Idag kom äntligen pigan hem igen efter en hel vecka hos sin pappa. Så himla mysigt, nu är ordningen på sin plats igen. Sitter uppe än och kollar på ph innan sängen väntar, upp tidigt imorgon och iväg in till byn och öppnis en sväng så att pigan får leka lite. Måste även handla med oss lite smått och gott hem också, så vi kan ha lite myskväll. Har inte hänt så mycket mer idag än att jag och Albin spenderat halva dagen i sängen, pigan kom så vi har städat, busat och byggt med dupplo så helt slut är jag och hoppas på att få somna snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag tog vi ytterligare en lång sovmorgon jag och A. Ska hoppa in i duschen och göra i ordning lite frukost innan vi kanske tar oss en promenad in till byn, ska höra om min syster också vill med kanske. Annars ska vi väll inte göra så himla mycket mer idag, är ju ändå söndag och då får man faktiskt vara lite lat och inte göra någonting alls. Är inne på säsong 7 utav OTH nu också, så himla spännande den är. Helt klart en stor favorit. Någon mer än jag som kollar? :)

Likes

Comments

Passade på att baka lite lussebullar ikväll, dock tog de ju sin lilla stund så som tur var så kom mamma ner och var med Albin medans så att jag fick fixa dem i lugn och ro. Så imorgon ska jag springa över med några till pigan och hennes pappa. Nu ska jag slå igång lite musik på Spotify och försöka sova lite. Godnatt!

Likes

Comments

Tänk så fort tiden går. Vår lilla kille som låg där inne i magen är nu idag redan över 2 månader gammal, dagarna bara springer iväg verkligen och ändå hinner man inte med någonting. Fullt upp hela tiden. Men vad glad jag är som nu har hela 2 stycken friska fina barn hos mig, dem förgyller verkligen mina dagar, tomt hade de då varit utan dem ❤️

Likes

Comments