Hej! Hoppas ni har en bra måndag. Som ni märker på rubriken så är det lite sådär.. är sjukt negativ och har inget tålamod överhuvud taget. Jag vet att man inte går upp till normalvikt på en dag, men jag önska det. Jag mår inte alls bra utav detta. Att behöva åka hem på lunchen bara det känns som pest. Det har gått bra dem här första dagarna men första dagen från skolan, fan. Kanske bara var eftermiddagen men att gå från att inte missa någonting så känns det fel. Min pappa går strikt in för det här med maten och har inte svårt att stärka rösten mot mig, grejen är att jag orkar inte lyssna på honom när han gör det.. Ja jag vet att han gör det för han är rädd om mig men jag orkar verkligen inte nu. Fan. Fan. Fan. Aja får försöka tänka på att det blir bra sen fast än att det tar tid..


puss & kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på eeer! Jag har inte upd. på länge nu mesta dels för att jag inte har orkat, men har inte heller gjort så mycket. Jag tränat väldigt intensiva pass och ätit alldeles för dåligt.. och många vet vad det leder till. Nu dem senaste veckorna har det spårat helt.
Jag var på sjukhuset i torsdags eller jag var på ätstörnings enheten, då jag fick en diagnos, dem kallade det anorexi men själv vill jag inte kalla de. Eftersom jag inte ser på min kropp på samma sett som anorektiker gör(tror jag iallafall). Jag tycker inte att jag är ”tjock”.
Men efter mötet så ändrades allt, jag såg annorlunda på maten & träningen och förstod vad jag har utsatt min kropp för det senaste. På kvällen efter mötet osv var ganska förstörd, trött och ledsen.
Men iallafall nu går jag på behandling som innebär att jag inte får träna, ska hem från skolan på lunchen(för att äta), och sedan äta mer än jag gjort tidigare. Jag vill bli frisk och det blir jag om jag följer det här så det ska jag göra. Så jag därefter kan börja träna och leva igen och framför allt må BRA!

Men bara en fråga, jag vet att det inte är många som läser min blogg men ni som gör det kan lämna en kommentar. Ska jag blogga min resa i genom den här behandlingen eller ska jag ta en paus tills jag mår bättre?

Ett väldigt långt inlägg men kände för att skriva av mig. Hoppas ni mår bra!

Puss & kram

  • 3 Readers

Likes

Comments

Hallå hallå! Tisdagar är den bästa dagen av skoldagarna för då slutar vi 13.00 som e fett skönt och då kan man passa på att hitta på nåt. Så idag åkte jag och en saknad till stan och bara chilla runt och sedan käka på pinchos, fett mysigt. Fast än att vi missade första bussen, såg fel på tiden när det pinchos öppna och sedan en tredje sak som inte e värt att ta upp pgr av att det är sjukt pinsamt hahah
Hoppas ni har det bra

Puss & kram

  • 7 Readers

Likes

Comments

Heejj! Bilderna är från igår, då jag åkte till stan direkt efter skolan för att gå till pappas jobb. Åkte mest dit för sushin hahah🍱 men också för att komma hemifrån lite. Jag gjorde inte så mycket mer efter det.

Idag då? Jo idag var det skoljoggen där vi sprang ca 6 km. Jag joggade/sprang hela, och jag och en kompis var dem första från våran klass in i ”mål”(är lite stolt☺️). Det kändes jättebra då jag inte var helt slut när vi kom in i mål. Det var det mest intressanta från den här fredagen, nu ska jag kolla på skavlan sen bara chilla.
Ha en bra helg❣️

Puss & kram

  • 8 Readers

Likes

Comments