Instagram@emiliamolin_

​Idag ska jag börja resan mot boden där mina syskon och min Mapa bor. Vi kommer mellan landa i Stockholm och hälsa på min pappas gamla vän och hans barn. 

Veckan har gått fort sedan jag kom hem från Gotland, fast jag har mest chillat och träffat vänner. Btw så sov Elvira över hos mig. Det nya avsnittet av Pretty little liars har även kommit ut  MEN swefilmer fuckar för mig så jag kan inte se det :( De va nog allt, herråååå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag och felicia kommit hem ifrån Gotland. Eller faktiskt kom vi hem igår men jag va bara för trött för att skriva. Men här kommer allt vi gjort på gotland.

I Måndags gjorde vi typ ingenting förutom att bada i hamnen, sola och ta kort.

I tisdags så var vi först och kollade på raukar, sedan åt vi på sylvis döttrars cafe och när vi ätit klart supergoda mackor och fika så åkte vi till en blå lagun, där badade vi i det klarblåa vattnet och solade.

raukar

Blåa lagunen

I Onsdags så åkte vi tillbaka till den blåa lagunen där vi badade och solade hela dagen men det värsta va att jag brände sönder hela axlarna och ryggen, snacka om att jag hade svårt att sova den natten.

På torsdagen så gick vi i lummelunda grottan, det var bara 8 grader där nere så det gällde att ha mycket kläder, när vi va klara där så åkte vi till en beach club och badade.

​I Fredags åkte vi till blålagunen ( igen) och badade, På kvällen tog vi än en gång kort.

På Lördagen åkte vi till gustavsvik och badade, tyvär har jag inte bilder där ifrån. senare på kvällen så packade vi ihop våra saker och städade i huset som vi varit i.

Och på Söndagen ( igår) så åkte vi hem.

Men nu är jag hemma iallafall och ska lata mig en vecka för i helgen åker jag till Boooodeeen <33

Likes

Comments

Mina top 10 favorit youtubers är :

Therese Lindgren, https://www.youtube.com/user/theresejlindgren

Mia Stammer, https://www.youtube.com/user/MamaMiaMakeup

Wayne Goss, https://www.youtube.com/user/gossmakeupartist

Joakim Berg, https://www.youtube.com/user/dittinmusic

Tova Helgesson, https://www.youtube.com/channel/UCmBFhFQ3Qpjft0y_-1HRC0Q

Michaela(Keela), https://www.youtube.com/user/Keelaas/featured

Niki&Gabi, https://www.youtube.com/user/nikiandgabibeauty

Alexandra Nilsson(Kissie), https://www.youtube.com/user/alexandrakissienilss

Manfred Erlandsson, https://www.youtube.com/user/ManfredErlandsson

Rachel Levin(RclBeauty101), https://www.youtube.com/user/Rclbeauty101/featured

Likes

Comments

ASSÅ KOM IGEN! Jag är så dum! Jag råkade radera alla mina inlägg förutom 2. SO STUPID! Aja men här kommer alla mina inlägg upp igen :

SLEEPOVER med bebo, Nutella, godis och McDonalds va ju inte dumt. Vi hade riktigt najjs när vi fetta oss iaf efter en låååång halvtimma av väntandes på att någon skulle öppna porten, ja vi glömde nyckeln innan vi gick ut -.- men annars va de en super kväll och jag ser fram emot att åka till Gotland snart med Beboo! <3

Japp detta blir året 2015:s sommar trender, yess ni läste rätt! Haha nejj!

Jag, Elvira, Molly och Felicia åkte ut till Mollys hus på landet. Vi åkte båt till en ö och satte oss där o drack cola, roligt liv. Men jag fick iallafall mitt första dopp där, inget trevilgt minne. Jag och Felicia sitter o doppar våra ben och så kommer Molly helt från ingenstans och puttar i mig, självklart drog jag ju med mig Felicia ner i vattnet också xD

När vi kommit tillbaka så grillade vi och hoppade studsmatta, det va riktigt länge sedan jag hoppade på en RIKTIG studsmatta! Efter ett tag gick vi in i Mollys rum  och va vakna en låång tid innan vi alla somnade. Och jag som sover så hårt va den ända som inte vakna 1000 gånger på natten som de andra :)


Likes

Comments

​Hejsan! Jag kom på en super smart ide med nutella burkar! Emilia Einstein Junior Molin kom på en ide med nutella burkar WOW så intressant. Haha nä men jag hade inte någonstans och lägga mina sminkborstar så när jag satt och fetta mig med nutella så fick jag  en ide. Nu kanske inte min ide är så svår o lista ut eftersom jag bara skriver ide och nutellaburkar hela tiden. jaja skitsamma saken jag ville komma fram till va att jag inte hade någonstans o lägga mina sminkborstar i så jag diskade ur mina två nutellaburkar och läggde mina sminkborstar där helt enkelt :)  


Likes

Comments

Omg jag kan inte vänta mer tills fredag då det är skolavslutning! Jag har ännu inga planer på vad jag ska ha på mig på avslutningen men ska åka och shoppa i veckan.

Jag tror att veckan kommer gå suuper snabbt då vi inte har lektioner den sista veckan. Vi kommer att ha en rolig vecka med skolan då vi ska åka och bada, ha festivaldag, borgsmål och ha tårttävling. På fredagen går vi inte i skolan med vi kommer att ha avslutning mellan 14.00-15.00 så det blir ganska lyx. Men ååh vad jag längtar tills Sommarlovet har börjat!

Likes

Comments