Detta må ha vare finaste vårdagen alltså! Ca en halvmeter pulversnö å köra skoter i, knappt ett enda moln på hela dagen å klämmackor! Kan man be om något mer?!

Vi körde skoter nån mil å satt oss å grilla å njöt av vädret hela dagen vid en sjökant. Å jag lärde mig lite halvt å burka eller vafan de heter?! Haha! Ni ser ju på första bilden mina skills! ;)
Sen åkte vi upp på lågfjället å kollade in utsikten innan vi åkte hemåt igen! En såå mysig dag i solen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Även fast inte jag hade sportlov så fick jag låtsas lite som de när Sofie var här några dar under sitt lov. Vi grillade varma mackor, njöt av solen och bastade! Några riktigt mysiga dagar!

Likes

Comments

Vi firade mammas 44 års dag, även om hon tror att hon ännu en gång fyller 24! Tårta, Åre choklad, blommor och så fick hon ju Åre weekenden! De förtjänar hon lilla mamma!!

Likes

Comments

På söndagen efter frukosten gick jag och Linnea och shoppade lite å kollade runt i butikerna. Jag fyndade en Ida Sjöstedt tröja och så åt vi lunch allihop på ett Crêperie. Riktigt gott! Testa de om ni åker dit!

Innan vi åkte hem svängde vi in på chokladfabriken och shoppade lite! Alltid lika gott!!

Likes

Comments

Efter vår dag i backen så spaade vi lite innan vi gjorde iordning oss och gick ner på Grow för å äta middag. De är restaurangen nere på hotellet. Där hade de en family style middag där man valde mellan entrecote eller torsk till. De var supergott!

Efter lite mat i magen gjorde jag och Linnea oss redo för en kväll ute! Kul å kolla in utelivet i Åre med!

Likes

Comments

Hotellfrukost är alltid såå mysigt å gott! Dock så är de liite mer fart på frukosten när man har med en Alicia på 1,5 år! Så man får passa på å njuta när man får tillfälle!

Sååå jäkla sjukt! Vi var i entrén efter frukosten och så där står vi i kön till receptionen å framför oss står en pappa med ett barn. Å så ser jag att de är Axwell vi har framför oss! Såå sjukt, man blev ju liite star strucked kan jag säga!

Sen går vi en sväng å ser att de står bilar utanför entrén! Å då är de Jon Olssons gäng som var där! Så dagen började ju rätt bra!

Sen blev de skidåkning, varm choklad å shopping i slalompjäxorna!

Likes

Comments

Vår weekend i Åre började med att vi badade på hotellet innan vi åt middag på Fjällpuben! Riktigt gott må jag säga! Jag åt carpaccio till förrätt och biff till varmrätt!

Likes

Comments

Denna middagen var lajvet alltså! Råbiff på vårt kött, hemgjord bea, örtsmör och pommes alá Silsjönäs pärer!
De blir inte bättre än så!

Likes

Comments