Och så sitter jag här en lördag och försöker komma på något vettigt att skriva. För det är så (himla) kul att uttrycka sig genom ord. Bara för min skull. Lilla jag gillar ju detta.

Förmiddagen gick alldeles för snabbt, och bestod i stort sett bara av en frukost och sedan plugg. Biologi är kul (?) men det är så mycket att lära sig. Jag har lovat mig själv att ta skolan på fullaste allvar och göra så gott jag kan. Att jag har lätt i skolan undgår inte någon i min bekantskap, men jag vill också känna mig nöjd. Ibland kollar min bästavän rakt in i mig och säger att jag inte ska vara så hård mot mig själv. Men det är så svårt när jag vill göra det till max - hela tiden.

Hur som helst... Jag ska ta mig ut i stallet och sedan ska jag & mamma skritta ut hästarna. Hade en väldigt bra hoppträning med Jantelle igår. Vi har fått in ett bra flyt som jag hoppas håller i sig.

Efter det tror jag det luktar lite springrunda :-) Hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå. Var ett bra tag sedan och har inget speciellt att tillägga. Det som hänt det senaste är i stort sett bara att jag fyllde år förra helgen. Det var lyckat och jag är så (!) glad över all omtanke från nära och kära.

Denna helgen ska bara vara en återhämtar helg. Lägga tid på hästarna, träna och plugga. Får sånt dåligt samvete av att tiden inte alltid finns för hästarna... Så helgerna får gå till dem. Hjärtana!

Nästa vecka har jag mycket. 2 prov och flertal läxor, *suck*. Well, well, dagarna räknas ner till höstlovet som jag behöver. Så. Mycket.

Hörs !!

Likes

Comments

Denna söndagen har varit välbehövlig. Vädret var fantastiskt fram tills i eftermiddags... Och i samband med att det dåliga vädret tog fart bestämde jag mig för att gå ut och springa? Dåligt beslut minst sagt då jag blev kall och genomblöt. Tror bestämt att min förkylning blivit sämre pågrund av det :-(

I alla fall fick jag på mig torra kläder och drog till skytteträningen. Har verkligen saknat att låta fingret trycka av skottet och fokuset i hela sporten. Denna säsongen blir tuff för mig i och med att jag gått från att sitta till att stå upp. Men vad är en sport om den inte innebär utmaningar?

Ska hoppa in i duschen och kolla över en no uppgift som ska vara inlämnad imorgon...
Sen så väntar hemlagad pizza, gott eller gott?

Det är måndag imorgon, jag är trött eftersom min sömn inte blir densamma när jag är förkyld och det ösregnar med jämna mellanrum. Men jag är glad ändå. Hösten ger mig en sådan varm känsla i hela kroppen. Älskar <3

Likes

Comments

Godkväll från mig. Närvaron här har varit begränsad, men från igår till idag så "campade" hela klassen mitt ute i skogen.

Bland annat spelade vi kort, paddlade kanot, spelade fotboll (?) och tog oss en tur genom det lilla samhället. Allt var ett nöje, förutom kanot tur nummer två... Som slutade med att vi välte??? Hur det ens är möjlig vet jag inte... Men det var en upplevelse att komma ihåg antar jag.

Jag fick mig bara några få timmars sömn, och vaknade dessutom upp med halsont. Inte kul för kvällens träning, som för övrigt gick riktigt bra!!
Ibland är ponnyn extra dyr... ;-)

Jag mååste komma i säng snart för att orka morgondagen någorlunda. hörs

Likes

Comments

Här har ni min vardags lista. Musik som jag gillar för stunden, både gammalt & nytt. Tror musik säger mer om mig än vad jag kan beskriva med ord, är det inte så för alla människor?

Likes

Comments

Instagram@emiliaronnkvist