Header

God dag!

Idag hade jag ECT behandling och det är väl i stort sett det ända som hänt idag.
Jag hade hoppats få prata med läkaren idag och kanske bli utskriven men nej.. det blir imorgon. (Förhoppningsvis).

Jag mår lika bra idag som jag gjort hela helgen och då känns det otroligt segt att vara här..

Hoppas eran dag har varit bättre och att det hänt mer än min dag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som överskriften lyder är det inte ett dugg kul att ha vak. Dom kollar på mig lite då och då även när jag duschar, och det är inte alls kul eftersom jag inte får ett endaste privatliv..

Dagen idag har iallafall gått segt, fick iallafall besök av min fina mamma vilket lättade upp allt lite!!

Imorgon har jag ECT på morgonen och sen hoppas jag iallafall att jag får prata med någon läkare så jag kanske kan få permission eller bli utskriven, jag menar. Jag har ju ändå mått bra och inte haft några negativa tankar på hela helgen.

Hoppas eran dag varit bra, nu ska jag väl bara vänta tills det är läggdags.

Likes

Comments

Det är inte lätt att leva ibland, det kan kännas som att livet är hopplöst och att det bara finns en utväg. Men sanningen är den att det finns hjälp för alla. Att ta livet av sig är ingen utväg.

Tro mig, jag vet.
Jag har nyss börjat insett att det finns andra utvägar än att ta sitt liv. Det finns professionella människor som kan hjälpa dig ur mörkret.

Jag ska absolut inte säga att jag inte har självmordstankar mer, men någonstans djupt där inne vet jag egentligen att det inte är en ok utväg att ta sitt liv. Livet är värt att kämpa för, visst alla har motgångar men tänk på alla positiva saker! ❤️❤️

Likes

Comments

Här får ni ett inlägg om mig så ni lär känna mig ännu mer

1. Jag biter på naglarna.. tyvärr..

2. Jag har ända sen jag var liten haft en dröm om att jobba som polis, och den drömmen är kvar än.

3. Jag vill bli mamma, jag kanske är lite ung än men ändå. Hur många har inte fått sitt barn när dom var 18?

4. Jag får panik av att prata med någon som har dålig andedräkt.. vill typ spy😂

Likes

Comments

Hej på er. Hur mår ni? Jag mår faktiskt ganska bra, vilket gör att det känns riktigt piss att vara här på sjukhuset eftersom jag mår ganska bra. Men men.. håller tummarna att jag får prata med läkaren på måndag så kanske jag blir utskriven.

Nu ligger jag iallafall på sängen med musik i öronen och väntar tills det blir middag, vilket är kl 15:45, tidigt jag veet..

Jag har fortfarande vak, så jag är inte själv en sekund.. vilket nog har gjort mig förstoppad. För vem vill bajsa med öppendörr? 😂

Likes

Comments

Många har ångest över hur deras kropp ser ut och jag ska inte sticka under stolen med att jag också har det. Men något man inte får glömma att oavsett vilken form man har så är den fin precis som den är.

(Hoppas ingen tar illa upp för bilden)

Likes

Comments

Här om veckan köpte jag ett par nya lösögonfransar och då hittade jag dessa ifrån house of lashes, och det är dessa nedan.Jag föll för dom direkt då dom är AS snygga, dom är både snygga och naturliga. Dom heter Boudoir och kommer somsagt ifrån house of lashes

Likes

Comments

Förlåt för sämst uppdatering men som ni kanske förstår mår jag riktigt dåligt just nu och har därför fullt upp med att ta hand om mig själv.

Jag är iallafall fortfarande inlagd på psyket i Säter, annars är det väl inte så mycket annat som hänt.

Jag har iallafall lyckats dragit på mig vak, så jag måste ha en personal med mig hela tiden, till och med när jag duschar/går på toa.. inte det roligaste kanske men antagligen väldigt bra just nu..

Imorgon ska jag iallafall börja med ECT behandling igen, och för er som inte vet vad det är.. googla 😉

Likes

Comments