Vardag

Som ni garanterat redan förstått har jag gett upp att hålla någon slags uppdatering på bloggen, jag menar varje gång jag bestämmer mig för att jag ska uppdatera ofta så blir det alltid tvärt om, det är som att min hjärna vill jävlas med mig bara för att paja mig ännu mer haha.. Suck. Därför kommer jag sluta ursäkta mig själv när ni inte hört från mig på ett tag.

Planer planer planer. Fan vad jag har planer. Jag har köpt mig en Mac och anledningen till detta är att jag ska kunna plugga bättre (finna motivation) och jag svär på hela mitt liv att sen jag fick hem denna älskade dator för typ 6 timmar sen så har jag pluggat, pluggat och lärt mig datorn. Mått bajs de senaste veckorna, känt att jag aldrig vill skriva ett ord till om religion men så när jag fick denna så vände allt, fick tillbaka pluggmotivationen???? Mmmm jag vet hur det låter, släpp det haha... Men det är inte den enda anledningen till att jag köpte datorn det hade ju varit helt sjukt, det är så att jag vill ha en bättre dator att redigera på.... Hmm........ Nu jävlar börjar det gå tankar i era huvuden vaaaaa????;))))) Mer än så säger jag inte för att jag är oskön haha!!! Ville bara att ni skulle veta lite kortkortkort vad som händer i mitt fantastiska liv just nu;) Nu ska jag fortsätta hålla på med min dator och typ hålla om den hela natten cause' it's ma baby boo!!!!!!!<33333

kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är så jävla känslig, fan vad jag hatar det. Blir galen att det är omöjligt för mig att styra dessa jävla känslor. När jag väl känner mig känslomässigt stabil kommer det alltid något nytt som förstör mig totalt. Hatar det så jävla mycket.

Att sticka ut är det bästa jag vet. Jag hatar att se ut och vara som alla andra, men ibland hatar jag det just för att jag är så känslomässigt instabil. Jag har i hela mitt liv varit blondin, alltid varit den dumma blonda tjejen. En dröm sen länge har varit att färga mitt hår i någon cool färg men jag har aldrig vågar pga samhället. Men så en dag kom jag över tröskeln och färgade det först ljuslila, jag har aldrig känt mig så cool och snygg i hela mitt liv. Det började redan då att killar började skriva lite smått "du var snyggare i det blonda". Som den tjejen jag är och alltid varit har jag skitit i det. Sedan blandade jag färger, rosa och lila. Nu till sist har jag rosa. Jag älskar den rosa färgen, jag känner mig så jävla snygg i det tills... Hetsen om att jag var finare eller snyggare i det blonda har eskalerat. Nu får jag höra dagligen. Jag är stark jag vet det men när man får höra "du är väl fin i det rosa håret men du är mycket snyggare i det blonda" ungefär varje dag så orkar jag tillslut inte mer. Jag känner mig så jävla obekväm på grund av att killar skriver att jag är snyggare i mitt blonda hår. Egentligen bryr jag mig och egentligen är det så jävla töntigt av mig att bli ledsen, men att höra det så ofta tär på mig och tillslut börjar jag själv tvivla. Jag känner mest om ni inte har något positivt som har med mig nu att göra kan ni lika gärna bara hålla käften för jag orkar inte mer, jag vill inte höra din åsikt. Blir så trött på att det alltid ska vara ett ständigt tjat om mitt yttre istället för hur jag är som person. Hatar att jag är så känslig, fan.

Kram

Likes

Comments

Kärlek

Whaaaa fyller arton om fyra jävla dagar. När någon säger tiden går så fort blir man ju typ irriterad för oftast går den ju så jävla långsamt, men detta är ju som ett skämt!! Känns som om det var igår jag lekte "burken" på lågstadiet, att det var en evighet till att fylla 18. Känns som om det var igår jag var 14 och det enda jag ville var att komma bort ifrån staden jag bodde i. Fylla 18 och leva livet någon annanstans på en annan plats. Känns som om det var igår jag cried my heart out för alla de gångerna jag kände att det enda jag ville var att dö, för inget blev bättre.

Här står jag 4 dagar ifrån att fylla 18 med jag vet hur många erfarenheter rikare. Jag lever idag, något jag trodde att jag aldrig skulle göra. Det kanske låter konstigt för dig som aldrig haft självmordstankar eller en dödslängtan men för mig så är jag bara glad att jag ens lever idag. Jag ser mig själv som en vinnare, en krigare som strider/stridit mot ångest och ånger. Jag ska aldrig ge upp mig själv det har jag bestämt mig för, jag ska aldrig hata mig själv igen. Efter allt min kropp har gått igenom så har jag inte mage att hata mig, för efter allt så står jag här idag stark och stadig på mina ben. När min hjärna inte pallat leva, när min själ nästan gett upp har ändå min kropp aldrig svikit mig, den har alltid kämpat på oavsett vad. Jag har dålig självkänsla, det har jag, men att hata mig själv på det sättet kommer jag aldrig göra igen.

Att fylla 18 år är väl isig inget speciellt men det är bara själva grejen att jag orkat att leva i alla dessa år. Jag kan inte bli mer imponerad över mig själv.Det är inte ofta jag säger det till mig själv, men jag är fan stolt.

Hoppas ni njuter av alla "fina" gamla bilder ifrån 2012/2013. Bjuder på dem haha:*

Kram

Likes

Comments

Mode/skönhet

Älskar verkligen att ta steget förlångt! Att matcha en lite finare thisrt/linne till ett par lite degigare byxor är bland det fetaste jag vet, så många som hatar men jag älskar!

Kram

Likes

Comments

Vardag, Vardag

Just nu sitter jag inlåst på toan och tårarna bara sprutar! Hatar när det blir så här. Hatar ångest, hatar att må dåligt, hatar hjärnspöken, hatar att jag är så svag, hatar livets motgångar, hatar att jag har så dålig självkänsla, hatar mina humörsvägningar, hatar mitt självskadebeteende. Hatar allt som drar ner mig långt under jorden.. Jag känner mig så svag, ensam och borta. Hatar när det blir såhär. Orkar inte känna det ständiga trycket mot bröstet , det känns som om hjärtat och lugnorna går sönder. Känns som om jag går sönder. Spelar ingen roll om jag försöker limma ihop bitarna som fallit sönder, det som en gång gått sönder kommer alltid vara, oavsett hur lagat det än må se ut... Hatar när det blir såhär. Det blir som verkligt, det där trycket över bröstet när jag får svårt o andas och hjärtat värker. Hatar när det blir sådär. Hatar när jag blir såhär, hatar hatar hatar hatar hatar.

Förlåt, kram

Likes

Comments

Blir galen när jag har svårt att sova och detta är fan tredje natten i rad. Är svin varm och har ont i huvudet. Kan inte sova med öppet fönster för spårvagnen går precis utanför och huvudvärks tablett hjälper inte...:(((( Mycket gnäll nu sorryy!!!!!

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på as go musik. Har tråkigt så tänkte svara på såna as töntiga frågor<3333

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: 

Jag älskar att städa meeeen jag måste vara alldeles själv. Jag vill göra på mitt sätt för vet att det alltid blir bäst då haha;) Det är typ som terapi antingen tänker jag på allt i livet eller inget alls, musik är ett MÅSTE.

Jag handlar ibland second hand, det är oftast såååå mycket bättre och ballare kläder. Älskar verkligen att strosa runt i dessa mysiga butiker o hitta fantastiska kläder för inga typ inga cash!!!!

Jag älskar att laga mat, testa nya maträtter!!!! Svin kul älskar det:))))

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?

Jag är nöjd med allt. Så mycket jag gått igenom med min kropp och så mycket stryk den fått, så har jag inte mage att klaga på något!!! Self-love är den bästa kärleken!!!

Vilken film såg du senast?

The Shallows tror jag den heter hihi!!!

Är du besatt av något`?

Haha just nu är jag besatt av halloumi och har varit de i typ 2-3 veckor, det är sååå jävla gott. När jag gillar något (mat alltså denna gång) blir jag verkligen besatt och äter det 24/7 tills jag tröttnar på det.

Vad lyssnar du på just nu?

Exchange av Bryson Triller

Hur går du helst klädd?

I mina as balla kläder haha, skiter egentligen i vad bara det är snyggt

Är du morgon eller kvällsmänniska?

Haha den ena dagen är den andra aldrig lik för mig så det kan variera!!

Vad köpte du senast?

Bästa sushi till lunch idag:,))))

Vad har du i dina fickor?

En massa jävla skit, det roliga med mina fickor är att man vet aldrig vad man hittar!!!

Vilka är dina största svagheter?

Jag har ett enormt bekräftelsebehov,  jag blir lätt arg/ledsen och jag har lätt att lova saker som är svårare att hålla.

Kram

Likes

Comments

Mode/skönhet

Idag plingade det till i mobilen, mitt HM paket hade kommit!! Vet att det är kontroversiellt att köpa vita jeans till hösten, men som vanligt är jag inte som alla andra haha;)) Kan inte beskriva med ord hur skön tröjan är!!!!! Sedan Köpte även ett par nätstrumpbyxor men det är inte mycket att se, hihi;))

Kram

Likes

Comments

Jag 'är en periodare när det gäller musik. Jag lyssnar perioder på olika sorters musik och olika sorters artister. Jag fastnar jävligt lätt för något och då har jag extremt svårt att släppa taget om de blir som helt beroende, älskar de!! Just nu är jag helt obsessed av Lisa Nilssons" Allt jag behöver nu". Behöver inte säga så mycket mer bara lyssna o njut!!!!!!!


kram


Likes

Comments

Kärlek

Can we just talk about life eller? Just nu känner jag mig så fucking lost igen i precis exakt allt. Det är så svårt för mig att förklara hur jag känner för jag vet inte ens själv vad det är. Jag är inne i en period då jag behöver extremt mycket bekräftelse. Och som ni vet i tidigare inlägg så är det "enda" sättet för mig att få det att lugna sig är genom killar, för det är där jag princip alltid fått den speciella bekräftelsen så jag känner att jag duger. Det fucking suger. Blää det är verkligen något jag jobbar extremt mycket med just nu, både med mig själv och med min psykolog. Det är den absolut jobbigaste känslan enligt mig, känner liksom att jag måste få det där extra lilla för att känna att jag duger, typ. Det jag har att säga om det är blä, fucking bläää. Känner mig s¨å otroligt ensam i detta, känner typ ingen (vad jag vet) som känner samma, sååå ni som känner samma kan jättegärna få skriva till mig så kan vi kanske hjälpa varandra??:*... MEN alla ni vet garanterat vem Therese Lindgren är och hon berättade om sitt bekräftelsebehov i en podcast "inga gränser med Daff" där hon var gäst, Finner inga ord hur mycket jag kände igen mig i det hon sa, kändes nästan som om det var jag som satt och beskrev allt., På något sätt kändes det otroligt lättande, för jag kände mig inte ensam, kändes som en klapp på axeln. Hur som helst har jag känt att mitt psyke inte alls vart så stabilt på sistone, vet inte vad det är riktigt vad fan det är, har blivit mer lätt irriterad och ledsen på senaste än vanligt, otroligt jobbigt för både mig och min omgivning... Det som just nu är på topp är handbollen, motivationen är på topp trots min hjärnskakning!! Känner väl att det är handbollen och min familj som just nu får mitt psyke att hålla ihop haha... 

Hoppas ni mår bättre än mig kram på er!!

Likes

Comments