Hej! när jag skriver detta inlägget är klockan snart halv 3 på natten och jag ska till skolan imorgon kommer vara pigg känner jag, iallafall idag har det bara vart en lugn dag inte gjort så mycket, träffade två kompisar på kvällskvisten men mer än så har jag inte gjort, förutom lite plugg typ.

Imorgon är det back to school igen, men 3 dagar istället för 5 ska man inte klaga över, har naturvetenskap och svenska så det går nog fort. Kanske skulle hitta på något efter skolan men inte helt hundra än men hoppas, gillar att vara uppbokad ibland, så man slipper tänka på massa annat skit.

På sistone har jag haft så mycket stress över körkort, övningsköra, bil och hur jag ska tjäna pengar, för som sagt så ska jag ta körkort i början av maj, jag har redan börjat träna på trafikskyltar, lyssnar på videoutbildning på youtube, ska göra syntest, gå kursen så jag får övningsköra och verkligen satsa stenhårt men får ändå press för vill verkligen inte misslyckas.¨

Jag måste också skaffa jobb, sökt runt lite men måste ju vara ett smidigt jobb då jag går i skolan också men ska försöka ordna det, så jag kan införskaffa mig bil, säkert kommer det inte bli den snyggaste men en bil ska det bli. Bara den funkar och inte är skrotig så ska de nog bli väl. såklart ska jag spara pengar och har sparkonto men bensin kostar ju också så det är ju bra att ha en inkomst!


Godnatt<3 <3Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej! idag så har det varit en lugn dag, vaknade rätt sent,sen åkte jag till donken och träffade två kompisar, sen efter åkte vi hem och bara tog det lugnt. Sen sågs vi igen och kollade på den nya serien Hassel och den var riktigt bra.

Nu ska jag ta brunt utan sol, lyssna på musik och bara va.
min insta;emilianatalieandersson

Likes

Comments

hej! idag är det lördag och vekrligen skönt,  vi har långhelg kan man säga för vi har två studiedagar oxå så d är riktigt skönt, igår var jag med 2 kompisar och vi basta och bara umgicks,finns inte så mycket att göra i detta oväder.

idag händer det nog inte så mycket mest chilla och ta det lugnt, kanske bada o se nån serie, en serie jag kan tipsa om är American horror story.

just nu sitter jag i bilen för vi har varit på öob, nu ska vi bege oss hem ska nog städa mina rum, kan ta före och efter bild.

Likes

Comments

HejHej! idag har jag stannat hemma från skolan, hade så ont i magen imorse så valde att skippa skoldagen idag, missade dock inte så mycket vilket är skönt, gjort lite inlämningar och fixat lite, städat mitt rum och sånt som jag inte hinner på skoldagar för antingen är jag så trött eller så gör jag läxor eller så är jag med kompisar så det hinns liksom inte med.

ikväll blir det tv tittande, ska se Sofias änglar, Super Nanny Sverige och Paradise hotel!!! ska bli skoj.

Planer för veckan, är väll att gå på bio, vara med kompisar och familj inte så mycket blir det men det räcker gott o väll!!

Bloggar mer sen eller imorgon!! <3 <3


Likes

Comments

Hej!! igår var det fredag, skönt med helg uppskattas starkt, gjorde inte så mycket gick i skolan, lunchade före och sen hade vi en lektion o slutade då vår lektion vi skulle ha sist var inställd. ikväll träffade jag min kompis och vi gjorde inte så mycket spelade kort och snackade mest, sen kom jag hem och somnade tätt inpå.

Lördag, idag så vaknade jag vid 11 och vi åkte till leklandet med min lillasyster, det var mysigt och nu är det några timmar efter och ska nog äta middag snart, en chill helg! hoppas ni har en bra helg oxå <3


Likes

Comments