View tracker
View tracker

Okategoriserat

Alltså detta är så sjukt! Efter tre år lyckades vi äntligen få biljetter till Håkan Hellström på Ullevi. Det är som de säger, tredje gången gillt. Jag har fortfarande inte fattat att det och kommer förmodligen inte att göra det förrän det är dax. En av mina största drömmar kommer att gå i uppfyllelse nästa sommar! Ihhh!!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Igår vankades det bio och det blev inget mindre än "Kvinnan på tåget". Jag läser just nu boken och blev väl inte direkt jätteimponerad av filmen. Måste nog säga att jag hade högre förväntningar.

Tidigare under dagen var jag på öppet hus på en gymnasieskola i stan. För att fördriva tiden fram tills bion började blev det en sväng in på Väla för lite mat. Testade även Espresso House's nya vinterfrapino med kanel och choklad, såååå god! Hoppas ni får en bra söndag!

Likes

Comments

Mode
Alltså jag tycker att denna trenden är otroligt snygg. Så sjukt snyggt till sommaren med bruna axlar. Det som är så bra är att det passar både till vardag och fest. Äger dock inget plagg själv då jag får lite panik av att det känns som om kläderna ska åka ner hela tiden. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Vardag
Glad lördag! Jag och mamma tillbringar helgen hemma hos mormor och morfar. Vaknade vid nio tiden i morse och åt en lång frukost. Vi köpte med oss bagels från Maxi igår som jag sett har snurrat runt en del på sociala medier på sistone. Alltså så goda! Efter frukosten bar det av till arenan där det vankades gymnasiemässa. Hann prata med en skola innan brandlarmet gick och hela byggnaden fick utrymmas. Gissar på att det var någon som blev uttråkad som tryckte. ;-) Därefter blev det en liten sväng ner på stan. Jag är på jakt efter nya jeans men är väldigt kräsen och har därför ganska svårt för att hitta ett par jag gillar.

Nu ropar mormor att det är mat! Ha en bra lördag! <3

Likes

Comments

Vardag
Bilder från Slovenien 2015, alltså naturen i detta landet!!!

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra söndag!

Jag kom precis hem efter att ha varit på kalas hela eftermiddagen. Just nu har jag en sån grov söndagsångest, vart har detta höstlovet tagit vägen egentligen? Det har ju bara svishat förbi! Dock känns det som man inte har satt sin fot i ett klassrum på evigheter.

Jag längtar redan till nästa helg. Denna veckan börjar med hörförståelseprov i spanska imorgon följt av ytterligare två spanska prov och en bedömning på andra världskriget senare i veckan. Har verkligen noll skolmotivation just nu. Vill bara ha jullov och jul!!

Likes

Comments

Tips
Scarves HÄR! / Strumpor HÄR!/ Mönstrad skjorta HÄR! / Ljusblå skjorta HÄR! / Calvin Klein kalsonger HÄR! / Handskar HÄR! / Slips HÄR! / Mössa HÄR! / Armband HÄR!

Fars dag närmar sig med storsteg och är ni som mig så har ni som vanligt ingen aning om vad ni ska köpa. Här ovan har jag samlat lite tips.

Likes

Comments