🍌 glass är hur enkelt som helst och oxå nyttigt de du behöver är:
2 frysna stora bananer
2-4 teskedar kakao beroende på hur mycket chokladsmak man vill ha.
och sen ksn man låta det vara så eller lägga i ca en matsked honung för mer sötma
👍👍😘😘

Likes

Comments

hej, i söndags var ju min sista nyttiga dag inför veckan så tog min tid o baka lite, som ni ser på bilden blev det muffins

i går Gick det bra åt inget godis, tog promenad med mamma och min syster. har inte tagit tag i träningen dock men det kommer snart för tycker det är jobbigt att först sluta med allt onyttigt plus träna så först slutar jag med godis o då börjar ja träna när ja inte längre tycke det är jobbigt.

idag så hade jag ett sminkprov, det gick hyfsat för att vara mej. O för att vara d första.  O sen efter lunchen fixk vi göra 🎃 sminkning, jag gjorde på min bra-iga vän och på bilden ser ni hur resultatet blev. blev nöjd för att vara andra såret jag gjort. ska själv ha så på halloween.
❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Likes

Comments

​Från måndag ska ja börja träna, äta nyttigt, och börja röra på mig.

har försökt många gånger, men nu ska jag verkligen satsa allt för vill både få en slankare kropp, och mår också bättre när jag satsar på det nyttiga livet.

kommer då uppdatera hur det kommer gå, vad jag äter och vilka övningar jag kommer göra.

denna vecka har de varit mycket därför inte så mycket bloggande, för har haft inlämnningar, långa skoldagar m.m. men denna vecka ska ja satsa på det oxå håller bara tummarna att det kommer hållq.


idag är det lördag, igår var jag med mina tjejkompisar,behövdes, vi åt pizza såg skräckfilm m.m.

idag har jag varit o kollat på match med mina vänner, kom hem och bara tagit det lugnt, nu ser jag barbie och ska försöka plugga lite! 😚

Likes

Comments

har ni hört det om clownerna?
som har spritt sig över hela Sverige på så kort tid.
det har skett flera händelser där jag bor och jag är livrädd. för jag vill kunna känna mig trygg och imte att nån kommer bakom mig, jagar mig, hugger mig eller vad den nu tänkt sig.

helt sjukt tycker jag. det finns massa insta konton där de såkallade clownerna uppdaterar var de kommer härnäst. kan intd ba polisen spåra kontot och anmäla de.

hoppas detta tar slut. har aldrig haft problem med clowner. men kommer väll bli om inte annat
....

Likes

Comments

Likes

Comments