Usch, hela jag är helt utmattad just nu. Känner mig både förkyld och helt Done i kroppen. Känner att jag skulle behöva sömn i 3 dygn och massa god mat för att jag ska bli lite pepp på life.

I helgen har jag tack och lov roliga saker planerade. Min fredag består utav god mat och film med bra männsika, behövs extremt just nu. Även lördagen kommer bli vääääldigt behövlig då jag ska iväg och ha Svinkul (förhoppningsvis) på SöS med Ebba. Känns som att helgen kommer få mig bli lite gladare eftersom jag kommer vara med mina absolut favorit-männsikor och att starta helgen med en myskväll och avsluta med fest, magiskt.

Just nu sitter jag och mamma och kollar på Hollywoodfruarna och ska strax kolla på paradise, hur mår ni?

Likes

Comments

-Djupt/mörkt vatten

Detta måste nog vara en utav mina största rädslor faktiskt.Okej så det som skrämmer mig med djupt och mörkt vatten är att det är så otroligt "tomt" och tyst under vattnet, man bara simmar runt och vad som helst kan finnas i vattnet. Är även jätterädd för om man tex simmar eller hoppar i vattnet och slår sig, får ramp eller tappar medvetandet så man måste kämpa för att hålla sig över ytan. För hur länge som helst klarar man sig inte och bara det att vatten är så otroligt kraftfullt typ, det är så otroligt farligt egentligen.

Jag har extremt svårt för att bada i sjöar och hav just för att jag är så rädd för djupet och mörkret för vad som kan vara på botten. Jag gillar inte heller alls att åka färja eller större båt då jag har noll kontroll på vad som kan hända och tanken utav att hamna i havet mitt ute ingenstans är för mig hemskt även om man skulle ha flytväst och hjälp var i närheten. Likadant med flygplan så hatar jag att flyga över hav och hade jag fått välja på att störta i marken och dö eller i havet och överleva så hade jag helt ärligt dött och störtat i marken. Jag hade fått sådan otrolig panik i vattnet.

-Somna/sömn

Detta är nog jättekonstigt för många och många fattar nog inte utav bara rubriken. Men det som skrämmer mig med att somna är först och främst är tanken utav att jag vet att dom kommande timmarna kommer inte jag vara medveten alls och inte veta vad som händer runt om mig. Jag är inte rädd för att somna när jag är med andra men när jag är själv har jag verkligen jättesvårt för att somna. Jag tycker ofta det är obehagligt att ligga och vänta på att jag ska somna genom att bara ligga och blunda. Så ofta måste jag hålla på med något tills jag somnar med det igång. Jag har även alltid hype eller glad musik när jag ska sova för att inte få en deppig eller seg känsla i mig. För när jag får en sådan känsla tänker jag ofta på vad jag kommer drömma, om jag kommer vakna igen, vad som kommer hända när jag blundar och vad jag själv kommer göra i sömnen.

Och förstå mig inte fel, älskar att sova när jag väl gör det. Men att ligga och vänta på att somna är något jag tycker är jätteobehagligt. Jag kan även tycka bara sömn över huvudtaget är en väldigt sjuk och läskig sak. Kroppen bara stängs av och man har ingen tidsuppfattning alls och det enda man kan minnas är drömmar. Drömmar är verkligen konstigt då det skapar dom konstigaste situationerna med dom mest blandade människorna. Men ännu värre är sömnparalys, något jag verkligen är rädd för och har själv haft det. Förstår verkligen inte varför man får sömnparalyser och förstår inte heller varför dom alltid är skrämmande och läskiga, går det ens att få en glad och rolig sömnparalys?

Likes

Comments

Finisen // öronhängen jag vill köpa

Finaste Ludwig med finaste hunden // finaste Kenza med finaste jackan

Likes

Comments

Usch va det är ruggigt väder?? Wilma kom över ikväll och vi kollade på paradise hotel tillsammans, åh va bra säsong detta kommer bli! Älskar att Kristian är tillbaka, hur härlig är inte den människan?
Imorgon blir det prao igen då jag inte orkar vara hemma längre. Känner mig inte helt pigg men det är så tråkigt att bara vara hemma haha:(
Har mest bara suttit och kollat kläder idag. Har verkligen letat på alla sidor och lagt alldeles för mycket som jag vill ha i varukorgen. Men lite saker planerar jag att köpa strax, tex ett par skor och en jacka. Behöver köpa några nya skor nu till hösten och jackor får man ju aldrig för många av så vill köpa en ny. Men vi får se, brukar ändra mig efter 2 dagar haha.

Likes

Comments