Jeg elsker ved sommeren at der er flotte blomster, (og super godt vejr)

Det er også lækkert med nogen friske jordbær eller hindbær, nogen gange laver jeg også smoothie.

Når solen skinner har jeg altid solbriller på!

Jeg elsker IS

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Det skal du bruge:

200 g jordbær fra dybfrost, usukrede

1 banan

1 dl græsk yoghurt 2 %

1 dl skummetmælk

1 tsk. vaniljesukker.

Sådan gør du

Lad jordbærrene tø så meget, at de kan blendes, men stadig er iskolde.
Kom alle ingredienser i en blender og blend, til frugterne er helt findelte.
Servér smoothien iskold i et højt glas med sugerør.

Likes

Comments


  • 10 g smør
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 liter Karolines Køkken Tomatsuppe
  • 1 dåse afdryppede røde kidneybønner i saltlage
  • 3 gulerødder i mindre tern (ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt løg, hvidløg, spidskommen og chili og steg i yderligere ca. 2 min. Tilsæt suppe, kidneybønner, gulerødder og salt og lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Smag til.

Pandebrød

Hæld imens vandet i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt hvid hvedemel og rør godt rundt. Tilsæt fraiche, sukker, salt og hvedemel (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 4 portioner og rul dem ud til runde dejplader (ca. 20 cm i diameter.) Læg en dejplade i en varm pande og bag brødet ved kraftig varme ca. 2 min. på hver side. Bag de sidste brød på samme måde.

Server chili con carne i en skål sammen med fraiche og de nybagte pandebrød.

Pandebrød

  • 1 3/4 dl vand
  • 10 g gær
  • 150 g hvid hvedemel - fintformalet fuldkornshvede (ca. 2½ dl)
  • 1 spsk Cheasy® fraiche 5%
  • 1/2 tsk sukker
  • 1/2 tsk groft salt
  • 75 g hvedemel (ca. 1¼ dl)

Likes

Comments

300 gram Brun farin

2dl.Olie

4Æg

275gram Hvedemel

1.5tsk.Bagepulver

0.5tsk.Salt

1tsk.Natron

2tsk.Kanel, stødt

375 gram Gulerødder



Opskrift:

Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.

Hældes i bradepande 23x33 cm. og bages ved 185 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Ostecreme:
Flødeost, smør, flormelis og vanillesukker røres sammen .

Ostecremen fordeles oven på kagen når denne er kølet af.


Read more at http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=12118#ZDGyYMojsT5Wsv2e.99

Likes

Comments



Ingredienser:
133 gram friske jordbær
33 gram Sukker
50 gram Makroner
2 spsk .Portvin
0.67spsk.Sukker
0.83dl .Piskefløde


Opskrift:

Jordbærrene renses, skæres i skiver. Sukker drysses henover.

Makronerne knuses og kommes i dessertglas eller en skål så de dækker bunden. Portvin hældes henover.
Jordbærrene fordeles henover.

Yoghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten.
Hæld cremen henover jordbærrene.

Pynt med flødeskum og jordbær.

Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.

Likes

Comments

Jeg vælger at tage de her Calvin Klein natbukser 1. Dejlige at have på 2. Flotte

En dejlig varm kakao til den kolde dag, 1. Tag skum-fiduser i 2. Drys med chokolade.

Sæt dig i sengen eller i hyggehjørnet

Likes

Comments

De ting du skal bruge: (Der bliver 32 pølsehorn)

25 gram gær
3 dl. Sødmælk
100 gram smør
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
600 gram mel

500 gram brunchpølser/pølser

Pensling
1 æg

Tips:

Variation:
I stedet for pølser, kan man fylde hornene med revet ost og skinkestrimler. Det smager også vildt godt.
I stedet for brunshpølser kan bruges alm. pølser skåret i halve.


Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).

En lille klat ketchup lægges på hver trekant sammen med en pølse og trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.

Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.

Likes

Comments