Vaknade imorse och marken är full av snö, äntligen. Älskar snö!!
Idag ska jag rida ut i snön och busa med Gajos, som jag längtat efter det. Kommer ihåg att han var helt galen förra året om man var ute och busade i snön. Och det älskar jag hehe!! Glad ponny överlycklig ryttare.

Men först är det skoldag fram till 15.30 och vi börjar med engelska som är det tråkigaste ämnet i skolan. Fast nu är det bara 1 och en halv vecka kvar tills det är jullov så jag ska nog överleva. Hoppas jag iallafall hehe!
Utöver stallet och skolan ska jag plugga ikväll, just nu har vi bara nationella i matte och en läslogg i engelskan som ska in, annars har vi ingenting men det kanske rullar in något nu dem sista dagarna?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det söndag och helgen har bara blåst förbi. Hoppade över träningen i fredags då jag hade väldigt ont i halsen och det har jag fortfarande...
igår provred vi en ponny och därefter åkte vi till morfar och Gun-britt, jätte mysigt verkligen! När vi kom hem så tittade vi på the walking dead som vanligt heheh. En superduktig tjej passade Gajos verkligen jätte tacksam!

Idag ska jag först åka till torp med pappa, shoppa lite julklappar och liknande. Därefter ska jag till stallet och rida samt fixa sysslor för att sedan åka hem och plugga massor av matte. Titta på 1000tals youtube videos och göra 100000tals mattetal, allt för att det ska gå bra på nationella provet hehe!

Gajos ska gå dressyr idag och jobba mycket skänkelvikning och liknande, sedan mycket övergångar då han behöver det för att komma igång och jobba med hela kroppen.

// så gulligt när min 8 åriga syster hoppade Gajos för ett tag sedan, så duktiga //

Likes

Comments

Åkte hem efter skolan idag då jag under dagen planerade in en vilodag för Gajos istället för ett Dressyrpass. För det blåste och regnade väldigt mycket, regnet är ingen fara men blåsten gör både mig och Gajos väldigt okoncentrerade. Men en vilodag är han värd min lille kung!
Har inte gjort så mycket här hemma mer än att ätit middag och tittat på the walking dead, vi (jag, mamma, pappa och Ida) började titta på den för ett tag sedan och jag är helt fast asså, den är så grym och man vill verkligen inte sluta titta.
Imorgon är det skola till 11.30 och därefter ska jag till stallet för att fixa alla sysslor åt Moa och Gajos, jag ska inte rida någon av dem så tror jag åker hem en sväng efter skolan innan jag åker till stallet. Vid 4 ska vi åka till Uddevalla för träning, hoppas det inte är allt för jobbigt.
På lördag ska jag och provrida en ponny, ni kan vara lugna jag ska verkligen inte överge min favorit Gajos, aldrig i livet. Sedan ska vi till morfar och Gun-britt för att hälsa på också då dem bor i närheten av där vi ska provrida, det blir mysigt.
På söndag ska jag plugga massor inför nationella på tisdagen som jag hoppas ska gå bra hehe!

Likes

Comments

Denna veckan har varit väldigt chill och vi har inte gjort någonting i skolan typ, bara vanliga lektioner utan prov eller liknande.
Gajos har ridits och varit väldigt fin, igår tog vi första galoppen och därefter blev han super super superfin i travarbetet, älsklingsponny!!! Han har dock varit lite bångstyrig det senaste haha, särkilt i hantering där han typ tror han är en 3 årig hingst. Men söt är han iallafall!!
Idag ska jag ha skola till 15.30 och därefter ska jag till stallet och rida Gajos, han lär vara världens smutsgris idag eftersom det regnar och då rullar han sig alltid både inne och ute. Och jag hatar att se han smutsig haha så jag lär behöva spendera hela min eftermiddag för att få rent han.
Nästa vecka har vi nationellaprov i matte så jag ska plugga massor i helgen och jag har ev. Andra planer i helgen också, men det är ingenting bestämt så vi får se!

Likes

Comments

Denna veckan har varit väldigt skön och det har varit underbart att ha en helg utan större plugg.

Lördag:
Jag sov ut länge och var i stallet vid 12, då släppte vi ihop Gajos med en häst som han gått med tidigare. Gajos blev glad att få komma ut med en kompis. Därefter red jag ut en sväng och Gajos skötte sig super med väldigt mycket frustar. På kvällen så firade vi pappa som fyllde år, jättemysigt!

Söndag: idag Soc jag ut länge och sedan vid klockan 1 så åkte vi in till Uddevalla för att träffa lite av släkten. Därefter åkte jag till stallet och fixade alla sysslor åt Gajos, för att sedan rida dressyr på han. Skrittjobbade han och även travade lite längst fyrkantsspåret, han var väldigt trevlig och frustade väldigt mycket. Märks att han gillar att vara igång igen hehe. Nu ska jag titta på tv en stund och sedan ska jag gå och lägga mig, är väldigt trött trots att jag sovit till klockan 10 både igår och idag.

Hoppas ni haft en bra helg!!

Likes

Comments

Idag är det första december vilket innebär att man får öppna första luckorna på julkalendrarna. Såklart jag jag kalendrar i år också för det blir man aldrig för gammal för.
Jag har kort skoldag idag och är i stallet vid 12.15 ungefär och då ska jag göra sysslor åt Gajos. Vid 4 åker vi till Uddevalla så ska vi shoppa lite och därefter åka till friidrottten, en helt vanlig fredag helt enkelt.
Igår var en härlig dag då provet i samhällskunskap kändes bra och Gajos såg inte ojämn ut längre. Så nu ska Gajos börjas joggas lite smått han får ha en lugn period nu ett tag men ändå hållas igång. Igår hade jag även första kvällen på en vecka där jag inte behövde sitta och plugga vilket var extremt skönt.
Men nu ska jag ta mig till skolan och ha 2 lektioner så hörs vi därefter!

// som jag saknar min förra ponny som var en riktigt perfect match för mig //

Likes

Comments

Volleybollen gick ganska bra idag, vi förlorade semifinalen så vi blev delad trea. Jag kom igång bättre och spelade bra dem sista matcherna.
Eftersom vi vart i en idrottshall hela dagen så har jag varken druckit eller ätit ordentligt så nu åker jag hemåt med världens huvudvärk. Min syster tar Gajos idag då jag behöver hem och plugga inför morgondagens prov.
Annars rullar livet på helt okej, haft mycket i skolan denna veckan bara och lite tråkigt att Gajos skadade sig när han hoppade över staketet i hagen. Men vi tar dagarna som de kommer så får vi se hur det blir.

Nu ska jag hem, duscha och sen plugga!!

Likes

Comments

Idag är det onsdag och vollebollsturnering står på schemat. Vi har spelat en match med vinst och kan säga att jag kan verkligen inte spela idag hehe. Brukar faktiskt göra bra servar men idag är de kaos. Aja jag kanske kommer igång mer nu till andra matchen.
Jag är hemma vid 15.30 idag och då ska jag skritta Gajos, sedan hem för att plugga. Har samhällskunskaps prov imorgon och en engelska uppgift som ska in på fredag.

Vi hörs med update lite senare!!

Likes

Comments

Skolan är avklarad för dagen och en dag närmare jullov hehe. Idag hade vi tal i svenskan, det gick helt okej men kunde såklart gått bättre. Annars var det en ganska chill skoldag.
Nu ska jag till stallet och göra alla sysslor för Gajos, sedan ska jag skritta han och därefter hem för att plugga inför morgondagens kemiprov. Jag har inte varit i stallet sedan i fredags då jag behövt vara hemma och plugga i helgen och eftersom Gajos bara skrittas pågrund av att han är ojämn sedan han hoppade över staketet i hagen. Så tänkte jag att det gör inget om jag tar lite ledigt ifrån stallet, istället tog pappa och mina 2 systrar hand om han. Super tacksam att ha så stöttande föräldrar och syskon!

Denna veckan är intensiv då vi haft tal i svenskan idag, kemiprov imorgon, onsdag är det volleybollsturnering, torsdag har vi samhällskunskapsprov och på fredag ska vi lämna in engelskauppgift. Så det är mycket plugg denna veckan men jag hoppas jag överlever hehe!

Likes

Comments

Idag sov jag ut för första gången på 2 veckor, det var väldigt skönt och behövligt. Mina planer idag är att plugga för vi har tal i svenska på måndag, kemiprov på tisdag, engelska läslogg tills torsdag och samhällskunskapsprov på torsdag.
Sedan är det även volleyboll turnering på onsdag i skolan så då går skoldagen bort till det alltså kan man inte plugga då heller. Så blir verkligen att lägga allt fokus på plugg denna helgen.
Jag ska försöka se ifall min syster vill skritta Gajos idag samt göra sysslorna. Annars åker jag dit vid 2 och gör det, men skulle vart skönt att ha den tiden till plugg just idag.

Hade planerat att städa mitt rum idag också men igår när jag kom hem hade mamma gjort det, verkligen supersnällt<3

Likes

Comments