Gjorde en jävligt goo drink när jag var ute på halloween. Kändes som om det blev alldeles för mycket sprit i den när man läste receptet men passionssmaken och citronen döljde det liksom! Superfräsch drink om man gillar passionsfrukt!

Till 4 drinkar:
2 passionsfrukter
14cl whiskey, Jack Daniel’s
6cl Liqueur 43
12cl pressad citron
6 cl sockerlag (tog mer)
Is

Gröp ur passionsfrukterna fruktköttet, blanda alla ingredienser och skaka. Lägg is i glas och spill på drinken!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Firmafest med Nilssons och jag tog med mig Linnea som plus one ja. Vi åt middag å bowlade, de blev ett jäkla drag på årets fest kan ja säga!
Vi var chaufförer vi å såg till att alla hängde med hem på slutet av kvällen!

Likes

Comments

Vi firade gammgubben min som fyllde 26 år! Hoppas du hade en riktigt bra födelsedag, de är du värd!

Gjorde en espresso/chokladtårta med chokladfyllning, kanderade mandlar och hallon.

Likes

Comments

Lilla minipluppan min blev två år i oktober!! Hur fort går det alltså!!!! Så stor hon har blivit!!!!

Likes

Comments

Äntligeen kikade en älgoxe fram på passet mitt! Så jag kleta till men i upphetsningen så var de på lite för långt håll så älgen smet vidare å som tur så fixade pappa det på eftersöket! Så häftig upplevelse! Å fler ska de bli!

Likes

Comments

Själva anledningen till att de inte blivit nå bloggat den senaste tiden är dehär. Här på gårn har vi ju som absolut mest å göra på hösten/ vinterns början. Med styckning, löner som ska göras till anställda å djur som ska tas hand om å massa massa mer som ska hinnas med. Så jag har helt enkelt inte orkat eller hunnit med å blogga.

Men såhär har stor del av de senaste månaderna sett ut. Jag har hjälpt farmor å farfar å stycka sina nötdjur å så har jag ju styckat fläsket å med pappa. Nötköttet är klart men de är en del fläsk kvar å stycka innan de kan bli jul!
Men jag tycker de är jäkligt roligt att stycka å sälja fläsk. Å veta att produkten man säljer har jag fött upp under sommaren, den har lufsat runt å ätit gräs å bökat i jorden å badat i sjön här hos oss. Å de tycker jag är en skön känsla.
Från jord till bord som dom säger på reklamen, de ä precis så det är.

Likes

Comments

En fin dag i skogen med varm choklad å Linnea med på passet. Andra rycket efter fikat blev det spännande å älgen kom mot oss men den vek för några bärplockare å pappa som gick med gråhunna fick en fin chans!

Likes

Comments

Man ska egentligen inte skryta över sin egna mat man lagar men detta må ni prova!!
Så enkelt å så smarrigt!!

Hacka ca 2-3 vitlöksklyftor, 2-3 piripiri, persilja och stek på det i olja, tillsätt 1 påse stora räkor, 4 dl grädde och en skvätt vin. Koka ihop och salta å peppra. Koka pasta och blanda ihop! Enkelt å smarrigt!

Likes

Comments