Header
View tracker

- plugget är (typ) gjort och nu är det dags att bara ta det lugnt och ta vara på det sista av helgen<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är söndag, snart ny vecka och här sitter jag med en hög med plugg. Ska hålla ett argumenterande tal på engelskan på tisdag, får se hur det går egentligen. Men peppar upp mig med en kanna grönt te och några gifflar!

Likes

Comments

View tracker

Kan inte riktigt förstå det själv, men idag är det första advent! Idag tänds det första ljuset! Alltså jag är så himla taggad, inget kan förstöra min julkänsla idag, inte ens den strålande solen som varit framme hela dan.

Idag har jag verkligen gått all-in med pyntningen. Ljusstakar fram, tomtar fram och tända ljus! Älskar detta så mycket!!

Likes

Comments

Är så sugen på att klippa mitt hår och få det kort igen. Just nu är jag i något mellanting som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Tänker mig något liknande som här över! Så snyggt. Får se när jag känner att jag kan unna mig lite och spendera pengar på ett frisörbesök.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på ett cafe och dricker en cappuccino. Försöker döda lite tid samtidigt som jag pluggar lite.

Likes

Comments

Idag är det söndag. Har varit hos Oscar hela helgen, vi har myst lagat god mat och så. Men imorgon är det ny dag, ny vecka. Även om ångesten gör sig hörd idag så har jag bestämt mig för att det här ska bli en vecka av produktivitet. Körlektioner, plugg, kanske lite träning?
Men nu är det kudden som gäller.

Likes

Comments

YUM. Imorse bestämde jag och Oscar att vi skulle gå upp och baka bröd till frukost, det blev scones. Tog bara 30 minuter sen doftade det nybakat i hela huset. Sen drack vi te till de rykande, färska bröden. En ganska bra början på en höstlovstorsdag ändå?

Efter det så tittade vi på den senaste Star Wars, vilket blev slutet på vår Star Wars-maraton. Så nu har vi sett allihopa, sju filmer på fem dagar. Produktivt lov ändå! Eller?

Likes

Comments

-hur frukosten såg ut imorse

God morgon! Det är tisdag och det är höstlov, jag befinner mig hemma hos Oscar. Tog tåget i söndags för att spendera lovet här i skogen. Igår hjälpte vi hans pappa med lite jobb och idag kommer vi nog bara ligga inne medan det regnar ute. Egentligen ville jag ut och fota idag.. Men men, kanske slutar regna senare!

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Paradise hotel, där det faktiskt händer lite saker nu, äntligen!

Likes

Comments

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp: gurka, avokado, ost, lingonsylt, mjölk

Fyra saker du inte kan vara utan: mobilen, datorn, koffein, en hårsnodd

Tre saker du inte kan äta: potatismos, messmör, kaviar. blä.

Två saker som gör dig glad: Oscar och Vänner.

En sak du gör flera gånger i veckan: om dagen* dricker te.

Likes

Comments

Imorse var det sovmorgon för min del. Det innebar te, solljus och vänner. Min fina kattunge var självklart med också. Klockan 10:50 började jag skolan med lite kulturhistoria. Sen har det inte varit något mer idag faktiskt. Ändå är jag dödsseg av någon anledning? Nu sitter jag och dricker chai framför Vänner, med mörker utanför fönstret och på söndag blir det mörkt en timme tidigare? Herregud.


Snart är det i alla fall helg och lov!

Likes

Comments