Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Urkult är verkligen något speciellt å har man tid å lust så tyck ja att man ska åka dit å se å uppleva de iallafall en gång! För de är riktigt coolt faktiskt! Alla går runt å är glada (säkert lite halvhöga men men! Glada är de iallafall!) å de är bara såhär sjukt skön stämning där! De är massor av mat å godsaker överallt!
Jag var där alla tre dar i rad å åt thaimat å lekte att jag va lite halv urkultare! Så mysig festival!

Likes

Comments

Jag bara älskar sommarmorgnar då man pillrar ut på altanen i nattlinnet! Med en goo frukostmacka, tekoppen å sitta å bläddra i en kokbok i morgonsolen! Det är livskvalité de enligt mig!

Likes

Comments

Vi drog in en torsdag tror jag de va om jag minns rätt! Haha inte lätt när man är en snigel på att blogga men ja ja!
Vi åkte in till stan med Elins roadtrip husbil och campade ett gäng tjejer! Vi hade verkligen superkul alltså! Åt riktigt gott, åkte karusell och så blev jag nerspilld med rödvin! Väldigt kul upplevelse kan jag säga!-.- Men jag va såå snabb å kutade in i köket å slet av mig mitt vita linne å tvättade de å torkade av väskan så de blev inte ens en liten fläck kvar! Phuuuu! Sen va den katastrofen över å vi dansade vidare när Anders Bagge drog igång!

Nästa år kör vi miiinst tvådagars!! Absolut!

Likes

Comments

Familjemiddag i kvällssolen på Myregården. Det är världens mysigaste ställe som är öppet på sommaren med en jäkligt goo grillbuffé. Sen är de sån härlig stil där, såhär lantligt å rustikt, precis min stil av matställe!

Likes

Comments

Alltså jag får såååna sommarkänslor när jag bläddrar tillbaka i kameraalbumet till dessa dagar i somras! De var som varmast under denna veckan typ! Många dagar spenderades på bastuflotten eller kutandes genom vattenspridaren! Såå härligt!

Sen var vi på bilbingo en kväll med, tyvärr så fick vi åka hem utan vinst men Elin hade med sig goa bullar å vi hade en mysig kväll i kvällssolen! Så att vi inte vann gjorde inget tyck jag!

Likes

Comments

Jag drömmer mig tillbaka till detta nu när höstkylan kryper på! Sommardagar på flotten och sena sommarkvällar med grillat på altanen under en filt! Jag bara älskar sommaren!

Likes

Comments