View tracker

Dit for dom två lediga dagarna. Kan inte förstå hur tiden kan gå så otroligt snabbt. Man tycker att man just blir ledig och så vips är det dags att fara på jobb igen. Men i alla fall så har jag kvällstur idag och börjar då kl.13. Så ska snart börja fara iväg mot jobbet. Slutar kl.21 ikväll och så hinner jag bara äta lite och så är det dags att sova igen för imorgon har jag morgontur och börjar då kl.7 på morgonen. Jobbjobbjobb. Har nu dessutom 5 dagar jobb i ett sträck och så har jag bara en dag ledigt efter det 😒 Urk. Nå imorgon är det ju farsdag så då slipper man lite och umgås med familjen.

På torsdagen åt vi det här goda på kvällen framför en bra film.

Igår var det så här fint väder när jag vaknade 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag tog jag en ordentlig och välbehövlig sovmorgon, vaknade först lite före 10. Sen låg jag i sängen enda till lite över elva och bara kollade på youtube och läste bloggar (det bästa när man är ledig 😍 ). I alla fall så har jag efter att jag steg upp städat lite här hemma och bara chillat. Basti kommer hem om ungefär en och en halv timme och då ska vi fara till butiken då kylskåpet ekar tomt. Får se vad vi hittar på att laga för mat idag, det är alltid så svårt tycker jag. Det slutar oftast med att man äter samma maträtter hela tiden och det blir ju tråkigt i längden.


Dagens goda morgonmål: havregrynsgröt och en avokadosmörgås.

Likes

Comments

View tracker

Har jobbat måndag kväll, tisdag morgon och idag lång dag (14h) och nu blir jag två dagar ledig! 🙌🏼 ska verkligen passa på att njuta nu för nästa vecka har jag endast EN ledig dag på hela veckan.
Det har snöat massor nu de senaste dagarna så det är stora snöhögar överallt. Det är nog konstigt att det har kommit så här mycket snö så här tidigt på vintern. Får se hurdan vinter det riktigt kommer att bli... ❄️

Likes

Comments

Hej! Jag heter Emilia (kallas för Emmi), är 21 år och bor i Finland tillsammans med min man Sebastian och våra två katter Findus och Felix. Vi köpte vårt hus för lite mer än två år sedan och här trivs vi superbra. Jag jobbar som närvårdare på ett servicehem för äldre personer och där har jag jobbat i cirka två och ett halft år. Trivs mycket bra med mitt jobb, trots att det är väldigt psykiskt samt fysiskt påfrestande.

Här i min blogg kommer jag för det mesta att skriva om min vardag. Tycker även om att fota så det kommer nog dyka upp ganska mycket bilder här.

Här är vårt bröllopsfoto, vi gifte oss 19.8.2016 ❤️

Likes

Comments