View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Likes

Comments

Hejsan svejsan!! idag är det 1:a advent, så mysigt, ska pynta min egna gran, och annat sånt mysigt ska bli så kul, sen ska vi äta god middag och tända ljuset, kommer ta lite bilder och lägga in.

på tal om att blogga så har jag nt bloggat så mycket nu på 1-2 veckor och det är pga av att jag har slutat min praktik och går nu i min skola igen, vilket jag tycker är synd för trivdes verkligen där men iallafall första veckan i skolan gick väll bra, inget speciellt som skedde.

i fredags var det ju blackfriday då åkte jag och mina två andra till kungsmässan med tåg, var mysigt vi åt och fika o sånt men hittade inte riktigt något jag ville köpa.

och igår så var vi igen och då lagade vi mat, tacosmys. badade jaquzzi och bara pratade och avslutade kvällen med serie så helgen blev lyckAD<3

jag har lite planer för veckan också, ska simma, börja mitt riktiga nyttiga liv innan har jag ju bara slutat mä de onyttigaste i vardagen men nu ska jag ta bort allt. exakt allt. ska också åka och shoppa julklappar så d blir ju skoj och ska nog köpa nått till mig själv också.

men jag uppdaterar mer sen.


Likes

Comments

hej har nt bloggat på ett tag för att ja nt hade tid o hade annat o tänka på så tog d i första hand.

men nu ska ja försöka blogga igen

börjat praktisera o det är kul, börjat på andra veckan nu. allt e bra förutom att ja känner mig sjuk när jag är där o de påverkar mih när jag kommer hem oxå.

har oxå börjar sluta äta godis o onyttigt på vardagarna, går bra ocj känns bra

igår var det farsdag,  gav present o så o allt gick bra.

på tal om annat så har ja möblerat pm mitt rum, är långt ifrån klar så har tagit före och sen ska jag ta efterbilder. ❤❤❤❤❤

Likes

Comments

igår var de halloween, 31 oktober. jag och några av mina bästa kompisar sågs, vissa var på fest o så vilket är jätte tråkigt men vi som kunde va had kul iaf. först möttes vi vid affären, lite pinsamt att gå in halloween sminkad där men det gick.

vi hämtade pizza och köpte saker till dessert. som blev asgod. sen så såg vi på film o så. och träffade två stycken till en är en utav mina bästa vänner oxå så var kul o umgås allihopa lixom. vi äggade. var as kul och självklart är det inte så schyst men en gång per i år kan man vara rebellisk lixom hahha❤❤❤ idag var jag på kungdmässan med mina bästa kompisar var jätte mysigt, köpte mest Mat o så.
bloggar mer imon😘

Likes

Comments