Den 10 Juni tar jag studenten och endast två dagar efter åker jag till Grekland. Är så glad att ha en resa inbokad direkt efter jag slutat skolan för gott, så man har något att fortsätta se fram emot när ens livs vecka (studentveckan) är över.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen hade jag både långhelg och var ledig från jobbet. På fredagen var det redan inplanerat sedan länge att jag och ett tjej gäng skulle till Rättvik för att se bandet De vet du. Vi visste redan i förväg att kvällen skulle bli grym och vi hade så himla tur med vädret. Då det var strålande sol och plusgrader. Självklart passade vi också på att grilla och förfesta ute i växthuset hos min pappa. Kvällen var super rolig, mysig och det bästa av allt, helt utan drama!

Likes

Comments

Alltså ser ni hur snygg min mössa är?1 Endast en månad kvar tills jag får ha den på mig. Galet!

Likes

Comments

Mitt fullständiga namn är Emilia Anna Erica Erkapers. Jag är 19 år och är född och uppvuxen i en liten by som heter Orsa. Jag bor tillsammans med min pojkvän Simon och min katt Sixten. Jag älskar att resa, shoppa, lyssna på musik, festa, vara med kompisar och fika (omg love it) men typiskt för mig är en filmkväll med massa godsaker, mjukisar och tofflor. För så fort jag kommer hem åker mjukisarna och tofflorna på haha så skönt! Vad mer kan man berätta.. hmm kommer inte på något mer faktiskt. Men saknas något eller om ni är nyfikna på något annat så fråga bara så svarar jag. HADE

​Föresten, följ mig gärna på Instagram, Snapchat, Vsco eller vad som helst. Heter ​emiliaerkapers​ på allt!

Likes

Comments