Hejsan!! idag är det typ sent på söndagen borde egentligen sova men har lite svårt att somna så tänkte att jag lika väl kunde skriva ett blogginlägg.

I fredags så fyllde jag 17 år, och dagen blev riktigt lyckad. den började med att jag åkte till skolan för att ha 1 lektion sen åt vi lunch jag och mina vänner, sen tog jag bussen hem och la mig ute och solade. sen så vilade jag lite för börjat bli lite sjuk. sen kom min mormor och morfar på besök så vi fikade på vår utsida och bara pratade.

sen fick jag två kuvert, ena stod det att vi skulle åka till Grekland, för de hade jag verkligen önskat mig så vi ska åka i sommar ska bli så kul är så taggad. sen i andra kuvertet så var de 1000 kr från mormor och morfar som jag kunde ha som fickpengar i Grekland. sist men inte minst så kom mammas och pappas vänner förbi och gav ett kuvert också. och där i var de ett presentkort på tatueringstudio så jag ska få tatuera mig är så taggad verkligen dock nervös.

nu får jag gå och lägga mig natti!!!.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan! äntligen fredag och ikväll har jag träffat mina kompisar och vi tåg Titanic. innan idag så hade vi nationella prov och sen klippte jag mina toppar och sen hade jag en jobbinterjuv. så haft mycket för mig idag.

I veckan började jag med en ny diet eller asså jag äter som jag vill men har inte ätit några kolhydrater och bara hållit mig till sallad, bönpasta, proteinbröd, frukt och kött så har varit rätt svårt att hitta något att äta. har känt mig rejält slö hela veckan men det är pga. att min kropp inte är van men nu börjar jag känna att kroppen har vant sig.

har haft 2 NP i svenska under veckan och tror att det gick bra gjorde mitt bästa iallafall. så känns skönt att dem är gjorda iaf.

Imorgon så är det lördag och då ska jag nog vara med kompisar och vi skulle nog äta sushi och se skam. älskar skam det är en utav mina favoritserier. några andra jag tittar på är Riverdale, Pretty little liars, unga mammor och 180 dagar.


Likes

Comments

Hej! det var ju ett tag sen!! men jag mår bara finfint bara glömt bort bloggen lite!!

snart är de ju sommar och jag längtar ihjäl mig och min födelsedag är bara om några veckor så ska också bli skoj det med. Skolan börjar ju också närma sitt slut vilket jag verkligen ser fram emot. varit en del med NP och prov och allt som ska va inlämnat innan betygsatt. Har precis varit påsklov så inte så skoltrött än.

Imon är det fredag och det ska bli skönt med lite helg ändå. Först ska jag till skolan och slutar ca 11 och då ska jag äta lunch och fika med mina vänner och sen vid 3 tiden ska jag träffa mina andra kompisar och åka in till kungsmässan så det ska bli myys.

Och skrev ju mycket om min nyttighet och träningen och allt men på sista tiden har jag tappat motivationen helt men har ändå hållt mig borta från d mesta onyttiga på vardagar och motionerat en del. men hoppas på att motivationen kommer tillbaka när d börjar bli varmt och det inte blåser is när man är ute och joggar.

Nu är klockan väldigt sent så får nog gå och lägga mig imon om jag ska orka skoldagen!!

vi hörs imon puss puss <3

Ps bilderna är lite av min uppdatering på insta sedan jag var borta

heter emiliaandersson00

Likes

Comments

Hej! idag är det måndag och det är ny vecka, men jag har varit sjuk i helgen så jag vaknade och kände mig riktigt dålig men ska försöka komma till skolan imon eller på onsdag.

förra veckan bloggade jag inte så mycket pga av att det var mycket som skedde, hade föreläsningar, saker att plugga till och nya arbeten vi skulle börja arbeta med osv. men har nog mer tid denna vecka.

så idag har jag inte gjort så mycket mest chillat och sett film. nu ska jag göra lite inlämningar och sånt. under helgen har jag också målat om mitt rum, blir bild på resultat när jag är helt färdig med inredningen.

och jag har inte uppdaterat om mitt nyttiga liv så mycket, men det har gått bra med träningen och sånt men har ibland fuskat men inte alls mycket,

så denna veckan blir det att skärpa sig med kosten. När jag först började ta tag i träningen precis innan jul vägde rätt mycket, senast jag vägde mig räknade jag ut att jag gått ned 5 snart 6 kg, har bland inte tränat och precis där vid jul var man ju inte så nyttig. Så det ger mig motivation att fortsätta började förra veckan att träna hårt igen och gick 1,3 kg ungefär, får se vad vågen står på nästa gång jag väger mig!!!Likes

Comments

hej! idag är det första helgen efter lovet,  både skönt att komma tillbaka men ändå inte :((

veckan har gått bra men varit så trött hela veckan men ämdå har jag joggat mån t fre så det känns bra iaf❤

igår så åkte jag in till stan o träffa mina kompisar o såg bio, som ni ser i titeln. den var så braa, aldrig varit så nöjd över att ha sett än bio förr. så den är verkligen sevärd 10/10

idag är det lördag o ikväll ska jag passa min syster o se mello så det blir en chill helg! ❤

Likes

Comments

Likes

Comments