Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känner mig så duktig idag, vakna tidigt fast jag även var ledig. Har kanske fått en rutin för en gång skull att vakna tidigt. Jag har varit med kompisar och vi lagade mat hos mig hamburgare ! Sedan åkte vi till Mall of sandinavia och leta runt efter olika plagg som alla var ute efter! Köpte nya byxor! Från river island! Vi åt även på vapiano de va hur gott som helst!

Nu tack jag för mig! Puss hej - Emilia Myllyniemi

Byxor river island - https://www.riverisland.se/p/petite-black-d-ring-belted-tapered-trousers-711975

Likes

Comments

Idag har jag fixat mitt hår, Frisör: Amanda Wedin! Nu har lämnat Skövde och är tillbaka i Uppsala. Hann bara hem och bytte om sen var jag på väg till julbord med Raquel. Massa mat och sött saker! Nu har jag ätit mig mätt i två dagar i rad!

Nu tackar jag för mig! Puss hej -Emilia Myllyniemi

Likes

Comments

Vilken dag! Allt har gått bra tills jag bytte mobil till Iphone 8! Idag så träffa jag Elvira och vi myste såg på baywatch. Därefter så träffa jag Amanda och vi fika på Henrys bageri i stan. Jag skulle fixa min nya mobil lägga över allt på den nya från de gamla och där de gick dåligt till, det inte ta allt från mobilen till den ny över på grund av att de va gammalt programvara. Det värsta av allt jag kom inte ihåg alla lösenord jag har till allt...

Sedan kom min kusin förbi mig medan resten av min familj var ute på bio. Så hon tog med sig bullar och wienerbröd. Allt börja lösa sig och jag drog ut med mina föräldrar och gick ut och åt mat på Sällskapet. Där åt jag fisk och hummer gryta, till de tog jag ett glas vitt vin till och det var väldigt gott. De var väldigt länge sen jag umgicks med dom. Jag kände idag har jag ätit jävligt mycket man man får gotta sig ibland.

Sen tog jag och en kompis en trip till utsikt platsen i Skövde, därefter drog jag hem skulle fixa bank id då gick allt sent igen och låste jag min bank dosa.

Nu säger jag godnatt för mig och hoppas ni har haft en bättre dag än mig! Puss hej -Emilia Myllyniemi

Likes

Comments

Början på en ny vecka! Några dagar närmare jul och nyår. Idag har jag varit ledig har inte haft orken göra något, bara myst ner mig och sett på film Notebook. Jag gjorde min favorit "sallad" förut till maten jag lagade och jag kallar de Emilias favorit för vet ej vad det heter, det är rödlök, körsbärs tomater, salt, peppar och även olja. Idag ska jag pack för ska åka imorgon iväg efter jobbet på BR leksaker till mina föräldrar i Skövde. Jag kände bara för att komma ifrån Uppsala lite. Mina planer för Skövde är att träffa mina bästa vänner som jag inte har sett på evigheter, sen ska jag även nyansera håret tror jag och då valde jag att min underbara Amanda ska fixa det!


Likes

Comments