När jag gick på jullov i december mådde jag jätte dåligt. Under hela december har jag haft sådan vidrig ångest och stress så jag ville nästan ge upp skolan. Det gick så illa att jag kunde börja gråta på bussen för jag kände mig stressad över skolan. Men vet ni? Jag klarade mig.

Förra veckan började skolan igen vilket kändes skönt eftersom jag var utvilad. Nu är det ännu en ny vecka och nu börjar jag få samma känsla som jag hade innan jag gick på jullov. All denna jävla ångesten. Jag orkar inte.

Det handlar om att våga tro på sig själv och det kan jag inte utan börjar oroa mig istället.

Likes

Comments

God eftermiddag eller mer rättare sagt god morgon eftersom jag och Ivan vaknade knappt för en timma sedan.😂

Vi har sovit ungefär 11 timmar, så himla skönt att vara utvilad! Dagens plan är att vi ska till Uppsala och bada vid 3 tiden. Nä, nu ska jag packa i badkläder och spela lite Sims 4 innan vi ska ta bussen. Hoppas ni får en bra dag!😊

Likes

Comments

Denna dagen har jag haft inte slappnat av en stund känns det som. Morgonen började med studietid med min stödassistent, vi läste på om schizofreni! Vi hade även en kort redovisning om funktionsnedsättningar, självklart valde jag ADD. Det gick bättre än förväntans! När redovisningen var klar tog jag bussen hem till Hallstahammar och började med middagen direkt. Jag älskar att laga mat!

Efter middagen gick hem till min pappa och umgicks med barnen, full fart som vanligt hemma hos dom. Pappa passade på att fixa min cykel som hade gått i konkurs, typ.😂 Efter när jag hade varit hos pappa en stund gick jag till affären och hämtade ut ett paket från lyko som innehöll en hårfön, tre torrschampon för endast 99:- och ett rosa nagellack. Måste få unna mig lite extra ibland.

Just nu sitter jag inne i mitt rum med en ansiktsmask på och lyssnar på Norlie & KKV, favoriter! Jag har även packat min väska med kläder, badkläder och lite annat som behövs inför imorgon då jag åker hem till pojkvännen. Har inte fått sett han på en vecka, saknade en stor.❤

Likes

Comments

Som rubriken lyder, mitt mående blir bättre för varje dag som går. Jag önskar att jag hade flera kvällar som denna. Jag är på bra humör och känner mig stolt. Och ja, det är sällan jag känner mig stolt.😃

Idag hade jag möte med min stödassistent och en specialpedagog som jobbar på skolan. Vi diskuterade hur höstterminen har varit för mig. Jag ligger bättre till betygsmässigt och jag kämpar på för att inte tappa motivationen.

Det är förbannat jobbigt att lämna lägenheten klockan sju på morgonen och komma hem sent från skolan. Men vet ni? Det gör nytta att vara i skolan. Det gäller att vilja själv, för det finns ingen annan som kan göra det åt dig.

Nä, nu ska jag ta min sömnmedicin och bädda ner mig i sängen. Inatt kommer jag sova gott.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll.❤

Likes

Comments

Alltså hörni, denna ansiktsmask från Lush är magsik! Jag lider av akne och har svårt att hitta "rätt" produkter till min hy. Min klasskompis brukar använda denna så jag blev själv sugen på att testa denna.😍 Använder den cirka 3-4 gånger i veckan.

Jag köpte denna i Uppsala, 315 gram för cirka 195 kronor.

Likes

Comments

Hej på er alla!

Nu undrar ni säkert vad jag håller på med, för er som känner igen mig alltså. Jag har bloggat på nouw.com sedan år 2013, på den tiden då det hette "nattstad.se". Då var portalen inte lika populär som den är idag. Ju mer den växer, ju mer måste man satsa för att synas. Det är det som gör att jag stänger ner bloggen i vissa perioder för jag känner att det blir alldeles för mycket press på mig.

Jag orkar inte med att få 10 kommenterar varje dag av bloggare som har "tävlingar" på sina bloggar och att man ska delta i dem, få kommenterar typ " Gud vad fin blogg du har" och så går man in på hens profil på nouw och inser att den personen har kommenterar samma sak på fem andra bloggar, få ångest så fort man sjunker i topplistan.

Jag älskar att blogga om allt förutom typ "dagens outfit", "inspobilder från tumblr" osv. Varför? JO, för nästan alla bloggare gör det. Tröttnar liksom. Min blogg ska innehålla t.ex. Min vardag, min skolgång, fotografering, bakning, pepp till andra människor och hur det är att leva med psykisk ohälsa.

Missförstå mig inte, jag älskar att blogga! Annars hade jag inte haft kvar min blogg här. Ber om ursäkt om jag låter bitter, jag vill bara få fram varför jag lessnade tillslut.

Jag vill inte skriva inlägg för att hålla mig kvar i topplistan, för det ger mig stress och konkurrensen är hård.

Jag vill skriva inlägg för att jag vill det, inte för att få 1500-2000 läsare i veckan.

Ju mer läsare = ju mer press.

Så därför har jag valt att ej synas i topplistan, för man blir smått beroende av att ligga på topp.

Det får mig att må bra är att JAG själv vill göra inlägg som jag anser passar min blogg, inte för att bli populär.

Likes

Comments