Igår hade jag en riktigt rolig Valborg som spenderades med Olivia, Arvid, Ella och Sara. Vi alla åkte först till Åkeredshallen dör vi köpte lite snacks. Sedan åkte vi till valöberget med våra hemliga färdmaskiner, där brasan hölls. Där åt vi, minglade och fick med en rök stank på våra kläder, men det var värt det.

Kl 9 gick Ella hem eftersom att hon åker till Holland idag och var tvungen att lägga sig tidigt. Så jag Olivia, Arvid och Sara gick hem och åt och efter det gick vi ner till Stegerholmen där vi inte stannade så länge för det var svin kallt... Vi gick hem till oss istället, Olivia åkte hem och Arvid stannade kvar till 12 och kolla på film.

Jag fick en jättebra Valborg i år tack vare er!

Puss!

Jag, Arvid och vår BFF.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade upp med ångest av att skolan börjar imorgon och kände att jag måste göra det bästa av dagen idag. Har matte prov imorgon så jag måste plugga en hel del idag. Det svåra är att det är så sjukt fint väder ute och jag måste sitta inne och plugga men kommer såklart gå ut och njuta av vädret ändå :)

Hoppas ni får en riktigt bra dag i vårsolen!

Likes

Comments

Tack till alla er som gjorde min påsk bäst och tack så jättemycket för alla "påskpresenter"!

Godis och ett par shorts som jag Tilda och Sara kommer gå runt med i USA, kan knappt vänta!En jätte söt och användbar kofta från ONLYPeengaar

Likes

Comments

Det här är något riktigt roligt som jag tycker alla borde testa. Spelade det med Sara och Tilda och det var både kul och spännande.

Spelet heter Bean Boozled och utgår på att man ska snurra en pil och sedan äta den Jelly beanen som pilen hamnar på. Det kan antingen vara en jätteäcklig smak eller god, grejen är att Jelly beanen ser likadan ut.

Jag fick:

Hundmat
- Choklad

(2 gånger ewww)

Möglig ost - Karamell

Spya - Persika

(
Spydde nästan själv när jag åt spyan)

Tusenfoting
- Jordgubb

Likes

Comments

Jag tänkte visa min vardagliga smink rutin så här visas produkterna jag brukar använda.

Jag brukar inte använda såhär mycket varje dag, oftast lägger jag bara på lite concealer och sen är jag good to go!.

Steg 1 - Concealer från Makeup store. Den gula färgen täcker röda partier i ansiktet. Röda färgen täcker/neutraliserar det blåa under ögonen och den beiga färgen blandar man för att få till en bra täckning.

Steg 2 - Ett ganska transparent puder från maybelines fit me kollektion i färgen 115 för att "sätta" concealern.

Steg 3 - Great lash mascara från maybeline New York. Riktigt bra mascara som inte ger många klumpar och man får en naturlig look.

Steg 4 - Ett baby lips från maybeline också (haha) för att få lite färg på läpparna.

Det var min smink rutin!

P.S concealer borsten kommer ifrån TGR

Likes

Comments

Byxor - 4you
Tröja - Zara
Skinnjacka - Tessie
Skor - Converse
Likes

Comments

Var och shoppade lite med Sara och Tilda häromdan och hittade några schnygga plagg ;)

Bikini - Cubus

Riktigt fin nu till sommaren och en super härlig färg också tycker jag. Dock är jag lite rädd att färgen kommer bli helt urtvättad som en annan bikini jag har, men vi får se...

T-shirt - New yorker

New yorker har så fina grejer nu till våren och jag föll lite extra för den här blå vita t-shirten.

Tröja - New yorker

Den hör tröjan är så jaag! Den är långärmad men går inte helt över magen, supersnygg.


Likes

Comments

Bion var riktigt bra och lite läskig kan man säga... Rekommenderar den starkt! Bryan Mills som även är med i taken göt ett riktigt bra jobb att spela agent så det fanns nog inte en bättre person för jobbet.

Just nu är vi nerbäddade i sängen och tittar på Glee... eller tittade tills alla tröttnade haha

Godnatt!


Likes

Comments

Just nu spelar vi basket i Sandras rum istället för hallen (baskethallen).

Likes

Comments

"Förr eller senare exploderar jag", låg/ligger etta på New York Times bestseller lista och är skriven av författaren John Green. Ni kanske även känner igen boken vid namnet: "The fault in our stars" som den engelska versionen heter.

Boken handlar om en tjej vid namn Hazel (Hazel Grace Lancaster) som lider utav en sort cancer som sitter i lungorna och som gör det svårt för henne att andas. I boken beskriver hon sig själv som en granat som kan explodera när som helst, eftersom hon inte kan botas. Det är därifrån jag tror boken fått sin titel från. Vid ett stödgrupps möte träffar hon en kille vid namn Augustus Waters, där vänder hennes liv och får en annan mening.

Boken var väldigt rörande och ibland kom det några tårar. Jag kom nära alla personerna i boken och det känns nästan som jag känner de. Författaren har gjort ett fantastiskt jobb med boken och i framtiden kommer jag läsa mer av John Greens böcker.

Boken får 5/5 poäng av mig.

Likes

Comments