hejsan

Så har kommit fram till att ja int är aktiv på att skriva blogg, men ska försöka. Så sen ja sist skrev ha inget destomer hänt så ingan ha missa nånting viktit i mitt liv xdd.

så skolan börja igår efter att ha haft en veckas sportlov, ja va hemma och gjord ingen desto mer ja va ena dagen med mina tre bästavänner och vi ba va o tala o de kändes skönt att ba tala me dom och sen va ja me en annan vän och hos fammo och fafa och äta mat me min familj.

På fredagen for jag till Emil, hamna åka tåg och buss och om du känner mig bordes du veta att jag får hen hel del ångest av det och satt i bussen me en panik attack påväg men klara mig fint. I Dalsbruk va Emils en vän hos han samtidigt så hamna va småt social. sen på måndag kom vi till Pargas igen.

På måndagen hadd vi kund kväll i salongen från 12.00 till 18.00 så va smått slut, men de va chill för hadd bara en ansiktsvård att göra så. gjord int nå desto mera efter det och idag var hadd vi ba teori och va i salongen där vi öva på sminkning.

så inget desto mer under tiden jag inte har skrivit nånting.


Puss & kram Emilia

Likes

Comments

Hejsan

Så det här är då mitt första inlägg så tänkte skriva lite om mig själv så ni ungefär vet lite om mig till att börja med.

Så till att börja med då så heter jag Emilia men mitt smeknamn är Mili, jag är 17 men i slutet av 2017 blir jag 18 så jag är född 1999. jag bor i Hangö men nu när jag studerar så bor jag i internatet i Pargas där min skola är. Hemma så är det jag, mamma, pappa, syster Jessi, bröder Matti och Nicho, har en storasyster Ia också men hon bör inte hemma mera.

Ja går i skola i Pargas Axell och studerar till kosmetolog första året, jag tycker om skolan en hel del tror det är faktiskt första gången jag tycker om att vara i skolan. internatet kan ibland bli tråkigt men är man med rätt människor så är det också helt bra.

Hemma i Hangö är jag inte ofta för endera blir jag i Pargas hon släktingar eller far till Dalsbruk där min pojkvän bor, han studerar i samma skola som jag också. Mina tre bästavänner som är i Hangö så saknar jag sjukt mycket och önskar att jag skulle se mer än vad jag gör...

Men jag då som människa har mina brister, men dom kan jag skriva om i ett helt eget inlägg nångång. men jag tycker då en hel del om skönhet och att sköta om huden, naglar osv. men tror smink är högst upp på listan av saker jag tycker om och är en orsak till värför jag just nu studerar till kosmetolog.


Puss & kram Emilia

Likes

Comments