Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Absolut godaste jag ätit på väldigt länge! 

Igår efter jobbet tog jag tåget in till stan och möte upp Clara. Vi åt på ​Un Poco och jäklar var gott de var, har hört så mycket bra om den restaurangen och kan säga att den verkligen uppnådde mina förväntningar.  

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Vad har hänt med vädret? Var i Stockholm idag med Clara och de regnade hela dagen! Sprang ut och in ur affärerna och såg ut som blötta katter.

Vi lunchade iaf på Pane Fresco i Åhléns huset och de är nog den godaste Oxfilépastan jag ätit! Så himla gott. En väldigt mysig dag trots vädret!

Likes

Comments

Idag träffade jag upp min fin fina vän Clara på Espresso House. Så härligt att bara ta en fika med henne, får alltid ny energi när vi ses. Blir ju även så mycket bättre när man saknat varandra!

Likes

Comments

Har haft en sådan rolig helg i Umeå! Längesen jag skrattade så mycket som jag gjort dessa dagar. Men som man brukar säga, bort bra men hemma bäst! Tågresan hem igår blev dock så lång och tåget var ca 2 timmar sent när jag till slut kom till Stockholm. Slutade iaf med att jag sov kvar där och kom hem idag istället!

Ligger för tillfället och kollar på Prison Break. Hur kan jag ha missat denna serie? Så bra!

Likes

Comments

Lördag, absolut min favorit dag på veckan!

Igår lunchade jag med Sara på Sen street kitchen här i Umeå, lovar maten där var verkligen såå god! På kvällen valde vi att gå en sväng till REX, där vi tog en drink sedan gick vi vidare till Allstar! Dansade hela kvällen och hade så kul, dock satte de sina spår idag men de var så värt de.

Likes

Comments

Här kommer mitt första inlägg. Om mat, tro mig lär inte bli det sista! ÄLSKAR mat.

Hur som helst så befinner jag mig för närvarande i Umeå. Åt ikväll på ett ställe här som heter Allstar. Testade deras musselsoppa med vitlöksbröd. Om jag gillade de? Svar ja, överträffade verkligen mina förväntningar. Vitlöksbröder till var to die for!

Likes

Comments