Jag har varit blåhårig sedan december 2016 och nu är det en dags för en förändring tycker jag.

Nackdelen med att ha blått hår är att när man vill byta hårfärg är det inte det lättaste. Varför? Jo, blått är skit svårt att få bort ur håret.

Men nu börjar det blåa bli mer "urtvättat" så man kan lägga i en annan färg. Jag har en burk med en viss färg här hemma som jag ska använda mig av innan jag byter hårfärg igen vilket kommer vara mer åt det mörka hållet. 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är för trött. Koncentrationen fungerar inte. Ångesten tar över. Blir påmind hur jävla kass jag är. Repeat.

Min skolgång har inte alltid varit den lättaste för att jag har koncentration- och inlärningssvårigheter vilket gör det betydligt svårare för mig än andra personer.

Jag trivs sjukt bra på mitt gymnasium jag går på och den linjen jag läser MEN det är så jävla jobbigt mellan åt. Jag har minst ett/två prov i veckan, flera inlämningar i olika ämnena jag läser. Jag hinner INTE med att lära mig så mycket på kort tid. Ofta slutar det med att jag misslyckas. Mitt psyke brister tillslut. Hela jag brister i små bitar.

Även om jag hamnar i dessa svackor då jag vill nästan ge upp skolan påminner jag mig själv att jag har klarat mig halvvägs av denna utbildningen och att jag kommer klara det som är kvar. För att jag är stark. 😌

Likes

Comments