EMILIA LUNNER

Åh kollar tillbaka på bilder ifrån i somras och bara längtar tillbaka. Även om inte värmen var den bästa i sommar och inte heller vädret överlag, så märker man hur mycket bättre man mår av solen och värme än utav snö och kyla. Känner verkligen hur hela jag blir depp såfort det blir mörkt tidigt och såfort kylan kommer. Sjukt hur mycket vädret påverkar ens humör??

Annars så sitter jag just nu framför tv:n med mamma och kollar på ”En resa för livet” som lär bli sjukt känsligt att se, så sjuka miljöer och liv vissa lever. Är så tacksam för det liv jag lever och att jag bor i detta underbara land som är så fint skapat. Hade jag haft en önskan hade det lätt varit att ge alla rent vatten, en bra uppväxt och en bra miljö att leva i. SÅ VIKTIGT!! Usch kan aldrig sätta mig i de utsattas sits, så himla tragiskt och jobbigt att se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det dags för plugg som ser ut att ta upp hela min kväll. Usch har prov imorgon och måste verkligen plugga. Så tänkte närsomhelst lägga undan mobilen och försöka koncentrera mig. Är verkligen så dålig på att hitta koncentration och spårar alltid in på helt fel saker när jag egentligen borde skriva klart uppgiften. Det kan väll inte bara vara jag eller??

Likes

Comments

Eftersom jag börjar vid 12 måndagar så ligger jag fortfarande i sängen. Dock med lite ångest då mitt internet är slut haha, tänker på hur jag ska spendera min tågresa. Lär bli musik eller någon nedladdad podcast. Nu ska jag iallafall gå upp, får se om det kommit någon snö inatt haha.

Har annars sovit skitbra inatt! Verkligen sovit så gott och drömt bra drömmar för en gångs skull. Jag minns nästan aldrig mina drömmar förutom när det har varit mardrömmar så är glad nu att jag faktiskt minns en bra dröm. Är ju annars ganska rädd för att somna som jag berättat i ett inlägg om mina fobier, men om det fortsätter på detta spår ska det nog bättra sig!

Ha en bra måndag hörrni!

Likes

Comments

Kan vi ta en tyst minut över att snön börjat falla??? Orkar verkligen inte snö nu, det får gärna komma dagen innan julafton typ Hahaha. Idag när mamma skulle ta bilder på mig inför mitt samarbete så började det snöa så sjukt mycket men tack och lov vart vi klara precis då, blev väldigt fina bilder faktiskt!

Efter bilderna var tagna fick jag ett litet ryck och ville möblera om mitt rum, har dock inte rört något i rummet än då mamma och jag fastnade framför gamla bilder. Hittade så sjukt mycket gamla bilder och saker ifrån när mina föräldrar var mindre. Det är så otroligt roligt att kolla tillbaka på bilder. Därför tycker jag verkligen man borde ta bilder hela tiden, finns inget bättre än att kolla tillbaka.

Likes

Comments

Likes

Comments

Wow så glad jag blev när jag fick ett sms om att mitt paket från chiquelle var klart att hämta ut!! Och ja, detta var samarbetet jag snackade om. Dom mailade mig tidigare i veckan och blev såååå glad verkligen, känns så himla kul! Så imorgon ska jag och mamma ut och ta lite bilder så hoppas, hoppas verkligen dom blir bra. Ni får hålla utkik på min Instagram efter rabattkod och vilka plagg jag fick hem!

Likes

Comments

Gud så trött jag börjat bli tidigt. Innan kunde jag verkligen vara vaken till 1 utan att bli trött alls, nu är klockan 22 och jag är helt slut? Sov 10 h inatt och var helt sinnessjukt trött idag, så tänkte sova nu närsom faktiskt.
Imorgon är det fredag!! Äntligen! Denna vecka har känts så seg så blir otroligt skönt med helg. Imorgon så ska jag antagligen ha filmkväll med några kompisar så det blir jättekul!

Nu är det läggdags, mina ögon är helt slut haha. Natti Finisar, hörs imorgon<3

Likes

Comments