Suck. Jag missade bussen. Nästa går om en timme. Det sitter en unge som skriker bredvid mig. Bra dag:)
Nä just nu är jagen bitch, har ej ätit så det är nog anledningen. Så med tanke på att jag ändå ska sista här i en timme så kan jag ju skriva mer ett litet blogginlägg hihi.

Idag var jag på testa på dag på ett simgymnasium, så jag tänkte skriva vad vi tränade.

Simpass 14/11-17 07.30-09.15
Insim:
300m (100m fr 100m ry 100m fr)
6x50m me rull
8x50m ben (4 på rygg 4 på mage)

Serie 1:
4x100m en av varje simsätt (25m ben 50m tk 25 ss)

Serie 2:
12x25m spec terminator

Serie 3:
200m (1 me 1 fr)
4x100m (1 me 1 fr)
8x50m (1 fr 1 spec)
X2

Lagkapper

200 avbadSen körde vi ett gympass mellan 12.15-13.15. Vi körde rörlighet och bålstyrka, vilket inte var jobbigt alls. Detta blir nog all träning för idag, nä men nu ska jag fortsätta vänta på bussen, hejdå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej bloggis

Idag har det vart en sån tråkig dag, imorse ringde klockan 06.00 och vid 7 satt jag på mammas kontor. Jag va på mammas jobb ända till kl 15, utan att göra något vettigt. Alltså usch, det är så tråkigt där och jag ska vara där hela veckan, suck. Aja när jag kom hem så gick jag och la mig och sov en stund haha. Vid 18 befann jag mig i Björka på skytte träning. Dagens träning gick helt uselt, inget gick som jag ville men man har sånna dagar också.

Nu ska jag titta på fotboll, första halvlek är snart slut och det är såååå spännande. Men Sverige kommer vinna, såklart. Imorgon slipper jag mammas jobb då jag ska på prova på dag på ett gymnasie och jag är så nervös! Gymnasiet ligger i Falun och har simning som inriktning, jag är riktigt rädd för att jag ska hamna efter. Vårat schema imorgon är tajt och börjar kl 07.15 (!), vilket betyder att jag och pappa måste åka hemifrån 06.15. Så jag ska packa min väska så jag slipper göra det imorgon. Nej nu ska jag fortsätta kolla på fotboll och så får jag hoppas att ni har en trevlig kväll.

Vi hörs

Likes

Comments

Dagen startades tidigt imorse, redan vid 07.15 satt vi i bilen påväg emot Falun. I falun skulle jag tävla sum-sim reg, så efter en lång väntat så simmade jag 100m ryggsim i vårat lagkappslag. Loppet gick helt ok men det finns fortfarande mycket att träna på.

Vid 12 tiden hade jag tävlat klart och vi åkte ifrån Falun till Borlänge för att äta på Max och tvätta bilen. Efter det åkte vi hem till lilla snöiga Mockfjärd igen.

Idag är det ju även fars dag så vi passade på att fira det med rulltårta. Jag gav pappa skumtomtar i fars dag present, inget speciellt men han fyller ju år på fredag så för köpa något bättre då istället.

När vi hade firat klart pappa så gick jag till mitt rum och kollade på film, och så har min söndags kväll sett ut haha, med massa film och chips. Men det är jag värd efter denna jobbiga tävlingshelg. Trots att jag bara simmade två lopp den här helgen känner jag mig helt slut i kroppen, så det blir skönt med några dagar ledigt innan träningarna för nästa säsong drar igång. Snart ska jag gå till sängs då det blir en tidig morgon imorgon. Jag ska ha praktik på min mammas jobb hela veckan, vilket jag inte alls ser framemot. Tidiga morgnar och massa sorterande utav pappar, usch... Aja får hoppas att veckan går fort, men nu är det dags att sluta blogga haha

Godnatt.

Likes

Comments

HejDet här är min blogg som kommer handla om mitt vardagliga liv, träning och min kamp emot mig själv. Man kan säga att denna blogg kommer vara den nakna sanningen om Emilia Lövstrand.

Likes

Comments