Ja, hur hamnade vi här? Hur träffade jag min sambo? Hur hamnade jag i Hässleholm?

Jag träffade min sambo på internet, närmare bestämt på happypancake. Vi pratade en hel del och bestämde oss för att träffas en kväll i början på januari. Vi hade en jätte trevlig kväll med middag ute & sedan spenderade han natten hemma hos mig. Då bodde jag fortfarande hemma hos mamma. Jag fick dock kalla kårar och ignorerade honom i över en vecka. Men han gav sig inte, så jag började svara på hans sms igen och helt plötsligt skulle vi ses ännu en gång. Denna gången hemma hos honom. Det var då allt föll, min gard och jag föll rakt igenom marken. Vi träffades så ofta vi kunde och tog varje chans vi fick. Head over heels in love. En dag i slutet av januari bestämde vi oss för att det var vi. My god, jag var i himlen.

Vi pratade väldigt tidigt om att flytta ihop en dag och hur vi ville att våra liv skulle se ut tillsammans. Vi började prata om det mer seriöst och beslutade oss för att faktiskt planera att flytta ihop. Kollade på olika jobbmöjligheter & kom ganska snabbt fram till att det var enklast för mig att flytta på mig då min dåvarande arbetsplats skulle öppna en ny butik i Kristianstad, vilket är ca 20 minuters tågresa från Hässleholm. Jag pratade med mina chefer och hade helt plötsligt skaffat mig en tjänst som Vice butikschef i Kristianstad. Detta var i februari, de skulle öppna i slutet av mars. Wow, så snabbt skulle vi aldrig kunna få en lägenhet! Så jag flyttade helt enkelt hem till min pojkvän och hans familj under tiden. Bodde där och åkte hem till familj & vänner i Malmö när tillfället gavs. Vi började leta lägenheter i Hässleholm, ställde oss i kö hos olika hyresvärdar och väntade. Vi gick med i en sida på fb som heter "Lägenheter i Hässleholm" och började kolla runt där. Hittade inget som föll oss direkt i smaken och väntade på att den rätta lägenheter skulle dyka upp. Vi la upp ett inlägg om vad vi sökte och väntade på att någon skulle höra av sig. En dag fick vi en kommentar av en kille som skulle säga upp sin lägenhet och vi bokade en dag för att komma och titta. När vi gick därifrån den regniga förmiddagen hade vi världens bästa magkänsla. Det kändes så rätt. Här skulle vi bo! Vi skrev att vi väldigt gärna vill ha den och en månad senare var den vår. Det var en så sjuk känsla att stå där i vår tomma, stora lägenhet och tänka sig att vi skulle bo där tillsammans. Hur ska vi kunna fylla ut alla vrår? En stor trea på två personer som inte har mer än en säng, en byrå & en matta typ. Men det löste vi snabbt. Ett besök på Ullared & ett på IKEA så hade vi det mesta. En soffa på Blocket & lite smått och gått från föräldrarna. Jahapp, då var det klart.

Nu har vi varit tillsammans i lite över ett år & bott i vår lägenhet i drygt 9 månader.

Nu är det dags för lite projekt. När jag bodde hemma ändrade jag på mitt rum ofta, bytte färger & möblerade om. Nu har jag även hamnat i det stadiet här. Nu när allt fallit på plats kliar det i fingrarna att fräscha upp & ändra om lite. Mitt nuvarande objekt är badrummet. Jag vill piffa upp det med lite färg och få undan allt från hyllorna. Få upp lite god ljus och en lite mysiga stämning på toan som just nu är väldigt tråkig. Projektet efter det kommer förmodligen bli sovrummet. Men det får vänta lite. Taking babysteps just ju.

Nog om det, mer tankar om badrummet, bilder på hur det är just nu samt idéer dit kommer i ett annat inlägg.

KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Wow vilken omställning.  Jag är en sådan tjej som bloggat tusen miljoner gånger på alla portaler som finns men snabbt tröttnat för att jag inte vetat vad jag velat med det och för att jag helt enkelt tappat intresset alldeles för fort. Tanken med denna bloggen är att jag ska få utlopp för mina intressen samtidigt som jag delar med mig av dem till er. Lär väl bli en del inredningscollage i olika färger och former, inslag från vårt hem och mina personliga favoriter hos oss. Vill även att få utlopp för mitt musikintresse, dela med mig av goa bitar att lyssna på när ni möblerar om hemma eller kanske lägger nytt golv. Men även kanske dela med mig av min musik. Jag skriver i och för sig ingen egen musik, inte för tillfället i alla fall. Har svårt för det helt enkelt. Men jag sjunger gärna andras musik under tiden. 

Så jag, nu har ni fått en lite större inblick i vad ni kommer få läsa om här. Jag hoppas det finns något som kommer intressera er & att ni stannar. Ni är ju den största motivationen till att fortsätta skriva, glöm inte det! ;) 

KRAM 

Likes

Comments