jag tror inte många kan förstå exakt vad jag menar jag kan knappt förklara det själv, jag önskar inte ens min värsta fiende att behöva känns så , men sedan hände något, jag släppte liksom taget om mig själv lite, och vet ni vad?

Under 2016 har jag Gråtit, haft grova ångest attacker och mått skit och varit riktigt arg MEN framförallt har jag skrattat, levt , och gjort saker jag VILL göra ,jag har känt stunder av ren lycka som jag inte ens visste att jag kunde känna , jag har kunnat krama mina vänner igen och faktiskt känt hur skönt det är att få krama om dom utan att bli stel som en pinne, om alla bara visste hur långt jag tagit mig och hur många människor jag har att tacka för att ni orkat med med mig, ibland hade jag inte ens orkat med mig själv. Ni alla som har varit där 2016 ni är GULD värda , glöm inte det . Jag har haft riktigt kul, och har i stort sett haft ett väldigt bra år och det är ni alla delaktiga i <3
Likes

Comments

ibland stannar liksom tiden för ett tag, 

kära farfar jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du klarar dig igenom det här,

älskade farfar <3

Likes

Comments

Jag har inte reflekterat så mycket över på vilka sätt det som hände mig skadade mig, förutom att jag får okontrollerade skakningar och såklart alla bilder som finns i huvudet, jag vet ju att sånt förändrar människor men jag trodde inte att det skulle förstöra en så här stor del av den jag är som person. Så fort någon kommer för nära backar jag.

Jag blir rädd.


Likes

Comments

Förlåt till er som jag sårat eller kommer såra

Det blir bara så, men det är inte så konstigt, efter allt jag varit med om, men fortfarande inte okej. den enda kärleken jag känner är för min dotter, jag känner inget för någon annan, Jag är ledsen men så är det, tar någon ett steg fram så backar jag 150 steg, Jag mår illa om någon kommer för nära, Det kommer ta ett tag innan jag kan släppa in någon igen, och den personen ska vara fantastisk bra för att riva ner det jag byggt upp. jag är en ärlig människa, säger jag att jag inte är intresserad så är jag inte det.

2015 var ett år med många olika känslor jag kände mig sårad och arg,ledsen och förnedrad av människor jag litade på, och jag behöver inte mer av det just nu. livet är fullt av prövningar och smärta, men ibland behöver man en paus från allt det där, i år vill jag ha EN bra födelsedag för en gångs skull. jag vill att den dagen ska vara något positivt. i år vill jag LEVA inte bara andas utan faktiskt LEVA, och det är precis det jag har tänkt att göra.

LEV!

Likes

Comments


Helt sjukt hur sverige ser på våldtäkt och sexuella övergrepp sådana texter som " Hennes kropp var för välutvecklad" alltså på riktigt vad är det för skitsnack."Hon skulle inte haft så utmanade kläder" vänta lite ? ska man inte redan där börja med att klargöra att ingen någonsin har rätt till en annan människas kropp för att man har "utmanande" kläder?. frågor som ställs vid ett förhör med polisen så som " hur mycket hade du druckit?" "vad hade du på dig?" " är du säker på att du inte visade att du ville på något sätt?" , fråga nummer 1 Det spelar fan ingen roll hur mycket man har druckit om en person är så full att man inte kan hålla sig vaken är det väl förfan inte friskt att börja hålla på med en sådan person? vad är det för jävla nekrofil fasoner helt seriöst. man skulle kunna säga att sådana äckliga människor lika gärna hade kunnat ligga med ett lik, förstår ni då hur sjukt det är? något jag tänkte göra klart för er , är man så full att man inte ens kan prata så är man inte i tillstånd till samtycke heller och vad innebär det? INGET SEX. hur många gånger ska man behöva säga nej? EN GÅNG, är du inte i tillstånd att säga nej så är det absolut INTE ett ja, och nu till fråga 2, jadå kära polis vad hade jag på mig? VAD fan spelar det för roll? ingen har någonsin rätt att röra mig oavsett. och nu till fråga 3 , OM MAN HADE VELAT DET hade man väl förfan inte suttit där, suttit där med den där skammen, med den ångesten. den där smutsiga känslan.

Är det konstigt att många inte anmäler det? NOPE inte direkt, känner sig smutsig, skamsen, har ångest, kan knappt kolla sig själv i spegeln. och sedan gå för hjälp till lagen och bara få höra av samhället saker som "nej du ville det" eller "hon ljuger". Förstår ni vad det krävs av en människa att erkänna att man blivit utsatt för någon som på något sätt tagit ens egna heder? det krävs en hel del för en människa att ens kunna prata om det. att ens kunna säga det högt. det gör illa en människa så fruktansvärt.

och sedan ni tjejer som går runt och snackar skit? SKÄMS på er. tjejer ska ställa upp för varandra. gå inte runt och säg att "hon ville det" eller "hon ljuger" helt ärligt om en person ljuger om något sånt är man inte frisk.

Det är aldrig DITT fel om det händer ALDRIG glöm inte det!Likes

Comments

Hej Marcus, hoppas du har det bra där du är nu. Jag är tillbaka i sverige nu efter en fantastisk semester i thailand. Det var jobbigt utan dig men jag kände ändå att du var med mig varje dag. jag hoppas du såg att jag njöt varje sekund av att leva och ha chansen att åka dit, älskade lillebror på nyårsafton skickade vi en sån där vit ballong till dig och morfar, jag antar att du hjälpte den att lyfta eftersom den reste sig igen. finaste bror tårarna var svåra att hålla tillbaka, det var så mycket som hände 2015 som var jobbigt men det vet du nog redan eftersom jag vet att du vakar över mig där uppifrån, kära Marcus jag vet att du ser och hör mig och ibland känner jag din hand på min axel, jag vet att du står brevid mig och när jag gråter vet jag att du torkar mina tårar, världens finaste lillebror jag saknar dig av hela mitt hjärta, den dagen vi möts igen ska jag och du skicka ner en sån där ballong, lillebror jag glömmer dig aldrig du finns med mig i varje andetag, ingen kommer någonsin kunna ta din plats.

Jag pratade med Leanne om dig marcus, hon vet vem hennes morbror är och vad du heter. kanske har ni pratat utan att jag vet det. min underbara lillebror önskar jag kunde hälsa på dig men jag får vänta på min tid, jag ska ta vara på varje sekund i livet för det är inte självklart.


Likes

Comments

Okej, det gör så ont i hjärtat , då blir frankrike bombat och visst det var jätte hemskt, MEN HELA VÄRLDEN är i stor kris just nu, det spelar ingen roll att det händer just i europa , TÄNK HUR LÄNGE DET HAR PÅGÅTT I Syrien,Irak,palestina,libanon och alla de länderna , och det händer saker i frankrike och hela världens får psykbryt, alltså är det ett skämt eller och MEDIA NI BORDE SKÄMMAS. idag sitter jag på facebook och ser hur frankrike har hämnats på syrien genom att skicka en bomb... och VAD HAR DOM BOMBAT ?? inte fan har de bombat IS utan de har alltså bombat ett BARNSJUKHUS... jag förstår inte vad det är för fel på människor... och NEJ jag tänker inte ha frankrikes flagga på min profilbild för det är INTE rätt, det händer så otroligt mycket saker varje sekund i hela världen och det media håller på med är att på något sätt lyfta fram europa??? förlåt men vårt kära europa deltog alltså för att hämnas på syrien och dödade massa barn... hur fan kan man rättfärdiga en sån sak genom att lägga ut kommentarer så som att europa på nått sätt ska vara värre att utföra ett dåd på? DET ÄR HEMSKT OAVSETT vart det händer.

Detta är början till tredje världskriget men jag säger såhär... om europa har fått för sig att det kommer bli bättre av att bomba ett barnsjukhus så har vi ett JÄVLIGT stort problem.

ISIS är INTE muslimer det är en grupp som enbart existerar idag för att få muslimer att bli hatade. och eftersom att människan inte direkt verkar vara ett så smart djur så är DOM PÅVÄG ATT LYCKAS.

ISIS är inte bättre än vad hitler var... DOM ÄR 2000000 GGR VÄRRE.. ni som sitter VARJE dag och bara tittar på svenskt media borde VERKLIGEN sluta med det. för det är inte där det kommer fram någon sanning.

så avslutningsvis VÄRLDEN SNÄLLA ska vi försöka få bort terrorn funkar det inte att prioritera europa utan då måste alla länder SAMMARBETA för att få bort det verkliga problemet och det är ISIS ..

här har ni sanningen om vad som hände efter terroratentaten i frankrike , här ser ni hur vårt kära europa hämnas.Likes

Comments