Hej! Nu har det gått en längre tid utan att jag skrivit något, under tiden jag varit borta har jag hunnit med rätt mycket som bland annat skrivit några prov och förhör som har gått helt ok, varit med vänner och familj och även varit på Farfars 70-års kalas samt mina kusiners kalas och mina andra kusiners kalas i Malax vilket har varit kul!
Helgen som gått har jag hunnit vara på kalas, jobbat, firat farsdag och även varit med Wilma så en rätt händelserik och rolig helg.

Idag hade vi hälso prov vilket jag tyckte gick riktigt bra faktist. När jag kom hem från skolan så gjorde ja g läxorna och for sen på drillträning som var jobbigt men kul! Efter att jag kom hem så har jag inte gjort så mycket faktist. Imorgon ska jag vara vid skolan 07.30 när vi har innebandyträning. Den tiden är inte direkt något jag gillar eftersom att jag inte direkt är någon morgonmänniska, men ja ska väl ta mig dit iallafall ;)
Hoppas ni haft en bra dag! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Denna vecka har jag prao vecka och jag är på Yttermark förskola vilket är riktigt kul! Barnen är så härliga och det har varit roligt att få vara med barnen och varit med på deras "lektioner".
Idag tog jag buss till förskolan och jag hade först gymnastik med barnen och då spelade de innebandy och efter det hade vi slöjd resten av dagen eftersom att de slutar redan kl. 12.45.
När barnen hade åkt hem så var jag med förskolebarnen och sen när klockan var halv tre så åkte jag hem. Efter det har jag varit och hälsat på gammelmormor på bädden och efter det har jag inte gjort så mycket. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Idag gick skoldagen såå långsamt och det var verkligen ingen bra dag, men dagen slutade iallafall på bästa sätt med dansträning.
I helgen hade jag drillkurs som var väldigt intensiv men super roligt och vi fick lära oss en ny dans och mycket ny teknik. Snart börjar proven rasa in och jag är rätt stressad över det, första provet har vi på måndag men det ska nog gå bra. Annars har ja inte så mycket annat att berätta.

Gonatt!<3

Likes

Comments

Hej! Måste verkligen säga förlåt ni för att jag inte skrivit på länge. Eftersom att min telefon gick sönder så fick jag en ny på försäkring och efter det så glömde jag helt bort att blogga.

I helgen så har jag hunnit med rätt mycket. På fredan var jag på Slättens och uppträdde på torget med drillorna, efter gick jag och åt med Matilda. Resten av kvällen var jag bara med kompisar och kom hem runt halv tio.
På lördagen började jag med att städa och när klockan var halv sju så for vi på kalas till Fanny som fyllde 8 år. Senare på kvällen for vi och hämtade Elin och Matilda och så skjutsade mamma oss till Fagerö. Kvällen var väl helt okejj det var inte så bra väder. Efter så for jag till Elin och sov där och vi var så trötta så vi däckade nästan direkt😉. Vi vaknade runt halv tolv och åt sen frukost. Mamma hämtade mig sen och nästan direkt när jag kom hem så for jag och jobbade vilket tog runt två timmar. Senare på kvällen så for jag på klassträff vilket var kul.

Idag har det int hänt så mycket, skoldagen gick rätt långsamt och hade även ett fysikförhör som jag tror gick rätt bra. Ikväll har jag varit på Drill och efter det så har jag bara gjort läxorna och lite annat, så nu ska jag nog börja sova eftersom att jag gick upp rätt tidigt.

Två bilder från förra veckan. Den andra är från Onsdagen när vi firade farmor som fyllde 70år😊
Gonatt😘

Likes

Comments

Hej! under tiden jag inte bloggat har jag hunnit med rätt mycket, har bland annat varit till särkänniemi och varit med kompisar och varit på villan och så jobbar jag även må-fre 8-15. Har även lyckats ha sönder min mobil genom att tappa den i hamnen på villan... den fungerar fortfarande men kameran, touch ID och ljud och lite annat så nu blir jag tvungen att sätta min lön på en ny mobil. Så eftersom att Jag inte har någon kamera så har jag nästan inga bilder på mobilen men ni kan få se det lilla jag har😉

Likes

Comments

Hej! Är i Vasa nu och har varit här hela veckan... vi har inte gjort något speciellt...jag har köppt lite saker som jag behövde, köppte bland annat en nike väska nya hörlurar, Adidas shorts och lite annat ;) Vi har varit och kollat på ett parhus i Gerby som var till uthyres, eftersom att vi har letat efter en större lägenhet/hus väldigt länge... Men kommer uppdatera mer om det möjligtvis någon gång nästa vecka😏Idag har det inte hänt så mycket var hemma till klockan 12 sen for vi ner på stan och åt på Panorama. Efter gick vi några ärenden och efter for vi hem. När klockan var runt 17 gick jag till matbutiken och köppte lite saker eftersom att vi skulle göra hamburgare ikväll vilket blev riktigt gott! Efter har vi bara kollat på film och nu ska jag nog börja sova för vi åker härifrån klockan 08.00 för att åka till tammerfors.

Parhuset vi var och kollade på i Gerby...Dock inte så stort men större än där vi bor nu ;)
Gonatt!<3

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag Inte gjort så mycket...Elias skulle till fotbollsskolan till klockan 9 så följde med då och sen for mamma och jag hem och tvättade lite och jag började städa lite i garderoben... när klockan var runt 12:30 så for vi till ur och guld för att byta ett arband och en ring som jag fick till konfirmation. Ringen var fö stor så den bytte jag ut mot två smalare och mindre storlek. Fick även ett Thomas Sabo armband som jag redan hade så då bytte jag det till ett annat armband. Efter vi hade gjort det så for vi och hämtade vi Elias och Kusin Melvin och for ner till villan. Ikväll har jag varit på drillövning inför tomatkarnevalen som är inkommande helg. När jag kom hem så har jag inte gjort så mycket...Hoppas ni haft en bra dag!

Lite bilder från de senast dagarna <3

Likes

Comments

Hej! Nu har det varit tommt här länge... Under den tiden har jag varit på konfirmations läger som var riktigt kul, varit med kompisar och familj.
Senaste veckan har jag mest varit hemma och vilat efter som att jag har gått och blivit riktigt förkyld ha nu varit förkyld i en månad, jag har bara tänkt att det går över av sig själv men i måndas så åkte jag in till akuten och fick då en antibiotika kur och Duact. Så denhär veckan har gått ut på att äta medicin och vila, och försöka bli frisk tills konfirmation i helgen. Idag har jag varit hemma ända tills klockan 18 när ja fick skjuts till församlingshemmet där vi skulle samlas. Vi gick sen till kyrkan och övade allt inför konfirmation så vi vet vart vi skall sitta och lite annat. Efter när det var klart så hämtade mamma mig och vi for till eepee eftersom att jag skulle köpa lite saker till lörda. Efter det så for vi ner till villan och var där en stund och städade lite inför midsommarmiddagen imorgon. Känns faktist inte som att det är midsommar ännu eftersom att vädret inte är det bästa men det ska nog bli roligt ändå😉 När vi kom hem så har jag inte gjort så mycket utan jag har bara ätit lite och nu ligger jag i sängen och skall sova.
Bjuder på lite bilder från lägret och lite annat<3

I söndas var jag på villan med Milla och Emelie och firade Emelie lite i efterhand, supermysig kväll <3
Gonatt!

Likes

Comments

Hejj! Har inte skrivit på länge nu men har inte haft tid och har inte riktigt haft varken lust eller ork.
Denna vecka har jag ju varit på prao och det var super kul! Har fått göra mycket olika saker men har mest hållit på med studentrosorna och skurit och packst dem och fick i dag även göra lite beställningar. När jag kom hem så åt vi mat och efter for mamma och jag till butiken och köppte lite saker tills imorgon...efter for vi ner till villan pch städade lite och gjorde i årdning tills imorgon när girlsen kommer <3 vi kom hem runt nio och efter det har jag bara duschat. Imorgon är det även skolavslutniing! Och efter det så ska vi och fira Anton och Linnea som tagit studenten. Och efter ska jag bara hem och hämta lite saker och sen direkt åka till villan. Hoppas att alla haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Idag gick skoldagen riktigt fort. De två första lektionerna städade vi ur våra skåp och lämnade in våra nycklar. Sedan hade vi historia och geografi där vi inte gjorde direkt någonting, efter maten hade vi egentligen matte men vi var i kemisalen och städade och när den lektionen var slut så vespade jag hem, när jag kom hem så var jag ut och gick med Karlsson en stund och efter gjorde jag lite mat och resten av kvällen har jag inte gjort något skärskillt.
Idag var det SISTA skoldagen i åttan!? alltså så skönt att få sommarlov...fast vi har ju fortfarande en vecka med prao och då ska jag vara på Engelqvist, det blir nog säkert en lärorik vecka! Hoppas alla haft en bra dag! <3

Likes

Comments