View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag älskar verkligen att läsa horoskop för så mycket stämmer oftast. Och jag har lite smått brist på roliga inlägg så tänkte slänga in detta. Och jag är själv Stenbock så därför jag skriver ut det

Stenbocken
22 december – 19 januari

Du kämpar lite med att få ordning i din ekonomi denna vecka, kära Stenbock, och kan få oväntad hjälp från familjen, utan att ens ha bett om den. Överlag hittar du en bra balans i dina finanser nu, se bara till att hålla den. På jobb eller i skola kan du nu få veta att någon tänkt på dig till en viss position eller ett uppdrag, och blir smickrad på alla sätt. Det här kan leda till något större, även om det visar sig vara en sorts utmaning du inte riktigt tänkt dig. Du kan behöva göra något du tycker är riktigt jobbigt för att få det hela att gå ihop. Våga be om hjälp från någon som gjort något liknande.

Mest romantiska dagar: 7 & 10 december
Lyssna på: Vince Staples – Lift Me Up


Likes

Comments

Flytta hemifrån ska jag inte, men herregud så mysigt att skaffa lägenhet och inreda såhär. Sjukt fint och är så himla taggad på att få inreda mitt egna hem helt på vad jag tycker om eller inte.

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Sitter på bussen påväg mot skolan, fredagen börjar bra med sovmorgon så kunde ta sena bussen idag. I mina lurar spelas denna låt av Bruno Mars som jag fullkomligt älskar och man blir så glad av den!!

Dock så slutar fredag tråkigare då jag har prov idag, men det ska nog gå bra. Ikväll har jag väll inga planer förutom att träffa släkten då dom är här ifrån Norge över helgen. Träffade tre utav dom igår men det var ju inte alla så får åka ner och hälsa på efter skolan. Men hur skönt är det inte med helg? Känns som denna veckan har gått så extremt sakta om man jämför med alla andra veckor dom senaste månaderna, så helg blir verkligen skönt!

Likes

Comments

Eftersom jag somnade redan vid 19:15 (!!!!!!??????) igår så vaknade jag extremt tidigt idag, 04:30. Men somnade om gjorde jag inte, utan jag stängde på avsnittet av pH som var igår och kollade på det sedan gick jag upp och duschade och fixade mig. Var inte alls trött utan hade verkligen sovit ut. Nu sitter jag på bussen och lyssnar på låten ni ser på bilden nedanför, så himla bra. Hittade den i en lista, hade inte redigt lyssnat på det förens nu

Likes

Comments

Gud vad jag är trött, har dammsugit rummet och sitter och pluggar nu men mina ögon är så trötta. Varit hos farmor hela dagen efter jag slutade, slutade redan vid 10:50 idag så har varit där länge. Fick själv välja en julklapp så det beställde vi och sen som varje år kommer vi åka till stan tillsammans och shoppa och äta gott, alltid lika mysigt att åka iväg med farmor då vi verkligen är tajta.
Men som jag skrev, nu ska jag plugga vidare!

Likes

Comments

Vissa kvällar är jobbigare än andra. Vissa tankar tar mer plats än andra. Ikväll är en sådan kväll då jag bara ligger och tänker på bra och dåliga saker, en och annan tår glider ned för min kind samtidigt som jag lyssnar på någon låt med aningen deppigt budskap.
Tänker på tiden då jag gav hela mig till en människa som sedan skulle vara den som förstörde mig totalt. Dock är jag extremt tacksam över vissa människor som hjälpt mig att idag kunna börja gå vidare, jag älskar er mest av allt och ni äger som har erbjudit en axel att gråta på när allt jag velat är att gråta sönder mig själv om det nu skulle gå.
Att gå vidare från något som innan var ens andra halva och som man sedan gått igenom så mycket med är något av det svåraste någonsin, men jag vet själv att jag kommer fixa detta för jag har insett mitt värde och vet att ingen ska tillåtas behandla mig så bara för jag blir blind av kärleken.
Och att min hjärna helt plötsligt har börjat tycka illa om mig själv, det ska bort så snabbt som möjligt. Jag vet att inget är fel på mig, jag äger lika mycket som alla andra människor. Var snälla förfan, lägg inte onödiga kommentarer och snälla backa era systrar. Tjejer ska inte trycka ner varandra vi behöver varandra.
Men ibland är det bra att få ut allt, lätta på hjärtat och känna att man kan andas ut lite iallafall så det är därför jag skriver detta.
Klockan är alldeles för mycket för att få bra med sömn när man ska upp vid 05:45 så jag säger nu godnatt till er och får se när jag lägger mig sedan. Ni äger, puss Love u

Likes

Comments