Roliga bilder ifrån Ullared, eller hur?

Ligger just nu i sängen och har lite smått ångest över att jag inte vaknade i tid så jag hann med tåget till gymmet. Får istället åka runt 1, hade hellre gymmat tidigt.

Gårdagen var jättebra! Fick inte med mig jättemycket hem utan bara saker jag behövde egentligen. Resan dit tog ungefär 3,5 h men sov ungefär genom hela haha, även hemresan.

Nu tänkte jag gå upp och äta lite frukost och fixa mig sen dra till Kalmar för gymmet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åhh kollade igenom mina bilder, hur sugen är man inte på sommaren nu???

// Min bästa bror på Öland // Jag och min finaste vän Wilma på Öland //

(Öland<3)

Likes

Comments

Åh så bra man mår när solen är framme, blir verkligen på så mycket bättre humör.

Älskar:
-Sol
-Mat
-Kärlek
-Hundar


När jag kom hem hade mina nya två par skor kommit hem, thaimat var hämtat och pappa styrde musiken i högtalaren som för det mesta var norska låtar (älskar). Imorgon ska jag iväg till Ullared med min farmor och "kusin". Ska verkligen bli kul och åka iväg och letar bara efter en foundation och laddare så får se vad jag hittar!

Likes

Comments

Glömmer ofta bort att jag har soundcloud, varför vet jag inte då jag verkligen älskar den hemsidan. Finns verkligen alla möjliga låtar där och det bästa är alla remixer man kan hitta där som inte finns på spotify. Tänkte dela med mig av lite goa låtar, och jag har extremt blandad musiksmak och kan nästan lyssna på allt. Så här har ni lite!

Likes

Comments

Min kropp hänger ju verkligen inte med mig alls. Nu är jag hemma ännu en dag pågrund av att jag inatt vaknade av att jag spydde. Seriöst blir så ledsen.
Orkar inte vara hemma längre, för det första missar jag saker i skolan, för det andra så saknar jag att vara med folk, för det tredje så har jag jättetråkigt hemma.


Plzzzzz gör mig frisk:(

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Hur underbart är det inte när solen är framme? Så himla härligt att bara gå med musik i öronen och solen i ögonen. Hursomhelst har jag varit ledig idag. Hade en inställd lektion och kunde jobba hemma på den andra så det var skönt.

Än är klockan inte mycket men vid 06:45 tog jag bussen in till Kalmar för att gymma och kom precis hem. Känns så skönt att klockan inte är mycket alls för har lite saker att göra idag. Ska plugga, städa rummet, kolla ex on the beach. Så är väldigt glad att jag åkte in såpass tidigt.
Är ju inte helt frisk än då jag är konstant täppt och hostar. Men det funkade, kanske inte superbra att åka in och gymma i det tillståndet men ville verkligen göra något idag.

Likes

Comments