NYX HD concealer cache-cernes
Färg: CW 02

NYX butter gloss
Färg: BLG22 Devil's food cake

NYX soft matte lip cream
Färg: 18 Prague

NYX soft matte lip cream
Färg:04 London

NYX soft matte lip cream
Färg: 06 Istanbul

NYX radiant finishing powder

NYX Illuminator
Färg: Ritualistic (tror jag)

Är jätte nöjd med alla produkter! Dock tycker jag att man inte ser higlightern då bra på mig, men annars är den bra. Och concealern är lite för ljus för mig (använder den som kräm higlighter) och blir lite för ljus...Men det är ett stort tips till alla som funderar på att köpa något från NYX! Deras märke är bra och väldigt pigmenterad + bra pris. Tror till och med NYX har samma grundare som L'oréal Paris.

Likes

Comments

Godmorgon, klockan nio börjar jag jobba/praoa på ett dagis. Är mer nervös än taggad faktiskt. Men jag tror att det går bra, vill inte att det ska sluta med magsjuka, då vi har minst 100 uppgifter i skolan...fun.

Efter tre tror jag att jag ska till skolan. Vi är några som ska vara med på världens barngalan i Lerum, och vi fick i uppdrag att hitta på en dans, så vi får se hur det går...Helt ärligt, så suger jag på att hitta på koreografi.

Nu ska jag äta frukost och klä på mig så att jag hinner med bussen också, vilket kan vara en bra grej...

Troligtvis dagen outfit. En stickad tröja med polokrage från Rut&circle

Likes

Comments

Hej alla läsare (3st+min pappa)! Är inte helt ny här, utan hade en blogg för typ ett år sen. Men för er som inte vet vem jag är, antagligen alla, så är jag en tjej på 15 år som bor i Göteborg. Älskar musik, både att sjunga, lyssna och spela. Älskar smink och kläder med. Mina kompisar är inte så värst farliga ibland...
Vet inte hur ofta jag kommer lägga upp inlägg, men lite då och då. Hoppas ni följer min resa (?) här!

Dålig bild, men ser oftast ut så i verkligheten.

Likes

Comments