View tracker
View tracker
View tracker

Gud va mätt jag är! Vi beställde hem thai och sushi idag och blev så sjukt mätt. Idag åkte jag inga skidor pga vädret, åkte och badade och bastade istället. Känner att det var helt rätt val för gud så skönt det var!!

Likes

Comments

Andra dagen över, och herregud vad det snöar och blåser ute. Lite tråkigt för det är inte så härligt att vara ute då, åkte inte alls mycket idag men följde med några på afterski idag så vi har varit där tills nu då vi ska äta. Annars är det väldigt skönt att inte börja skolan idag utan nästa måndag, tyckte lite synd om alla som behövde gå upp så tidigt idag. Men nästa vecka börjar rutinerna igen!

Likes

Comments

Då var vi framme! Efter en 9h lång bilresa sitter jag nu och har hämtat ut skidor och pjäxor mm. Dygnade inatt så sov hela bilresan vilket gjorde att det kändes som det gick snabbare.
Ska väll inte säga att jag är jättetaggad men det lär väll komma imorgon när man väl ska ut och åka, för ikväll ska vi äta lite och packa upp sedan tänkte jag även basta lite eftersom vi har en bastu i stugan.

Likes

Comments