Hej. Kom just hem från stallet för andra gången idag.

På morgonen åkte jag till stallet vid tjugo i 8 och var där i nästan 2 timmar. Sen åkte jag igen till stallet vid halv 12 och då tränade jag lite frihetsdressyr med Gulliwer.

Sen ska jag till stallet igen på kvällen vid halv 6. Det blir mycket stall idag men det är ju så kul och vara i stallet och hålla på med hästarna.

I morgon ska jag bara packa klart till på onsdag för då ska jag och en kompis åka och åka slalom. Men jag ska försöka blogg på bussen. I morgon tror jag inte att jag kommer att blogga så mycket eftersom att jag bara ska packa och sen på kvällen ska jag åka till stallet en liten stund bara.


Förlåt föresten för att jag inte har bloggat på länge. Men jag har inte haft tid till att blogga. Men i alla fall så ska jag nu försöka att blogga oftare :)

Hej då, :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag steg jag upp 07:00 och gjorde mig i ordning för skolavslutningen. Och klockan 09:20 körde mamma mig till avslutningen. Och efter att vi hade varit på folkets hus så gick vi till baka till skolan och så fick vi våra betyg.

Men i alla fall så efter skolavslutningen så for jag och Hilda till Max och köpte en varsin Lyx shakes.

Också har jag varit ute med Schabbe idag på kvällen så han fick springa och få komma ut en stund. Och innan jag gick ut med han så fick han en rejäl borstning.

Men sedan så när jag kom hem igen så plockade jag en hel hink med gräs till kaninerna och marsvinen. Glada blev dem verkligen över gräset som dem sedan fick❤🐰🍀

Hej då och hoppas att ni har haft en jätte bra dag idag😂


​Sista bilden är på mig innan jag for till skolavslutningen och den första bilden är på kaninerna och marsvinen när dem hade fått sitt kvälls gräs. 

Hej då😊

Likes

Comments

​Hej. Igår så satte jag upp den stora hagen till kaninerna igen efter vintern. Kim och Bambi fick vara ute i den igår direkt efter att jag hade lagt upp hagen. Dem blev verkligen glada och Kim gjorde glädje skutt i hagen. 

Men idag så har Max fått vara ute och han ska få vara ute i hagen hela dagen idag. Från morgon till kväll. Han trivs verkligen också att få vara ute i hagen och han älskar att få gräva i sanden.

På morgonen var jag ute med Milou och det var jätte varmt ute så jag kan nu äntligen få börja använda mina shorts igen😊 Men annars så har jag inte gjort så mycket idag och igår. Men jag han vara till stallet en sväng igår efter skolan för vi slutade klockan 1 igår.

Men hoppas att ni får en bra helg och så.

Hej då😉 

Likes

Comments

Hej! Förlåt för att jag inte har skrivit här på ett tag men jag har inte hunnit förlåt.

Men i alla fall så var jag och red Marinata igår. Det gick jätte bra faktist och vi red barbacka. Hon är såå rolig och rida hon är en perfekt häst ❤ Pigg och så men sedan så arbetar hon fint och är så fin att rida ❤🐴 Men innan jag for och sed så fotade jag Kim lite ❤ Hon skötte sig jätte bra och hon älskade att få springa av sig sedan.

Men idag så ska jag fara till stallet och hålla på med Gulliwer eller Schabbe.

Men hoppas att ni har haft en bra helg 😊

Dem 3 sista bilderna var på Kim när jag fotade henne igår. Och den första bilden är på nyfikna Marinata❤❤❤🐴

​Hej då 😊

Likes

Comments

Hej. Jag har inte skrivit här på några dagar men jag har inte hunnit förlåt.

Men i alla fall så ska jag fara till stallet idag och gå ut med Schabbe då.

Men jag har inte gjort så mycket annars den här veckan mer än att i måndags så var jag och red och sedan i tisdags så var jag också i stallet.

Men jag ska fara till skolan snart så hej då. Och hoppas att ni har haft en bra vecka än så länge.

Likes

Comments

​Igår var jag på bio med Hilda, Jenny, Teres och Emma för att Emma fyllde år. Det var jätte roligt vi såg en film som hette Annie. Den filmen var jätte bra faktist :).

Men sedan så när jag kom hem så åt jag middag med hela familjen och sedan så såg jag på Eurovision Song Contest. Grattis Måns du var så jävla duktig och vann Eurovision Song Contest 2015 grattis grattis grattis 🎉🎆🎉

Men idag ska jag väll inte göra så mycket bara vara hemma och mysa med djuren och ta det lugnt.

Hoppas att ni har haft det bra och att eran söndag blir bra idag.

Hej då.

Likes

Comments

Hej! Just nu är jag i skolan och har bara en lektion kvar och sedan blir det äntligen helg.

Men i alla fall så i går så var jag ute med Schabbe. Han var jätte duktig och han verkade tycka att det var roligt när vi gick längre.

Och förresten så logerade jag Gulliwer också fast det gjorde jag i tisdags. Och då hade jag ett litet hinder på typ 20 cm bara och några bommar. Aa han hoppade ibland över det. Men oftast så rev han. Så jag fick i alla fall veta vad vi kommer att måsta träna mera på.. Det är att han ska lära sig att trava fint över bommarna och hoppa låga hinder. Ja han hoppar faktist mycket lättare högre hinder eftersom att dem ser han bättre och när det är lågt så tycker han väll att man inte behöver lyfte så mycket på benen och då river han haha.

Men hoppas att ni har haft en bra dag idag.

Hej då.

Likes

Comments

​Idag har jag varit ute med Schabbe så att han fick springa lite. Och eftersom att han behöver få lyfta mer på benen och så så satte jag 2 bommar som han kunde springa över. Och sedan satte jag också ett litet hinder på ca 20 cm så att han bara skulle tycka att det roligt. Och det verkade han tycka i alla fall. Aa men har var i alla fall jätte duktig. Jag han inte ta några bilder på han eller jag kunde inte för min mobil hade fult minne men men. 

I morgon tänkte jag ta och logera Gulliwer och kanske sätta upp ett litet hinder som han kan hoppa över.

Hoppas att ni har haft en bra dag idag😂🐴😊

Hej då😊

Likes

Comments

Igår logerade jag Gulliwer. Aa han skötte sig jätte bar faktist och sedan när marken har torkat upp lite bättre tänkte jag börja träna lite mera på galoppen. För när man logerar han så bockar han i galoppen och försöker sticka iväg. Men sen när han har lärt sig att inte bocka och sticka iväg så tänkte jag testa att sätta upp ett hinder som han kan springa över.

Men det kommer nog att gå bra hoppas jag.

Här är lite blider från när jag logerade igår 😊🐴🐎😂

​Hej då och hoppas att ni får en bra lördag😊

Likes

Comments

​Hej jag har inte hunnit varit och fotat på grund av att det har varit så dåligt väder. 

Men jag hinner nog gå och fota i helgen om jag bara hinder så ska jag fota lite i alla fall.

Men idag så ska jag fara till stallet på dagen och hålla på med shettisarna . Sedan ska jag väll inte göra så mycket mera idag. 

Men jag ska försöka att blogga nu nästan varje dag. I alla fall så ofta som jag hinner.

Förlåt för ett kort inlägg men hoppas att ni får en bra dag idag😂😄😊

Likes

Comments