Nu börjar skolan imorgon,, och det ska väll bli skönt att komma tillbaka till vardagen, men oj vad jag har behövt lov, det har varit så skönt. Under lovet har jag gått ljus i Alingsås, det var jättemysigt. jag har också varit på Liseberg med några av mina kompisar osv, men jag har mest tränat och vilat.


Med familjen i Alingsås<33

En mysig lunch med en mysigare Felicia

Från idag, först tvpucken, sen blev det glass i stora lass;))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen<33 hoppas ni har en bra helg,, idag fick jag ingen sovmorgon för jag skulle upp tidigt för att vara tränare. Jag och Ines var sedan och tränade på gymmet , och har redan massa träningsvärk haha;).! Sedan stack jag o Ines till stan, åt lite lunch på Joe & The Juice det var supergott, jag åt en avokado macka ! Sen möte vi Oliver och Måns oså gick vi i lite butiker! Nu sitter jag och myser i soffan och äter lite lördagsgodis haha:)) Kramar<33

Ines<33

Likes

Comments

Världens sötaste hund och världens finaste Ines<33

Här kommer lite mysiga bilder från idag:))
Idag har jag inte gjort så mycket, efter skolan va jag med Ines och Liam, sen skulle jag träna. Jag spenderar mycket tid i ishallen, det kanske låter tråkigt eller så men för mig är det något av det bästa jag vet!<33 Ibland går det dåligt, ibland slår man sig men man kämpar på ändå. Kram:))

Likes

Comments


Hej på er!, Igår var jag och Felicia i Alingsås och det var sUpermysigt, vi gick i några butiker och sen strosade vi runt på torget. Vi satte oss sedan på ett café:) Senare på kvällen drog Felicia, Evelina och jag in till stan och kollade på IT. Den va svin läskig men sjuktbra, rekommenderar den starkt haha;))
I dag har jag varit i ishallen några timmar, både jobbat och tränat. Sitter just nu i soffan och ska snart gå och lägga mig, godnatt<33

​Finaste Felicia <33

Likes

Comments