Godmorgon på er! Hoppas ni har det bra😘 just ny sitter jag på tåget till Stockholm(!!!) och har vart på resande fot från kl 5.30. Har dock vart vaken sen kl 2 inatt men är konstigt nog ganska pigg hahah. Så d blir två hel dagar i huvudstaden alltså åker vi hem på torsdag eftermiddag. Ska försöka uppdatera mer ikväll så hörs vi mer då

Puss & kram<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Godmorgon eller eftermiddag eller när du läser det här;) Jag har varit väldigt inaktiv på det senaste men det är för att jag inte har gjort något speciellt. Men nu har min fotboll startat igen och på onsdag och torsdag(16-17 aug) ska jag till Stockholm, då ska försöka uppdatera bättre.
Men en kort sammanfattning vad jag har gjort, tränat, träffat kompisar, köpt en ny mobil och gått många promenader hahah

Hoppas ni har de bra, puss o kram❤️

  • 2 readers

Likes

Comments

Lov

Hej alla fina! Hoppas ni mår bra! Själv mår jag väl helt okej skulle jag säga. Iallafall, idag har jag varit på prison island med några av mina bästa vänner. Jättemysig och rolig eftermiddag. Det var roligare och svårare än jag trodde, springa runt till olika celler och göra olika aktiviteter. Detta är en grej som passar för alla åldrar och tycker även att det är prisvärt. Jag rekommenderar hahah.

Ha det bra! puss

Likes

Comments

Hejj på er! Jag har SOMMARLOV!!! Ni förstår inte hur skönt jag tycker det är😍 gå och lägga sig när man känner för det, gå upp om man vill hahah.
Mina öron har läkt bra sedan operationen för drygt en vecka sen, då jag i torsdags fick bort bandaget jag hade runt huvudet. Dem är dock fortfarande lite svullna och blå men det är förståeligt.

Hoppas ni har det bra i sommar, puss!❤

Likes

Comments