Inköp

Starwars relaterat som vanligt. Supernöjd med dessa inköp! Har förut haft en manlig plånbok för att insidan av kvinnliga plånböcker inte varit så bra. Plus att alla moderna har dragkedja och av tidigare erfarenheter vill de mest bara gå sönder eller haka fast så det inte går att stänga. Resväskan är jag mest nöjd med! Lutar kanske mot Italien resa om någon vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Feber, snorig och hostan smyger sig sakta på. Tar det som ett tecken på att det är höst. Det börjar faktist bli väldigt kallt också. För bara någon vecka sedan var det ju sommarväder ännu. Får dock inte heller sova ut imorgon eftersom vi har en räknetent imorgon på morgonen. Faktist inte övat riktigt mycket, men tycker inte heller det är så svårt. Drygt sju veckor kvar tills första praktiken! Känns nog inte som examen skulle vara så långt borta!

Likes

Comments

WestCoast MotorShow

Veckans händelse! Pappa och jag åker årligen på detta event. En a årets stora händelser för mig faktist. I år hade de en hel del pärlor igen! Bland de alla fanns en Volvo 240, som jag ägt för någon vecka sedan. Inte precis den här då men en annan 240. Och en BMW E30, som jag nu rullar fram med. Så egentligen känner jag mig ganska nöjd med mina bilar om de till och med duger som utställningsobjekt. Men dock var ju de här båda ombyggda och mera racingbilar. Har nu också visitkort till ny tattuerare, söker något lite billigare ställe... Och till en affär som säljer lite olika coola bil saker! Super nöjd med utställningen!

Likes

Comments

31 kvadrat , Allmänt

Det här med att blogga är nog inte min starka sida. Skäms faktist lite över min dåliga uppdatering. Men det har nog inte hänt så mycket på senaste tiden! Vi var på Wasa by Night. Jag fick skjortan i alla fall! Sen spenderade vi kvällen på Olivers Inn. Fick köa i lite över en timme så tycker nog själv att vi inte stod så länge med tanke på eventet. Jag sov nog nästan bort hela dagen sen. Inte vart ut på någon bar då heller på flera veckor före WBN. Nästa gång blir vl inte heller före min bästa Gabriell ska fira sin myndighet om någon vecka. Denna helg tänker jag egentligen bara se serier. På söndag ska jag se lite fina bilar i bottniahallen på West coast motor show! Ser framemot!

Likes

Comments

31 kvadrat , Allmänt

Konstant migrän. Nästan i alla fall. Nätterna och morgonen är värst. Vad har jag för "fel"? Nätterna blir sömnlösa och skolan lidande. Men jag ser själv inte någon anledning till varför jag mår såhär dåligt. Jag dricker tillräckligt med vatten och sover sju timmar varje natt. Det här är mitt huvud nu i alla fall;

​Hoppas faktist att det här släpper till kvällen. För ikväll ska vi yra runt på stan och dricka shots och samla stämplar för att få en T-skjorta. Japp! Vi ska på Wasa by Night! Har riktig beslutsångest över va jag ska ha på mig. Köpte en ny klänning i början av veckan som jag nog skulle kunna ha, men skulle ändå kanske ta något varmare. 

Likes

Comments

31 kvadrat , Mys

Tillbaka på våra 31 kvadrat efter att varit hemma i cirka ett dygn. Inte hänt speciellt mycket över helgen. Åkte på loppis med mamma under lördagen. Tog tidig natt och var nog hemma redan halv ett. Satt hos en an av mina bättre vänner och drack någon öl, snackade om vad som hänt i våra liv och började på med vårt rollator project. ​Det är ändå det jag saknar mest med lägenhetslivet. Att få vara i garaget. Mina andra bilar är nog mycket saknade.

Idag tycker jag själv att jag vart rätt så produktiv. Tvättat två bilar, städat och packat på. Tog med ytterligare några par skor så nu är skohyllan proppfull. Likadant med mitt klädskåp. Tar alltid hem kläder till mamma och pappa, sådana som jag inte använder, men lika många nya kläder kommer med tillbaka till Gerby. Så nu är nog mitt klädskåp åter igen sprängfullt! Före jag åkte tillbaka till oss hann jag också hälsa på mina favorittjejer... och hasse. Det blev som vanligt stress tillbaka när jag sen kom ihåg att jag hade glass i bilen som låg och smälte... typiskt.

Likes

Comments

Allmänt

Under förra helgen var vi hem till Närpes. Träffade vänner och familj och min kära katt Sheldon. Lördag morgon, alltså en vecka sedan, hittade vi Sheldon under trappan. Han kunde inte gå och jämrade sig något otroligt! Var bara att ringa vetärinären. Han hade ett stort sår på högra benet och svansen, men de va allt de ytliga vi såg. När vi äntligen kom fram till vetärinären fick Sheldon narkotika för smärtan. Sen skulle han röntgas. Höftbenet var av på vänster sida. Stackarn har antagligen blivit påkörd. Han lindades in i bandage så vänster ben inte skulle gå att röra på, sen en hel del stygn i svansen. Operation skulle ske på måndagen.

Jag var nog helt instäld på att han skulle behöva avlivas då diagnosen kom. Men han klarar sig! Sheldon är trots allt knappt 6 månader. Han kommer antagligen få tillbaka det mesta av rörelseförmågan också.

Likes

Comments

31 kvadrat , Allmänt, Inköp

Hur tiden bara flyger iväg och man inte bloggat över en vecka. Kan dock inte ursäkta mig och sega att jag inte haft någonting att blogga om för det har nog hänt en hel del här! Min sambo blev hela 19 år under måndagen. Vi firade inte speciellt mycket eftersom han inte är speciellt intresserad av dethär med födelsedagar. Men min sambos bror var här på kaffe och tårta.

Sen var vi sjuka i två hela dagar efteråt. Ingen blekaste aning vad som tog åt oss där under måndags natten. Men vår värsta sjukdom just nu är ändå vårt Sims4 beroende. Vi har säkert spenderat över 24 timmar var på spelet. Sedan tisdagen!
Viktigast av allt som hänt på vår 31 kvadratare är nog vår nya pryl! En micro! Nu kam vi spara mat! Känns helt underbart!

Likes

Comments

Detaljer, Inköp

Tillfrisknat en aning. Så satte sprätt på lite money och unnade oss en del. Eller det var väl mest jag som unnade mig. Kunde absolut inte motstå skorna bara! Behöver någonting nytt i mitt liv Min sambo införskaffade oss fyra stycken rosa muggar. Han är helt besatt av rosa. Sökte också efter deciliter mått och bunkar i rosa, men fann dock inga. Sen hitta ja ju också en supersöt Voododocka. Undrar vad jag ska döpa honom till. Slutligen fann jag ett nitarmband. Börjar va ett tag sedan jag använt någon accessoar.

Likes

Comments