View tracker

Jag och Linnea flög ner till Stockholm för å se på Justin Bieber å äta goo mat å shoppa! Vi hade världens mysigaste helg, åt en massa goo mat, för att inte tala om Brillos löjromspizza! Den må ni bara testa å äta nån gång! (Liite dyrt men värt å ha testat, 10 poäng på den!!)
Bieber fick 10 poäng han å! Vilket uppträdande! Jag å Linnea är inga fans direkt men jag tror vi blev helt obsessed! De var en av de mäktigaste saker jag har vare med om, så jävla coolt.

Dagen efter shoppade vi i stan igen å mötte upp Stockholms sysslingarna mina! Verkligen såå mysigt å ses! Saknar er massor EmSan å SagaWU!

Verkligen en såå mysig weekend!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Varje höst kommer smålänningarna upp å jagar å bor här på gårn. Här är de alltid folk överallt å nått som alltid är på gång, men på hösten är de extra mycket fart här!
Vi jagar å grillar på dagarna å äter middag allihop på kvällarna! Mysigare än så blir de inte! Å att få träffa min syssling är inte fel heller! Saknar henne såå mycket! Önskar verkligen att vi kunde bo liite närmare!

Likes

Comments

Vår Dalarna weekend fortsatte upp till Tällbergsgården där vi hade hyrt hotellet. Vi drack lite fördrink, pratade med alla å de kom två gubbar som hängde med hela kvällen å underhöll! Inte för att de behövs med vår släkt! Vi underhåller nog själva vi så de räck å bli över haha! När alla historier, vitsar å nubbevisor drar igång behövs inte så mycket mer! Å de bubblande Nilssons skrattet! De är ett väldigt markant drag i vår släkt, ni skulle fatta om ni hörde de!

Vi åt middag å sen pillrade vi ner på undervåningen å åt tårta å kollade på gamla bilder från då farfar å hand syskon va liten från gården! Så mysig kväll med släkten!

Man brukar ju säga att släkten är värst, men min är bara bäst den!

Likes

Comments

Efter en god natts sömn å hotellfrukost så sightseeade vi lite i Leksand innan vi åkte till en bystuga där vi alla träffades! Såå kul å träffa alla! Vissa har man inte träffat på länge men de flesta ser man ju nån gång om år iallafall!

Vi åt hamburgare till lunch å rodde kyrkbåt, jävligt roligt å ha testat de! De var som å paddla en vikingabåt typ, men de var lite klurigt å hålla takten. Paddlade man i fel takt så fick man en smäll i magen å blev puttade av sätet , jag klarade mig som tur va!

Efter lunchen åkte vi in till Tällberg igen där vi alla bodde å vi gjorde lite vad vi ville! Vi shoppade lite Dalahästar å smått å gott i små butikerna som fanns där innan jag å Blenda fixade oss för middagen!

Likes

Comments

I somras var vi ner till Tällberg i Dalarna på släktträff för familjen Nilsson! Vi åkte ner på fredagen, kollade runt lite å packade in oss på vårt supermysigt rum! Jag blev såå förälskad i Dalarna å alla röda timmerhus!

Efter vi hade packat in oss lite så träffades vi å några av smålandssläktingarna å åt middag på vårt hotell, supergott!
Efter middagen så tog vi en promenad till deras stuga de hyrde å fikade efterrätten där med resten av smålandssläktingarna. Bästa med att träffa släkten efter att träffa alla är definitivt maten!

Likes

Comments

Grillat flatbröd på grillen må vara de enklaste förrätten någonsin innan en grillmiddag! Släng snabbt ihop degen, låt jäsa, grilla dom. På med Cream fraise, rödlök, rom, gräslök! ÄT!

Grillat flatbrö'

0.25 stycken jäst (ca 12 g)
2.5 deciliter vatten
0.5 teskedar salt
6 deciliter vetemjöl special

- Lös upp jästen i vattnet
- Häll i salt, mjöl och knåda degen nån minut.
- Låt jäsa 30 min
- Gör små klumpar och platta ut dem innan du slänger dom på grillen, grilla 2-3 min!
Njut!

Likes

Comments