Header

I lördags var det Oscars 18årsdag. Vilket firades med brunch, fika och sen en god middag på kvällen! Vi skålade champagne, åt bland annat en väldigt god carpaccio med hela hans familj, en mysig dag! Och vi valde att avsluta kvällen med att basta lite, hoppas det blev en bra födelsedag<3

Likes

Comments

??? Det är ett nytt år??? 2017, året jag tar studenten, helt sjukt. Har massa nytt att uppleva detta år och jag har ingen aning om var jag kommer befinna mig i slutet av året. Har faktiskt inte skrivit några löften eller mål alls inför detta år, men något tror jag att jag ska ha med mig. 2016 lyckades jag åstadkomma de flesta av mina mål som jag hade faktiskt, vilket känns skönt, att veta att man har förändrats på något sätt.

För att fira in det nya året så var vi några stycken här hemma hos mig, det blev ganska lugnt. Vi spelade drickspel och twister. Och sen på tolvslaget skålade vi med varandra och tände lite tomtebloss. Mysigt och skönt att vakna upp på årets första dag utan att må skit faktiskt.

Men iallafall, Gott nytt år!

Likes

Comments

Aldrig träffat någon som tar hand om mig och bryr sig så mycket. Kärlek är fint<3

  • Filed under: tankar

Likes

Comments

- plugget är (typ) gjort och nu är det dags att bara ta det lugnt och ta vara på det sista av helgen<3

Likes

Comments

Det är söndag, snart ny vecka och här sitter jag med en hög med plugg. Ska hålla ett argumenterande tal på engelskan på tisdag, får se hur det går egentligen. Men peppar upp mig med en kanna grönt te och några gifflar!

Likes

Comments

Kan inte riktigt förstå det själv, men idag är det första advent! Idag tänds det första ljuset! Alltså jag är så himla taggad, inget kan förstöra min julkänsla idag, inte ens den strålande solen som varit framme hela dan.

Idag har jag verkligen gått all-in med pyntningen. Ljusstakar fram, tomtar fram och tända ljus! Älskar detta så mycket!!

Likes

Comments

Är så sugen på att klippa mitt hår och få det kort igen. Just nu är jag i något mellanting som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Tänker mig något liknande som här över! Så snyggt. Får se när jag känner att jag kan unna mig lite och spendera pengar på ett frisörbesök.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på ett cafe och dricker en cappuccino. Försöker döda lite tid samtidigt som jag pluggar lite.

Likes

Comments

Idag är det söndag. Har varit hos Oscar hela helgen, vi har myst lagat god mat och så. Men imorgon är det ny dag, ny vecka. Även om ångesten gör sig hörd idag så har jag bestämt mig för att det här ska bli en vecka av produktivitet. Körlektioner, plugg, kanske lite träning?
Men nu är det kudden som gäller.

Likes

Comments

YUM. Imorse bestämde jag och Oscar att vi skulle gå upp och baka bröd till frukost, det blev scones. Tog bara 30 minuter sen doftade det nybakat i hela huset. Sen drack vi te till de rykande, färska bröden. En ganska bra början på en höstlovstorsdag ändå?

Efter det så tittade vi på den senaste Star Wars, vilket blev slutet på vår Star Wars-maraton. Så nu har vi sett allihopa, sju filmer på fem dagar. Produktivt lov ändå! Eller?

Likes

Comments