Hej där!

Sitter just nu på ett tåg hem från Göteborg där jag varit sedan i fredags och hälsat på min kära vän Ida som flyttat hit för att plugga.

Det var verkligen såå längesen sist jag var i Göteborg, måste varit runt 10 år gammal haha. Det har varit en väldigt rolig helg och så kul att träffa saknade Ida!

Jag kom fram vid 17 tiden på fredagen så då gick vi och åt middag och sen åkte vi hem till henne och bara tog det lugnt och hade en riktig myskväll och såg på film.

För på lördag morgon skulle vi gå upp tidigt eftersom vi skulle åka tiiiiill Ullared! Jag hade aldrig varit där tidigare och som tur var var det inte alls mycket folk när vi kom dit. Och det tog bara ca en timme att åka så det var väldigt skönt! Vi shoppade hela dagen och fick med oss en hel del kap hem! Jag fick bland annat med mig en ny resväska hem som förberedelse för min nästa resa som kommer om en månad hihi.. Spännande va?


När vi kom hem igen efter Ullared vilade vi upp oss en stund för att senare göra oss redo to hit the town! Nä men för att gå ut och äta. Vi hade bokat bord på Pinchos, min för tillfället favoritrestaurang som tragiskt nog inte finns hemma i min stad :( Det var i alla fall ooootroligt gott, precis som det brukar, och vi gick därifrån mätta och belåtna.

Imorse vaknade vi också hyfsat tidigt för att att hinna med en sväng inne i Göteborg innan jag skulle åka hem!

Vi åt frukost på ett jättemysigt ställe, La Pain Francais, och det var supergott. Sen kollade vi runt på stan och Ida visade runt till olika sevärdheter eftersom det var så länge sen sist jag var i Göteborg.

Sen var det off to the train och här sitter jag nu, redan uttråkad av att åka tåg ensam och med flera timmar till framför mig... Längtar hem lite nu och speciellt till min kära pojkvän som jag inte träffat sen i fredags morse.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments