Idag har jag som det står i rubriken, haft en hemma dag. Har städat & dammsugit hela huset vilket den mesta tiden av min dag har gått åt åt. Det var iallafall skönt att städa lite & att få allt rent & fräscht!

Idag har jag även tagit en joggingrunda med min hund, vilket var jätte skönt trots att vädret inte var på topp..men att bara få rensa tankar, verkligen jätteskönt! Och hunden var mer än nöjd över att få komma ut.

Nu på kvällen har jag tvättat rent min moppe som ligger ute för försäljning, och mer än såhär har jag inte gjort idag! Men det har iallafall vart en lugn och skön dag.


​Imorgon är det skola som gäller först & främst, sedan ska jag ut till stallet och rida Felix - min ponny. Men mer om det då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Startar väl med att berätta lite om mig själv. Mitt namn är Emilia Siminski, född år 2000 på ön Gotland men bor numera i Eskilstuna med min mamma och hennes man. Min pappa bor på Gotland, så jag åker dit då & då! Jag har haft blogg tidigare, för något halvår sedan men hann inte riktigt med det då. Men nu känner jag riktigt intresse, så tänkte smått starta upp denna blogg nu.

På fritiden älskar jag att umgås med kompisar, med min pojkvän, träna och ta hand om min häst osv. Bloggen kommer handla mycket om min vardag, så ni kommer helt enkelt få se vad jag gör varje dag!


Likes

Comments