Plantera är en rolig sysselsättning som kan hållas på i flera år om man vill🌱

Jag älskar att plantera! Det är roligt att se växten från att vara ett litet litet frö till att bli en frukt eller blomma. Jag tycker personligen det är roligast att plantera frukt & bär🍓🍏 men det är roligt att plantera blommor också🌷🌹
Jag är inte nåt planterings proffs men tycker att det är roligt.

I år planterade jag nåt från frö för nästan första gången! Och det jag sådde var: en massa olika slags blommor, äpple, smultron, citron och sist men inte minst passionsfrukt. Allt kom upp och har fortfarande allt förutom blommorna kvar!

Det ni ser på bilden är citron och passionsfrukt, passionsfrukten är längst fram och citronerna är dem allra minsta växterna på bilden, men den andra växten är nåt jag köpte på blomsterhandeln!👍🏻

Kram❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns verkligen inget mysigare än att gosa med en liten👶🏼

Idag har det varit en fantastiskt mysig dag. Jag har gosat med litet barn, hämtat från skola och förskola och mycket mer! Man kan säga att jag är en barnflicka åt en familj som bor i närheten av oss, dem ringer om dem behöver hjälp eller också kan jag höra av mig ifall att jag bara vill komma och leka med dem små barnen. Familjen har 4 barn i åldrarna: 7, 6, 4 och 1,5. Otroligt söta och mysiga barn med stor glädje och mycket spring i benen! Helt slut om jag ska vara ärlig!!

Idag var det mest fokus på den minsta, var barnvakt åt honom när mamman var inne på gymmet i 1,5 timme. Vi gick en sväng till centrum där han rev ner lite ögonskuggor som var fastlimmade bland testerna inne på H&M😂 lite pinsamt faktiskt, men vad ska man göra? Han e ju liten👶🏼

Likes

Comments

Nya fräscha naglar är nog bland det snyggaste jag vet!

Ibland måste man få skämma bort sig lite och snygga gill sina händer som ändå syns nästan hela tiden! Den här gången valde jag en ljusrosa färg med en liten gnutta glitter i, glittret syns inte på bilden men dem blev ursnygga och jag får säga det själv!😝
Men eftersom jag är som jag är som jag är ska jag alltid spexa och trixa med mina naglar, och just den här dagen när jag hade fått dem jättebra skulle jag ju självklart testa nära marmor naglar. Men såklart gick inte det som tänkt så jag gjorde Ombre naglar med nude rosa en lite nude lila färg tillsammans med silver. Men det blev inte riktigt heller som jag tänkt, så jag tog bort alltihop även den jätte snygga glitter rosan jag gjorde från början!
Men jag gav inte upp där!
Igår kväll polerade jag ytan av naglarna så dem skulle bli lena och fina, därefter lade jag bara på ett genomskinligt lack så att det skulle glänsa lite. Men imorse skulle jag ju självklart börja trixa och fixa igen. Den här gången skulle jag testa göra fransk manikyr, men det gick inte heller som jag tänkt mig!😂 så jag tog bort allt och målade ännu en gång genomskinligt lack på naglarna!
Nu får det nog räcka med att fixa och trixa med navlarna på ett tag😂👍🏻

Kram❤️

Likes

Comments

Idag blev det en vanlig tonfisksallad med persilja på toppen!

När det är dags för lunch får man sig en tankeställare. Oftast har jag ju matlåda hemma som jag kan äta, men ibland vill man testa sig fram och hitta på lite nya saker! Som förra veckan när jag lagade tomatsoppa utan recept och visste inte ens hur man gjorde egentligen, men som jag sa måste man få testa dig fram och pröva nya grejer!👍🏻 tomatsoppan blev jättegod och ska absolut göra den igen. Men idag blev det en helt vanlig tonfisksallad på tomat, gurka, paprika, lök, fetaost, persilja, citronsaft och självklart tonfisken.
Gott och enkelt!

Kram❤️

Likes

Comments

Nu känner man verkligen att hösten är på ingång🍁🍂

Idag när jag tittade ut genom fönstret fick jag en känsla i hela kroppen som sa "hösten är här". Det är mulet, kallt och träden börjar redan få orange/gula löv!
Augusti som alltid brukar vara den varmaste månaden på året verkar inte vilja leverera i år!

Hoppas ni kommer att få en fortsatt bra måndag trots det kalla och tråkiga vädret så syns och hörs vi i nästa inlägg!

Kram❤️

Likes

Comments