Dagen efter Liseberg åkte vi in till Göteborg å gick på universum! Riktigt coolt! Häftigast var ju absolut regnskogen med repbroar å trädkojjor som man vandrade omkring på å kollade på fåglar å apor som hoppade omkring!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter ett lunchstopp hemma så drog vi iväg på Liseberg. Det var packat med folk den dagen där för Alice Cooper spelade. Men vi hade en jättemysig eftermiddag/ kväll! Vi åkte lisebergsbanan, flumeride och Balder tre gånger! Älskade den!
Vi åt middag å så tog vi en öl på en pub i kvällssolen!
Liseberg är ju helt magiskt mysigt enligt mig, de är som en sagovärld om man jämför med gröna Lund!

Likes

Comments

Jag å John drog iväg på en spontantrip ner till Göteborg till hans mamma för nån vecka sen. Vi åkte bil till Umeå å stannade hos hans syster å åt pizza med henne innan vi åkte vidare till Göteborg med flyget.
Första morgonen i Göteborg så klev vi upp tidigt för att få ut det mesta av dagen. Åt frukost i solen på balkongen å sen drog vi iväg!

Väl framme på Smithska udden så slog vi oss ner på klipporna å njöt av förmiddagen vid havet. Vi köpte lite glass i en supersöt liten rosa kiosk å badade i havet. En riktigt mysig förmiddag enligt mig! Mer behöver man inte! Salt i håret, sol å en glass, de är livsnjutning de!

Likes

Comments

En solig kväll med surströmming å fiske på Gransjön. De är livskvalité på hög nivå de!

Likes

Comments

De är så roligt för detta är så typiskt min familj! När vi upptäcker nå nytt roligt ställe så åker vi dit 23 gånger typ på två veckors tid! Nu förra sommaren så hittade vi Myregården. De är en gammal ladugård som de renoverat till ett matställe/ butik/ loppis. De ligger verkligen asfint vid turistvägen i Resele, precis vid vattnet. Sen så har de en uteplats bakom där de står å grillar ute i ett utekök å så är de sommarbuffe på helgerna på sommaren. De är såå gott å asmysigt!! Precis ett ställe i min stil! De är såhär himmelskt somrigt å lantligt! Så de är absolut värt ett besök!

Men åter till min typiska familjegrej då, de är exakt likadant med allt! Typ har mamma hittat på att nu jävlar ska vi äta tacos så äter vi de minst en gång i veckan! Eller nu så grillar vi minst alltså på riktigt 3-4 dar i veckan, de är inget skämt!
Känner ni igen er? De hoppas jag ni gör, annars lever jag ensam med denna jävulska upprepningsgrejen!

Likes

Comments

Att bärga hö varje sommar de är en av höjdpunkterna faktiskt! De är mycket jobb men jävligt roligt å! Man gör alltid de då de är riktigt varmt å soligt eftersom att höet må torka innan man kan fläkta upp de på höloftet. Så de är väl de å att man vet att de är stekarväder alltid då de är, så man varvar å fläkta hö å sola! Må säga att livet som bonde har fördelar! Sen så kommer alltid farmor med fikakorgen, full me bullar å saft å grejer så man har ju de å se fram emot å!

På torsdagen så åkte vi på kims place, där var de buffé. De är vietnamesiskt där, riktigt gott! Vi äter där ofta faktiskt, asgott speciellt när de är buffe!
Sen på fredag då allt hö var infläktat så kutade vi ner allihop till flotten å bastade å badade efter dagen i solen å med fullt av hö som hade fastna överallt! Å sen körde vi grillmiddag!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från Åsele helgen. På fredagkväll så var vi ute i Svanabyn å åt middag å umgicks med Johns familj, hans mamma var hemma å så de var supermysigt! Sen på lördag åkte vi på åselemarknan å shoppa lite thaimat som är ett måste å lite ost å chokladbollar å grejer. Som vanligt så blir de bara ätbara grejer man köper!
Det var asbra väder med så efter marknan åkte vi hem å sola å njöt av vädret. Å så umgicks ja med Linnea en stund på kvällen innan vi åkte till Svanabyn igen, där blev de byfest på kvällen! Jäklar vilket drag de blev! Med kubb å massor me mat, precis som hemma!
Å på söndagen blev vi sugen på grillat så vi tog å köpte en engångsgrill å fjutta på! De blev jäkligt gott ska jag säga!!

Sen fiskebilderna är från veckan innan då vi tog å fiskade från flotten, jag fick en storgädda på första kastet som släppte! Men jag fick ju bild på lillobbarn ja drog upp! En riktigt präktig firre!😉 Å så gick jag å Sofie upp en sväng på berget på måndagkväll, så härligt när hon jobbar i backe under sommaren!

Likes

Comments

Känslan att bli helt käär i materiella saker de kan jag säga att de vet jag hur de känns! Vi var på Myregården och de har en loppis/butik där de hade ett såååå fint skåp! Det var ett antikt skåp som var målat i gammal stil. Sååå himla fint enligt mig!! Skulle jag va liite närmare att flytta hemifrån såskulle jag köpa de!! Kärlek vid första ögonkastet!

Likes

Comments

På fredagen så gick vi ut i Dorotea å åt middag med grabbarna grus innan vi gick ut till området!
Vi hade en supermysig kväll med Fin i Bikini på repeat!

Haha ja veteefan va jag gör för pose med armen men va gör de! Min enda outfit bild var denna så jag bjuder på de!

Likes

Comments

På lördag morgon tog jag å Linnea bilarna å drog iväg till Elin! Vi gick direkt ner till marknan å köpte oss lite thaimat å sen gick vi å satte oss på en flotte å kollade på skoterkörningen å njöt av solen som kikade fram. Där satt vi bra länge innan vi åkte hem å fixade oss innan middag på la maré! Efter de åkte vi till några kompisar å catchade up å vidare sen till en annan förfest!
Sen gick vi på området å sjöng med Brolle till De är hon, så jag förstörde min röst typ! Men de var värt de! Han var sååå himla bra, vi blev allihop lite småkära!!

Likes

Comments