White hoodie: http://shop.weekday.com/gb/Womens_shop/Sweatshirts/Ailin_Zip_Sweatshirt/542466-11488519.1#c-392290 (en der minder om, min er fra urban outfitters men kan ikke findes på hjemmesiden)

Bukser : https://www.urbanoutfitters.com/shop/light-before-dark-checkered-d-ring-pant?category=womens-pants&color=018

Sko : https://www.nakedcph.com/nike-sportswear-air-max-97-ultra-17-917704-100/p/5445

Taske : https://www.moschino.com/us/moschino/shoulder-bag_cod45368941fe.html#dept=brsfw&season=main

https://www.magasin.dk/taske/VA04443642-10278471_061.html

https://www.magasin.dk/taske/VA04309018-10278471_061.html

(tasken er udsolgt alle steder, så her er nogle der minder om fra samme mærke)

Halskæde : http://www.mosscopenhagen.com/commodity/1452-moss-copenhagen-tag-necklace

xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Igår var jeg inde og se skam med min mor og mormor. Det var mega sjovt for sådan en som mig som er obsessed med skam. Jeg havde helt lyst til at hoppe op på scenen og være med. Bagefter vi havde været i aveny teatetret på Vesterbro og se skam tog vi på en restaurant "chicks by chicks". Restauranten har fået sindsygt gode anmeldelser, så vi tænkte vi skulle prøve den. Jeg fik en chicken burger som var MEGA lækker! Stedet kan helt klart anbefales.

vesterbrogade 55

xx Emilia

Likes

Comments

15 facts om mig

jeg tænkte nu hvor jeg er ny her på bloggen er det meget godt med nogle facts om mig, så i kan lære mig bedre at kende. Bloggen har stået lidt stille her den sidste uge, på grund af et skoleskift som har været lidt hårdt. Måske der kommer et indlæg om det

Lige nu er jeg i gang med at tage niende for anden gang

Jeg elsker at synge og danse (har gået til dans i 6 år)

Jeg har en bror på 22

Jeg var vegetar i ca. 2 år for nogle måneder siden

Jeg er kvart colombianer

Jeg er 1,69

Jeg er 01’er

Jeg har altid haft hund, lige nu har jeg en der hedder Milla (bullmastiff og granddanois)

Jeg kommer som regel altid til tiden

Min ynglingsfilm er Creed, southpaw og selfølgelig titanic

Jeg fucking ELSKER Rihanna

Jeg ville ønske jeg spillede mere klaver

Jeg kunne spise sushi eller burger hver dag

Jeg elsker Danni, Carmon, Jamaika og sådan noget musik haha

Jeg kunne godt tænke mig tatoveringer på hænderne og en nose septum piercing

Jeg går oftest i sort tøj

xx Emilia

Likes

Comments

Folk inkl. Jeg selv har det med at gå rundt og sige grimme ting til sig selv. Ej hvor er jeg grim i dag, hvor sidder mit hår dårligt, hvorfor ser jeg ikke sådan ud, hvis bare jeg tabte mig, hvis bare jeg havde en større røv osv.

Ville man nogensinde sige nogle af de ting til ens veninde? Nej det ville man ikke. Både fordi det ikke passer og fordi det gør ikke noget godt.

Hvorfor kan man godt tillade sig at sige det til sig selv? Engang hadede jeg mit udseende. Jeg syntes selv jeg var grim, for tynd osv. Men i dag syntes jeg selv jeg rimelig pæn og jeg kan godt lide som jeg ser ud. Men mit ansigt har ikke ændret sig. Det er bare mit syn på mig selv der har ændret sig. Jeg fortalte mig selv inde i tankerne hver dag at jeg var grim, for tynd, ingen ville have mig, og hvorfor gik jeg overhovedet ud for en dør, når jeg var så grim. Det er lige så hårdt for en, hvis man selv fortæller sig de ting, som hvis det var andre der sagde de ting til en. Hvis andre hver dag gik rundt og fortalte dig de grimme ting, ville du så ikke også få det dårligt eller blive ked af det? Der er ikke forskel om du selv fortæller dig det eller om andre gør. Det har den samme påvirkning på dig. At man føler sig mindre værd og grim.

En dag begyndte jeg at vende de grimme ting, jeg sagde til mig selv, til nogle positive ting. Jeg er da meget pæn, jeg er ikke tynd men slank, jeg har noget lækkert hår, jeg kan godt lide mig selv. De ting begyndte jeg at sige til mig selv i stedet for alle de negative ting. Og det skal siges at det var ikke lige så nemt som det lyder, der var perioder hvor jeg røg tilbage i det dårlige mønster. Men det har hjulpet sindssygt meget mig at sige gode ting til mig selv, fordi til sidst begyndte min hjerne at tro på det jeg sagde. Jeg ved godt det er svært at tro på hvis man hader sit udseende, men de dumme tanker lyver for dig, så du skal modbevise de dumme tanker ved at vende dem om til nogle gode. Selvom det er svært.

Jeg har det rigtig godt med mit udseende i dag og er ikke flov over hvordan jeg ser ud. Men det har taget laaang tid, og det er noget jeg på en måde stadig lidt kæmper med. Ikke at jeg kæmper med hvordan jeg, eller andre ser på mit udseende, men mere på hvordan folk ser på mig, som person.

xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloggen! Jeg tænkte, jeg ville vise nogle overgangsjakker. Jeg syntes selv de er rigtig flotte og lidt specielle og herudover super velegnet til efteråret, vi nu går i møde. Ikke, at det overhoved har været sommer i Danmark haha. Jeg er personligt rigtig vild med nummer 2!! Håber i kunne bruge nogle af dem.

xx Emilia


Likes

Comments

Hey bloggen! I dag var jeg på en cafe jeg aldrig har været på før. I går så jeg den, og tænkte, der skal jeg hen. Man kunne desværre ikke få chai latte eller kakao, som jeg plejer at bestille. Til gengæld havde de en RIGTIG GOD caffe latte. Jeg tror det er en af de flotteste cafeer jeg nogensinde har været på. Blå grønne borde, brune læder sæder indenfor og lyserødt toilet. Det er ikke sidste gang jeg skal derhen!

værnedamsvej 10 kbh V

xx

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hey bloggen! Nu kan man mærke efteråret. Og nu skal man desværre gemme alle sine pæne sommer topppe væk igen. Til gengæld skal alle støvlerne, sweatshirtsne, huerne og masser af hoddies frem. Og jeg glæder mig! Her er nogle af de ting som jeg super gerne vil have fat i til efteråret. Især den hoddie deroppe i hjørnet!!

xx

Likes

Comments

Hey!

1. Folk der ser film, men sidder på telefonen samtidig

Hvorfor sidde og se en film, hvis man alligevel sidder 50 procent af tiden på sin mobil, jeg forstår det ikke.

2. Hvordan piger på min alder syntes george clooney er lækker

Manden er 60 eller sådan noget. Jeg godt med på at han er en flot mand af hans alder, men helt ærligt, 60?!!

3. Dem der går til Yoga

Hvordan gør de?! Hvordan falder de ikke i søvn? Jeg ville ønske at jeg gik til yoga og syntes det var meeega sjovt, men jeg syntes det virker sååå kedeligt. Min egen mor dyrker rigtig meget yoga, og prøver virkelig at overtale mig til at starte. Hvem ve’ om jeg på et tidspunkt skulle kaste mig ud i det

4. Nikita klæstrup

Det ikke fordi jeg ikke forstår hende, men fordi jeg bare ikke forstår det. Jeg forstår ikke hun bliver kaldt politiker. Altså hun har jo været med i paradise hotel. En politiker ville jo ikke kunne stille op. Jeg forstår det bare ikke.

5. Dem der ikke svarer på instagram

Jeg forstår godt hvorfor personer med flere millioner følgere der får 10000 kommentarer på hvert billede, ikke kan sidde og svarer alle. Men personer der får nogle få kommentarer om hvor deres bukser er fra f.eks. ikke gider at svarer. Er det fordi hun/han ikke vil have at andre får de samme bukser, eller bare fordi hun/han føler sig bedre? Somebody tell me

6. ”op af bakke” og ”ned af bakke”

Jeg har godt nok hørt mange versioner af den her. Nogle siger det er ”op ad bakke” der er godt, og andre siger at det er den der er dårligt. I mine ører lyder de begge dårlige.f.eks. ”Puha det går sku ned af bakke” ”Puha det op af bakke med Ida” lyder de begge ikke dårlige??

7. Dem der kan gå i høje hæle

Hvordan gør de?! Jeg ligner bare en eller anden forvirret struds

8. Vodka

shit hvor jeg hader vodka. Jeg godt med på at de fleste nok ikke syntes det er lækkert. Men der er de personer som kan drikke ren vodka, uden at trække en mine. Det ligner jeg har fået noget i øjet samtidig med at jeg spiser citron, når jeg drikker vodka

9. Mørker på tøj

Alle klipper dem jo alligevel af, og så sidder der bare sådan en lille stump tilbage som man ikke kan få af. Fordi den er FUCKING SYET IND I BLUSEN. Det jo latterligt?!

xx

Likes

Comments

Hey! Jeg har en lille sjov historie fra min tur til Berlin med min mormor og morfar, som jeg gerne vil dele. Jeg syntes selv den er ret sjovt og måske at det var lidt vildt det der skete. Jeg gik bare en helt normal dag rundt i Berlin, hvor jeg så får øje på en ret flot mand, men tænker ikke mere over det, og går videre. Lige pludselig kan jeg høre nogle små løbende trin bag mig, hvorefter jeg så bliver taget på skulderen. Det var ham den flotte som stoppede mig. Jeg kan ikke rigtig huske hvordan han startede samtalen, men jeg kan huske at han virkede rigtig sød og en smule nervøs. Han overvældede mig med komplimenter og spurgte om jeg havde facebook, insta eller noget. Jeg kodede så min insta ind på hans mobil. Han blev ved med at sige "sorry" som om han havde dårlig samvittighed over at "tage" min tid. Min mormor sagde så "why" hvorefter han svarer "look at her". Jeg ved ikke helt hvad det skal betyde, men jeg tror det er godt haha. Efter nogle timer hvor jeg var kommet hjem til hotellet, gik jeg ind på min insta og accepterede han følge anmodning. Jeg gik selvfølgelig også lige ind og tjekkede hans insta ud og gav ham et follow back. Hans instagram var ret uventet, for han havde nemlig vildt mange følgere. Så med det samme gik jeg selvfølgelig ind på google og søgte på hans navn. Jeg kunne så læse mig frem til inde på hans wikipedia (wikipedia omg haha) at han var professionel ukrainsk fodboldspiller, men som spillede for Berlin. Om aftenen begyndte han at skrive til mig. Han skrev mange søde ting til mig, bla. at han rigtig gerne ville invitere mig ud på date. Hmm date jeg er jo kun 15 (det var jeg så på det tidspunkt). Jeg vidste ud fra hans wikipedia at han var 26, så date, aah det tror jeg vidst ikke lige. Hvis jeg havde været nogle år ældre havde jeg nok ikke sagt nej til en date med en lækker fodboldspiller haha. Selvom der ikke skete mere, syntes jeg nu stadig at det er en meget sjov historie at fortælle.

Det var det første han skrev til mig. Ahaha dør lidt! xx

Likes

Comments

Hey! Her er min makeup rutine. Det første billede i højre hjørne er alt det makeup jeg bruger til hverdag. Nogle dage det hele og andre dage lidt mindre

I rækkefølge hvad jeg bruger:

Face and body foundation mac i farven c3 // Den bruger jeg lidt i panden og lidt på kinderne, det smører jeg så ud i ansigtet med min børste fra w7 (normal) så det ender med at være et tyndt lag i hele hoved, men mest på kinderne og i panden.

Matte bronze bronzer mac // den bruger jeg lige under kindbenene for at definere dem og gøre dem skarpere.

Golden pearls solpudder amazing space // Den bruger jeg med en stor børste sådan lidt i hele hovedet, men mest i panden og på kindbenene.

Rose-tinted lip & cheek stain vandblush benefit // der tager jeg med børsten som er i flasken og påfører en lille bitte smule på kinderne og langs op af kindbenene og smører det ud med fingrene.

bio organic eyebrow styling gel transparent lavera // Den påfører jeg nu bare som man nu gør haha. Nogle gange (ikke så tit) har jeg tegnet min øjnebryn op inden med min velvetstone veluxe brow liner fra mac.Dette er så mit færdige look. Meget naturligt, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Tak xx

Likes

Comments