Godmorgon. Jag är trött men drog mig upp ur sängen för en timme sen. Lite så tiderna funkar när hästarna står ute i stallet och väntar. Hjärtisarna<33

Igår hade jag hoppträning för Anna. Jantelle var lugn, lite för lugn nästan (hahah). Men hon skötte sig bra! På slutet hoppade vi bana med kombination och trippelbar, och den rundan kändes bra. Även om hon någon gång kom lite konstigt in på kombinationen så hoppade hon på bra och litade både på mig och sig själv. Imorgon startar vi en klass på Forf. Jag har inga förväntningar alls på henne. Hon har varit ute på 1 pay and jump där vi hoppade väldigt lågt. Så jag skulle räkna morgondagens start som vår första någonsin. Hon kommer vara spänd, tycka allt är läskigt. Jag känner Jantelle, men nån gång måste vara den första och hon måste få rutin och bra erfarenheter om hon ska bli en bra tävlingsponny. Ingen press och ingen stress från min sida, vi ska bara försöka hålla oss lugna och sansade.

Idag ska tiden läggas i stallet. Har en del andra saker som behövs göras men inget intressant... Trevlig lördag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måndagen lider mot sitt slut. Finally. Som alltid en seg dag, men ändå en av dom lugnaste i veckan.

Jantelle var fin-fin idag. Hon reds ut och det var ett tag sedan nu, men var ändå väldigt avslappnad. Efter gårdagens dressyrträning var det skönt att bara få komma ut och jogga henne. Dessutom när hon utan att vara för taggad var fin och mjuk.
I morgon får hon vila, jag hinner inte hem & rida utan får sitta i skolan på utvecklingssamtal. Hon skulle ändå fått vila i morgon så det passade ändå rätt bra.


Nuuu ska jag träna för att sedan hoppa in i duschen. Fortsatt trevlig måndagkväll.

Likes

Comments

Ännu en dressyträning denna veckan! Vi passade på att ta två träningar denna veckan då vi inte hinner med det nästa vecka, och det har gått bra båda gångerna.

Jantelle var lite segare idag, inte "slö" eller "okänslig" men trycket framåt var inte riktigt detsamma. Ändå var hon väldigt fin! Ojämnheten märks knappt ingenting nu och hon är fin i handen. Inte tung och inte stark, och hon börjar mer och mer hitta ett eget stöd. Vänstergaloppen var jätte häftig idag. Hon galopperar mer i uppförsbacke och är rak på diagonalerna. Högergaloppen blir bättre, och hon blir mjukare och mjukare. Vi fortsätter jobba på helt enkelt! Men ändå så positivt överraskande att det var skillnad ifrån i torsdags.

Väldigt kul träning i vilket fall. Jantelle kändes fin och allt går framåt. Heja, heja!!

Likes

Comments

Hallå.
Gårdagen var bra, och fann ingen tid till att skriva här.
Började gårdagens morgon i stallet och var där ändå fram till lunch. Jantelle longerades och var väldigt fin! Det syns verkligen att hon blir starkare och starkare när jag ser på från marken. Kul att se att det är påväg åt rätt håll i alla fall.
Resten av dagen var jag med Michelle och vi hade det riktigt kul.

Det enda som är inplanerat idag är dressyrträning. Sen så måste jag faktiskt städa mitt rum. Eller kanske mest lägga i ordning kläder som hamnar på hög. You know...

Men vi hörs!

Likes

Comments

Ensam & utelåst. Såå kan det gå utan nyckel, men pappa är (förhoppningsvis) påväg.

Rätt lugn skoldag faktiskt. Fredagar är ju alltid sköna å andra sidan. Under sista lektionen gick vi bara igenom tidigare prov/läxor och sen fick vi dra hem. Kunde utan att behöva småspringa ta mig till bussen därefter.

Jantelle har fått nya dojjor (skor) idag och ska därför bara skrittas för hand. Vilodag med andra ord alltså.

Inga speciella planer för helgen alls. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, och imorgon ska jag nog bara vara med bästavännen. Hästarna ingår alltid, inget jag behöver skriva, right?

Solen kikar fram allt oftare, men vindarna är fortfarande iskalla. Börjar bli något kallt här ute nu (!!). Vi hörs senare, trevlig fredag!!

Likes

Comments

Bara några gobitar från Tumblr. Meen har ni sett Michans jacka eller?? Filtret är svart-vitt men den är guldig irl. Kanske inte något jag skulle ha i min garderob, not my style, men den är riktigt cool.

Likes

Comments

Instagram@emiliaronnkvist