Hej fredag & helg!

Just nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart ta mig ner mot bussen. Dagens planer idag är att planera studentresa med tjejerna och kanske t.o.m boka!! Jag ser verkligen så sjukt mycket fram emot allt som har med studenten att göra, har liksom redan hunnit klicka hem 2 klänningar till studenten haha.. och fler lär det säkert bli. Men nu måste jag kila!

Mysigaste jackan är på!! Känner mig som en stor nallebjörn när jag har på mig den😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur snygg är inte denna väska ?? Dock så är den gaanska så dyr men det är den nästan värd så fin den är. Ni hittar den HÄR

HEEEELT KÄR

Likes

Comments

Idag är det en lika lugn dag som alla andra dagar i veckan! Jag börjar min första lektion 08:20 så just nu sitter jag på skolan och försöker fördröja lite tid med att skriva ett inlägg. Min dag idag kommer bara bestå av massa plugg då jag har hälsopedagogik prov imorgon.. men det ska nog gå bra hoppas jag!! Sen har jag även tänkt att jag ska komma iväg till gymmet en kortis, roligare än så blir inte denna onsdag

Likes

Comments

Något jag tänk mycket på nu under hösten är varför man inte oftare unnar sig något speciellt?!
Det behöver absolut inte vara något stort, men att man tex unnar sig ett par nya skor eller boka en klipptid bara för att göra hösten lite bättre!
Mina punkter som jag vill bocka av innan hösten är slut👇🏼

★Boka tatuering
★Unna mig en spabehandling
★Skaffa gymkort
★göra spraytan
★Göra nagelförlängning
★Gå på dejt
★Äta frukost ute
★Roadtrip
★Klippa mig
★Fika på café ✔️
★Unna mig nya skor ✔️
★Gå på bio ✔️
★Resa
★Äta på resturang ✔️
★Vinkväll
★åka till Göteborg ✔️
★åka till Stockholm
★Lära känna nya människor
★Gå Morgon promenad

Likes

Comments

Måndag igen och jag är ovanligt positiv till en ny vecka!
Just nu sitter jag på min sista lektion för dagen vilket känns Såå skönt! I veckan har jag tänkt att jag ska skaffa gymkort för jag MÅSTE komma igång med träningen igen. Det har bara inte blivit av men i slutet av veckan har ja lovat mig själv att jag ska ha gymkort & börja träna!!

Bild från i fredags i Göteborg

Likes

Comments

Några bilder från idag i Göteborg, Om ni inte har ätit på S.A.K i Göteborg så MÅSTE ni gör det!! Så himla fin resturang & sjukt goda hamburgare 🙏🏼

Likes

Comments

Igår låg äntligen paketet med mina nya skor i postlådan, och jag är så nöjd!!

Likes

Comments

Känner verkligen att jag skulle behöva åka iväg till något varmt ställe en vecka nu på en gång och bara få tänka på annat och känna lite värme & sol! Det blir ju inte heller bättre av att kolla igenom gamla bilder i kameraalbumet, för hur härliga ser inte dessa bilder ut?? Tur jag har massa att längta till framöver!!

Likes

Comments

I lördags var jag & Julia och fikade på HENRYS BAGERI i Skövde och det var verkligen såå mysigt!! Det är verkligen en sak jag älskar med hösten, att sätta sig på ett mysigt café någonstans och ta en kaffe eller liknande när det regnar ute!!

Bilder från WE♡IT

Likes

Comments