Äntligen en liten uppdatering på denna urtråkiga blogg, har totalt tappat motivationen till att skriva intressanta saker och vad som försiggår i mitt liv. Men så kanske det är för alla? Någon gång alla tappar suget på livet. Jag har iallafall precis börjat skolan igen och det är väl det enda jag känner för just nu, skolan är ett smidig ställe att glömma bort viktiga händelser på. Och bara början på detta andra året så känns det redan som det kommer bli ett bra år, men man måste alltid kämpa för vad man står för. Jag är både besviken och upprymd, för med detta sagt så kommer en ny start på skolan och på mitt privata liv bli en stor förändring.

Bilderna är ifrån mitt arkiv och även något som jag blir glad utav, bilder från we heart it ​som både visar lycka och längtan, är något speciellt som jag blir positiv utav. Hoppas även att alla ni där ute har haft ett underbart sommarlov!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Härom dagen var jag i Karlskrona, det är en väldigt fin stad. Mysig och härlig, som tur var så hade vi en riktigt fin kväll då vi kunde sitta ute i solnedgången och äta middag. Det är dessa småstunder man får ta vara på när man inte jobbar, och detta var verkligen nödvändigt för min del.

Har även handlat lite nytt för min del, nya skor, lite kläder och lite ansiktsprodukter. Får se ifall de dyker upp här på bloggen, det var ju som sagt en hel del. Men iallafall, har fått mina andra Freddy pants nu också så kan inte vara någon annat än nöjd efter denna helg. Hoppas ni har haft en bra weekend!!

Likes

Comments

​Har landat i Karlskrona med mina föräldrar för att stanna här över natten, eftersom jag nu är lite ledig ifrån jobbet ett tag. Så himla skönt att vila ut någon annanstans än hemma, och har nyss kommit hem från en middag ute på en restaurang här i Karlskrona, Är nästan 100% säker att restaurangen hette TORO´S och det var väldigt god mat, plus att man verkligen inte klaga på  vädret just nu och snart blir det mys på hotellrummet. Ha en fin torsdag kväll!

Likes

Comments

Lovely Freddy Pants. Dessa godingar har nyligen kommit hem till mig och mina bruna är troligtvis på vägen hem till min dörr också. Även som en liten extra "gift" fick man 6 stycken Celsius på köpet. Money can buy happiness, or at least for a while

Likes

Comments

Mitt överlevnadssätt i bilder, mat och dryck av alla sorter och variationer. ​Det enda jag nu för tiden sysslar med är att jobba, övningsköra och äta. Mina tre sätt att klara av vardagen, kanske dock blir uttråkat i slutet men vi får se hur länge det kommer hålla. Ska nu framöver återgå i små steg till mitt vanliga liv, vi får se hur det går!!!

Likes

Comments

Har nästan haft hela de senaste veckorna planerade och fullbokade med saker. Men nu ÄNTLIGEN så tar jag min sista lilla tid till att uppdatera det senaste som jag har gjort och hänt. Jag har nästan jobbat varje dag och försökt hinna med och träna, umgås med mina nära och samtidigt tagit vara på det underbara vädret vi haft. Jag har även haft tiden till att gå ut och äta med mina kära vänner en gång och även med min pappa och mamma en gång. Just i detta uppbokade tillfälle så finns det ingen annan lycka än den bästa, livet äger just nu!!!!

Likes

Comments

​Tittade igenom gamla minneskort och hittade dessa gamla bilder från vår utomlandsresa till Teneriffa. Får upp så många minnen genom att titta på såna här fina ögonblick, allting man gjorde då kommer liksom upp i huvudet. Vill så jätte gärna resa någonstans snart igen!!!

Likes

Comments

Så nöjd över mitt köp idag i Västervik. Har väldigt länge velat köpa detta urläckra set, och idag gjorde jag äntligen det. Ni kan även hitta det på Lindex. Tröja 249 :- och kjol 249:-

Likes

Comments

Wow vilken fantastiskt bra dag. Vilket suveränt väder, solsken och härliga vindar. Har dess värre inte gjort något mer än fixat nya naglar på salongen Show Case Nails. Har alltid varit nöjd efter varje besök och de blir snygga varje gång. Ser nu fram emot en  mycket intressant helg!

Likes

Comments