men herregud, när ska jag lära mig och inse att jag faktist tycker att det är kul att blogga? har tagit bort och startat ny blogg x antal gånger. anledning den här gången att jag börjar är att mina kompisar flertal gånger kommenterat att de tycker att jag skulle passa som bloggare så jag tar väl råd av de! hoppas bara att de kan ställa upp på att fota lite isåfall hehe (; sen är det även utav anledningen att jag mår bra av att skriva. det är ett sätt att uttrycka mina känslor då jag har ganska svårt att prata om känslor och djupare saker. jag hoppas på att kunna ha en så ofiltrerad blogg som möjligt. alltså berätta om det som faktist händer under mina dagar.

just nu återstår endast 9 skoldagar för mig. och på de dagarna har mina lärare lyckats trycka in 5 prov/uppgifter eller liknande. inte kul, inte kul alls faktist. på torsdag den här veckan har jag även friidrottsdag. känns sådär. vi har endast haft 4 lektioner på oss att "öva" vilket tyvärr stressar mig en del.

jag antar att resten av kvällen kommer spenderas i sängen med en kopp te. tänkte väl antagligen skriva ett till inlägg och jobba lite på designen osv.

kramar

Likes

Comments