Hej! idag är det måndag och det är ny vecka, men jag har varit sjuk i helgen så jag vaknade och kände mig riktigt dålig men ska försöka komma till skolan imon eller på onsdag.

förra veckan bloggade jag inte så mycket pga av att det var mycket som skedde, hade föreläsningar, saker att plugga till och nya arbeten vi skulle börja arbeta med osv. men har nog mer tid denna vecka.

så idag har jag inte gjort så mycket mest chillat och sett film. nu ska jag göra lite inlämningar och sånt. under helgen har jag också målat om mitt rum, blir bild på resultat när jag är helt färdig med inredningen.

och jag har inte uppdaterat om mitt nyttiga liv så mycket, men det har gått bra med träningen och sånt men har ibland fuskat men inte alls mycket,

så denna veckan blir det att skärpa sig med kosten. När jag först började ta tag i träningen precis innan jul vägde rätt mycket, senast jag vägde mig räknade jag ut att jag gått ned 5 snart 6 kg, har bland inte tränat och precis där vid jul var man ju inte så nyttig. Så det ger mig motivation att fortsätta började förra veckan att träna hårt igen och gick 1,3 kg ungefär, får se vad vågen står på nästa gång jag väger mig!!!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej! idag är det första helgen efter lovet,  både skönt att komma tillbaka men ändå inte :((

veckan har gått bra men varit så trött hela veckan men ämdå har jag joggat mån t fre så det känns bra iaf❤

igår så åkte jag in till stan o träffa mina kompisar o såg bio, som ni ser i titeln. den var så braa, aldrig varit så nöjd över att ha sett än bio förr. så den är verkligen sevärd 10/10

idag är det lördag o ikväll ska jag passa min syster o se mello så det blir en chill helg! ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej idag så hade jag bara en lektion och sen slutade vi, vilket var skönt. i veckan har jag börjat känna mig sjuk men försöker klara mig igenom skolveckorna. är bara denna vecka och nästa sen har vi lov, vilket är riktigt skönt faktiskt.

hade en muntlig redovisning idag och det gick fort och bra, idag ska jag bara chilla, gå promenad och göra lite övningar och sen ikväll se ph, är så glad att massa roliga program har börjat igen.

och i veckan har det inte hänt så mycket speciellt bara tagit det lugnt och pluggat och ska nog fortsätta med de nu så bloggar mer senare!


Likes

Comments

Hej som ni kanske märkt har jag för de mesta lagt upp bilder men det är för att jag har haft så mycket att göra i skolan så har försökt uppdatera med bilder istället. men när allt plugg är över ska jag försöka skriva mer, på tal om mindre plugg så är det snart lov vilket ska bli skönt blir jätte lätt utmattad utav skolan så ska verkligen bli skönt har lite planer för lovet men inget stort så.

som sagt så sa jag ju att jag skulle börja träna och det har jag gjort, började gymma förra veckan och det gick bra, man fick en provvecka så denna veckan när mitt barnbidrag kommit får jag förmodligen köpa mitt gymkort och börja gymma på heltid. känns kul och som man får mer gjort på gym än hemma men det kanske bara är enligt mig.¨

idag hade vi bara en lektion för idrotten var inställd så det var ju chill dag, men kom hem vid halv 1 och pluggat ända sen nu så det är väll lite drygt, men uppdaterar mer sen puss puss


Likes

Comments