Likes

Comments

Likes

Comments

Hej idag så hade jag bara en lektion och sen slutade vi, vilket var skönt. i veckan har jag börjat känna mig sjuk men försöker klara mig igenom skolveckorna. är bara denna vecka och nästa sen har vi lov, vilket är riktigt skönt faktiskt.

hade en muntlig redovisning idag och det gick fort och bra, idag ska jag bara chilla, gå promenad och göra lite övningar och sen ikväll se ph, är så glad att massa roliga program har börjat igen.

och i veckan har det inte hänt så mycket speciellt bara tagit det lugnt och pluggat och ska nog fortsätta med de nu så bloggar mer senare!


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej som ni kanske märkt har jag för de mesta lagt upp bilder men det är för att jag har haft så mycket att göra i skolan så har försökt uppdatera med bilder istället. men när allt plugg är över ska jag försöka skriva mer, på tal om mindre plugg så är det snart lov vilket ska bli skönt blir jätte lätt utmattad utav skolan så ska verkligen bli skönt har lite planer för lovet men inget stort så.

som sagt så sa jag ju att jag skulle börja träna och det har jag gjort, började gymma förra veckan och det gick bra, man fick en provvecka så denna veckan när mitt barnbidrag kommit får jag förmodligen köpa mitt gymkort och börja gymma på heltid. känns kul och som man får mer gjort på gym än hemma men det kanske bara är enligt mig.¨

idag hade vi bara en lektion för idrotten var inställd så det var ju chill dag, men kom hem vid halv 1 och pluggat ända sen nu så det är väll lite drygt, men uppdaterar mer sen puss puss


Likes

Comments

denna är jätte bra, skonsam mot håret och jag har väldigt frizzigt hår och den hjälper väldigt bra❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments