Hej! under tiden jag inte bloggat har jag hunnit med rätt mycket, har bland annat varit till särkänniemi och varit med kompisar och varit på villan och så jobbar jag även må-fre 8-15. Har även lyckats ha sönder min mobil genom att tappa den i hamnen på villan... den fungerar fortfarande men kameran, touch ID och ljud och lite annat så nu blir jag tvungen att sätta min lön på en ny mobil. Så eftersom att Jag inte har någon kamera så har jag nästan inga bilder på mobilen men ni kan få se det lilla jag har😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Är i Vasa nu och har varit här hela veckan... vi har inte gjort något speciellt...jag har köppt lite saker som jag behövde, köppte bland annat en nike väska nya hörlurar, Adidas shorts och lite annat ;) Vi har varit och kollat på ett parhus i Gerby som var till uthyres, eftersom att vi har letat efter en större lägenhet/hus väldigt länge... Men kommer uppdatera mer om det möjligtvis någon gång nästa vecka😏Idag har det inte hänt så mycket var hemma till klockan 12 sen for vi ner på stan och åt på Panorama. Efter gick vi några ärenden och efter for vi hem. När klockan var runt 17 gick jag till matbutiken och köppte lite saker eftersom att vi skulle göra hamburgare ikväll vilket blev riktigt gott! Efter har vi bara kollat på film och nu ska jag nog börja sova för vi åker härifrån klockan 08.00 för att åka till tammerfors.

Parhuset vi var och kollade på i Gerby...Dock inte så stort men större än där vi bor nu ;)
Gonatt!<3

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag Inte gjort så mycket...Elias skulle till fotbollsskolan till klockan 9 så följde med då och sen for mamma och jag hem och tvättade lite och jag började städa lite i garderoben... när klockan var runt 12:30 så for vi till ur och guld för att byta ett arband och en ring som jag fick till konfirmation. Ringen var fö stor så den bytte jag ut mot två smalare och mindre storlek. Fick även ett Thomas Sabo armband som jag redan hade så då bytte jag det till ett annat armband. Efter vi hade gjort det så for vi och hämtade vi Elias och Kusin Melvin och for ner till villan. Ikväll har jag varit på drillövning inför tomatkarnevalen som är inkommande helg. När jag kom hem så har jag inte gjort så mycket...Hoppas ni haft en bra dag!

Lite bilder från de senast dagarna <3

Likes

Comments

Hej! Nu har det varit tommt här länge... Under den tiden har jag varit på konfirmations läger som var riktigt kul, varit med kompisar och familj.
Senaste veckan har jag mest varit hemma och vilat efter som att jag har gått och blivit riktigt förkyld ha nu varit förkyld i en månad, jag har bara tänkt att det går över av sig själv men i måndas så åkte jag in till akuten och fick då en antibiotika kur och Duact. Så denhär veckan har gått ut på att äta medicin och vila, och försöka bli frisk tills konfirmation i helgen. Idag har jag varit hemma ända tills klockan 18 när ja fick skjuts till församlingshemmet där vi skulle samlas. Vi gick sen till kyrkan och övade allt inför konfirmation så vi vet vart vi skall sitta och lite annat. Efter när det var klart så hämtade mamma mig och vi for till eepee eftersom att jag skulle köpa lite saker till lörda. Efter det så for vi ner till villan och var där en stund och städade lite inför midsommarmiddagen imorgon. Känns faktist inte som att det är midsommar ännu eftersom att vädret inte är det bästa men det ska nog bli roligt ändå😉 När vi kom hem så har jag inte gjort så mycket utan jag har bara ätit lite och nu ligger jag i sängen och skall sova.
Bjuder på lite bilder från lägret och lite annat<3

I söndas var jag på villan med Milla och Emelie och firade Emelie lite i efterhand, supermysig kväll <3
Gonatt!

Likes

Comments

Hejj! Har inte skrivit på länge nu men har inte haft tid och har inte riktigt haft varken lust eller ork.
Denna vecka har jag ju varit på prao och det var super kul! Har fått göra mycket olika saker men har mest hållit på med studentrosorna och skurit och packst dem och fick i dag även göra lite beställningar. När jag kom hem så åt vi mat och efter for mamma och jag till butiken och köppte lite saker tills imorgon...efter for vi ner till villan pch städade lite och gjorde i årdning tills imorgon när girlsen kommer <3 vi kom hem runt nio och efter det har jag bara duschat. Imorgon är det även skolavslutniing! Och efter det så ska vi och fira Anton och Linnea som tagit studenten. Och efter ska jag bara hem och hämta lite saker och sen direkt åka till villan. Hoppas att alla haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Idag gick skoldagen riktigt fort. De två första lektionerna städade vi ur våra skåp och lämnade in våra nycklar. Sedan hade vi historia och geografi där vi inte gjorde direkt någonting, efter maten hade vi egentligen matte men vi var i kemisalen och städade och när den lektionen var slut så vespade jag hem, när jag kom hem så var jag ut och gick med Karlsson en stund och efter gjorde jag lite mat och resten av kvällen har jag inte gjort något skärskillt.
Idag var det SISTA skoldagen i åttan!? alltså så skönt att få sommarlov...fast vi har ju fortfarande en vecka med prao och då ska jag vara på Engelqvist, det blir nog säkert en lärorik vecka! Hoppas alla haft en bra dag! <3

Likes

Comments

Hej! har varit rätt tomt här nu ett tag men har inta haft lust med att blogga. Men iaf jag har varit på stafettkarneval som var SUPER kul! Vi kom till Esbo på lördagen och då fick vi göra vad vi ville resten av kvällen och då gick vi och shoppade och badade och lite annat. På lördagen lämnade vi hotellet klockan 12 och for då till "stadion" och vi sprang runt 18 tiden. Stafetten (18x80m) gick helt okej...vi ledde ett tag men efter tappade vi pinnen och kom då slutligen på en fjärde plats...alla blev väl lite ledsna och besvikna men att vi kom fjärde men det att vi tappade pinnen kunde hänt vem som hällst och det är inget man kan göra någonting åt det är bara sånt som kan hända, men vi får bara återkomma och ta igen nästa år.När klockan var runt 18:30 så for vi hem med buss och bussresan gick rätt fort och vi kom hem runt 00:30.
Söndagen gjorde jag ingenting vilade bara och sedan fick jag även feber så hela söndagen vilade jag bara.
Måndagen gick rätt fort och gjorde inget speciellt.
Idag gick skoldagen snabbt, ikväll har jag varit ut och vespat med Wilma.
Nu är det bara 2 skoldagar kvar och sedan en praovecka och sedan får vi sommarlov! ska faktist bli riktigt skönt för börjar faktiskt bli riktigt skiltrött nu. Men hoppas att alla har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Har inte skrivit på ett tag nu men har haft de sista proven som var rätt svåra så har läst rätt mycket men igår skrev jag iaf mitt sista prov som inte gick direkt bra men men. Idag gick skoldagen snabbt och efter for jag hem och när ja kom hem började jag packa inför stafettkarnevalen resten av kvällen har jag bara packat alla saker som skall med och varit i duschen och ätit. Imorgon åker vi med bussen ner till Esbo och är där till lördag kväll. Ska faktitst bli riktigt kul att få åka på stafettkarnevalen. Hoppas alla haft en bra dag! <3

Likes

Comments

Hej! Igår vaknade jag rätt tidigt och tog på mig Drill uniformen och for till kyrkan till kl. 9:30 eftersom att det var Clarys begravning (hon som grundade närpes drillflickor) Efter så for jag hem och åt lite mat och for efter med mamma för att köpa morsdagspresent till mormor och gammelmormor. När klockan var 17:15 for vi på gymnastikfest, riktigt kul att få se mina 3 yngre kusiner uppträda och dom var riktigt duktiga <3 Efter for vi hem och kollade på Eurovisionsfinalen men var rätt trött så somnade när röstningen började.

Idag vaknade jag rätt sent och åt frukost med mamma och gav henne en del av sin morsdagspresent. När klockan var lite före tolv så gick vi till mormor och morfar på mat dit också kusinerna kom. När klockan var 2 så drack vi "kaffe" och mormor hade köppt en tårta och och även bakat en kladdkaka...super gott! När kusinerna for hem så gick jag hem och började läsa på geografi prov och har läst på det hela kvällen. Ska läsa en stund till nu och efter ska ja börja sova men hoppas alla haft en fin dag!

Likes

Comments

Hej! har inte satt upp något sedan helgen men det har inte hänt så mycket men igår efter skolan så vespade jag vi bitiken och köppte lite saker till kvällen. När jag kom hem åt jag lite och sen väntade jag att Emelie skulle komma och när hon kom så vespade vi till Norrnäs och dit kom även Milla, vi kom dit 18:15 och var där och fiskade och sen så for vi till Fagerö och satt där på Bryggan och myste<3 när klockan var halv nio så for Emelie och jag hem, när jag hade skjutsat hem henne och själv kommit hem så var klockan 21:45.

Idag vaknade jag, åt lite och efter vespade jag till skolan. Dagen började bra, vi hade två datalektioner och då fick Milla jag och Nathalie åka och spela in en video om olika saker i Närpes. De andra lektionerna idag var helt ok men inte direkt de roligaste. När jag skulle åka hem så hade det börjat hagla!? P.g.a. haglet så kunde jag inte köra så fort eftersom att det började sladda i haglet. När jag kom hem så hann jag bara gå in och så började det SNÖA!? När klockan var 18:45 så åkte mamma och jag ner till villan en stund och kollade där lite eftersom att vi har en grävmaskin som gräver hamnen djupare och så bestämde vi oss för att göra vår stramd lite större till sommaren😍. Vi var vid villan i typ 1,5h. Efter att vi kom hem så har jag inte direkt gjort någonting. Hoppas alla får en fortsatt bra vecka! <3

Gonatt!

Likes

Comments