Header

Åhh vilket väder det har varit idag! Det har varit 17° i Norrköping och det har känts helt underbart att vara ute i solen idag. Jag åkte till skolan vid 13:00 för en lektion och sedan gick jag och Linnéa till Espresso House för att jobba med en samhällsuppgift vi skriver tillsammans. Vi har så otroligt mycket uppgifter och prov innan påsklovet och man vet inte riktigt vad man ska ta tag när allt är på en gång! Efter att vi hade pluggat åkte jag till gymmet och körde ett ben- och rumppass som kändes jätteskönt. Har börjat följa ett av Linn Löwes träningsscheman med fokus på rumpa och är väldigt taggad på att fortsätta med det 12 veckor framåt. Nu är jag hemma igen och har precis ätit den goda middagen på bilden, toast med skagenröra och lite god sallad. <3

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

God morgon alla fina! Imorse var jag så himla trött och hade jättesvårt att gå upp när mobilen ringde. Kanske beror det på att klockan har ställts om? Jag börjar alltid sent på måndagar men idag ville jag ändå försöka komma upp tidigare ur sängen. Nu har jag precis ätit upp min frukost som bestod av gröt toppat med bär och en stor kopp grönt te! Idag ska jag annars till skolan, efter skolan åker jag direkt till gymmet för att bocka av dagens pass och därefter åker jag hem och pluggar lite till.. Vid 21:00 försöker jag släppa skolarbetet och då får jag tid till att göra vad jag själv känner för.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Hallå! Jag kände för en nystart av bloggen och hade därför raderat alla min äldre inlägg. Har haft denna blogg sedan en lång tid tillbaka och tycker därför det kändes skönt att få börja om med nya inlägg. Funderade först på om jag skulle byta blogg och börja på en helt ny portal men jag kände att Nouw känns rätt! För er som inte har följt mig tidigare så heter jag heter jag Emilia och är en artonårig tjej född 1999 som bor i staden Norrköping. Jag är en glad och målmedveten person som älskar träning, shopping, att resa, vara med min pojkvän & vänner och att inspirera andra. Jag går just nu andra året på gymnasiet med inriktning ekonomi-juridik. Jag jobbar även extra på ett konditori. I min blogg så kommer ni att få läsa om min vardag, träning, hälsa, inspiration och en massor annat. Hoppas ni kommer att gilla mig och min blogg och inspireras massor.

Likes

Comments