Igår gick jag in i vecka 16, och idag, när jag låg i sängen nu på eftermiddagen så kände jag första "sparkarna". De var mer ett danspass som pågick där inne för det fladdrade på en bra stund. Jag låg där och vågade knappt röra mig förrän det slutade. Hur mysigt som helst.

Jag som lider av extremt dåligt minne kommer inte alls ihåg hur det kändes med Tatum eller när jag kände första gången. Så var helt paff denna gång och lagom rörd av känslorna som kom.


Likes

Comments

Igår, söndags, fyllde min mormor 60 år. I lördags hade vi en överraskningsfest för henne. Såklart glömde jag min kamera hemma men hade kul iallafall. Tatum sov hos sin morfar den kvällen och efter jag lämnat honom där gick jag tillbaka till mormor och morfar.

Jag dansade nykter med bästa vännen och var inte hemma förrän halv två, brukar inte tycka det är så kul att vara med massa andra som är fulla men hade väldigt kul faktiskt!

Det jobbigaste med kvällen var nog alla mygg/knott. Jag kliar mig konstant för tillfället, har utslag över allt och det är sjukt irriterande >.<

Men iallafall, min mormor förtjänar det bästa. Vackraste kvinnan på jorden!

Likes

Comments

​Köpte en melon när vi handlade middag förut, så det och rostade mackor tog vi till lite kvällsmat innan det var sängdags för lille herrn. Han satt och gjorde massa goa miner vid bordet haha. 

Nu ligger han i sin säng iallafall, trots flera försök att slippa sova ;)
Har kanske vart en liten tråkig dag för honom men man får ha lite lat dagar med, jag har spenderat störst del i sängen förutom när vi åt middag och var i affären typ. Fick världens skoskav där med och gjorde misstaget att kolla på det inne på Coop, sved ju som tusan när jag visste hur det såg ut haha.

Likes

Comments

​För evigheter sen, typ i vintras, så smulades min visdomstand sönder, så det blev som ett litet hål in i tanden. Fick typ panik då men lärde mig att leva med det. 

Fick godkänt på ett kostnadsförslag på 4500 att fixa mina tänder under våren, så var och lagade två hål, vilket inte gjorde ont alls. Det var bara bedövningen som kändes. Sen sa de till mig att höra av mig när fakturan var betald. Under den tiden så kom mitt illamående igång med graviditeten och jag mådde piss, sen nu är jag rädd för att höra av mig för det känns som jag fått fler hål och mina tänder blivit värre. Då de sa att jag hade flera hål på väg.

Men på måndag måste jag höra av mig för de skulle ta bort min söndersmulade tand, nu är den värre. Fick en klibba av Tatum med ett tuggummi längst in och den förstörde tydligen hela tanden för nu är bara "botten" kvar och roten typ. Lagom läskigt.Likes

Comments

Tatum vaknade vid sju i morse, han fick glatt leka cirka en timme på sitt rum för jag var för trött för att gå upp! ;)
Vid åtta gjorde vi ordning oss (läs: Satte på oss kläder) och gick till förskolan.

Har suttit här vid datorn sen jag kom hem, har velat ta tag i städningen men gäspar för mycket haha.

Spelar Candy crush soda på fb, väntar på att komma in i en heroes of the storm match och kollar på grey's anatomy på dreamfilm är var jag gör just nu haha.
Tatum slutar halv två, precis efter de har ätit lunch och då traskar väl vi bort till min mormor och ser om hon mirakulöst kan få ut stickan som kämpar för sitt liv i Tatums finger, han verkar dock inte bry sig om den även om det är lite rött runt omkring. Funderar lite på hur länge man kan låta en sticka sitta kvar innan det börjar bli "farligt"?

Well, nu kom jag in i en match så ska spela lite!

Likes

Comments

​Lite har det allt växt iallafall, Mysmagen! Märker av min graviditet mycket mer denna gången än med Tatum, har redan blivit väldigt luden om magen och svullnat upp om ben och fötter, känner av någon slags foglossning tror jag med. Ack och ve, hur ska det här gå haha.

Likes

Comments

Märkte att Tatum fått en sticka idag på dagis, han har inte velat ta bort den och efter att han duschat en stund och den fortfarande inte kommit ut hade jag en liten säkerhetsnål. Förklarade visade på den andra handen, testade även med nålen på fel ställe för att visa att det inte gjorde ont, men icke. Fick inte röra. "Det kommer göra oooont!" var hans upprepade mening. Försökte både muta och hota med diverse saker men inget hjälpte, vill dock gärna påpeka att jag hade ett bra tålamod i en halvtimme innan jag började muta och hota ;) Tillslut så skulle han lägga sig då, och oj, då ville han minsann ta ut stickan. Men han vägrade ge mig handen så jag fick testa att ta ut den. Det var ett himla liv innan han gav med sig, läste en bok i sin säng och somnade. Men nu sover han iallafall.

Hoppas på att den kommer ut under natten annars får vi traska till Mammo och morfar Kenneth imorgon, för Mammo, hon är allt expert på att ta ut stickor, det har jag talat om för Tatum. Sista dagen på förskolan imorgon med, men får se om han går. Vill ju helst ha ut stickan så fort så möjligt.

Likes

Comments

Vi har ju en stadig kontakt med familjeverksamheten, eller en där, Annika och jag gillar verkligen henne. 
Fick den kontakten när jag mådde så dåligt psykiskt och vi har fortfarande. Det är skönt för både mig och Robert att bolla ideér och tankar kring barn osv med någon utomstående, plus att hon är hur trevlig som helst ^^

Så hon har varit här idag, sist lovade hon att köpa med frukt så idag gjorde vi fruktsallad, Tatum var jättenöjd och han älskar verkligen frukt så han skulle aldrig behöva äta något annat :p 

Nu ska jag ta och laga lite middag, blir fisk till mig och falukorv till pojkarna. Jag gjorde kall sås igår så ville äta det idag med så det inte går till spillo haha. 

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Vi var och badade nästan hela dagen i Måndags, och jag brände mig såklart >.< Sen har jag haft sjukt ont, men det har lugnat ner sig. dagen efter svullnade jag upp, och gör fortfarande till och från. Inatt ska jag nog ta in en soffkudde att lägga upp benen på :p

Sista veckan för lilleman på förskolan med, sen har han sommarlov :)

Gick in i vecka 15 i söndags med, börjar bli nervös inför allt haha. Men det ska nog gå bra.
Känner mig typ konstant trött, vilket är lite små jobbigt.Likes

Comments